Bucurii de sept-oct 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eu nu am chef de nik pe lume, mai rau ma "depreseaza" vremea asta deloc primavarateca...Iesim afara dar umblam mai mult cu masina si totusi vantul asta nu ne lasa nici o sapt fara muci. Si eu si gargartza ii avem iarasi (varianta "light-lumanari" de data asta)...e deja runda 2 si io ma crizez .
Ref la subiectele abordate:
- intre before/after Ruxa claaaarrrr AFTER
- despre "caria de biberon" am auzit si eu dar nu e cazul sa ma stresez ca folosim biberonul numai pt laptic si nu adormim cu el in bot. Ceai nu mai vrea demult, doar apa. Apa bea intruna din orice recipient: de la capace de biberoane, cani, canitze, pahare, sticle de 0.5l, de 2l sau chiar sticla de la biberon...din ORICE dara sa fie fara tetina sau pai. Numai in masina accepta apa din biberon.
- corcoduse, caise...abia astept sa apara sa ma acresc putin
- despre parcuri ce sa va zic?! Noi calatorim in tot Bucurestiul dar cel mai apropiat ne este Herastrau, destul de aproape Floreasca sau Verdi.
- despre intzarcat nu va incurc ca la mine a fost stresul maxim care m-a "salvat"
- depre crese/gradinitze sper si ma rog sa gasim una acceptabila si copilul sa fie cuminte ( nici nu vreau perfectiunea asa-i? )
- despre diete iarasi nu va pot incurca, eu am un regim special sa zicem desi nu ma abtin de la multe pt ca nu prea servesc mancare sau dulciuri. Insa abia astept sa fac COZONAC
- despre "mancatul deshtelor"....ce sa zic, ca mai bine tac ?!?? Nu pot sa pricep cum sa faci efortul de a citi/urmari subiectul nostru dar nu dai macar "buna ziua"...dar este doar o parere...

Pufy, suuupeeerrr cantaretz ai .
Floricel, fff frumoase pozele insa ultima zic eu ca este deosebita.
Princess, mare printz e Rares. O frumusete s-a facut.
poate ma bate cuscra dar sa stea linistita ca tot M este adoratul meu.
Itzy, ma termini cate ranjete vad in postarile tale .

*************************ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
15.5kg lost 7.5kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mamilili, super tari fazele cu bateriile luno-solare si lipitul piciorusului cu superglue si culmea ca tie ti s-a parut ok asa lipit...
Susa, ce a crescut Lucas, nu l-am mai vazut ed cand era tuns 0 .
Lilina, cele mai multe postari le ai in timpul meciurilor . Sunt TOTAL de acord cu dvs, doamna.
Itzy, eu astept pozele INCAAAAAA.
Mephala, f interesanta poza Cercul vietii.
Gety, sper ca a fost productiva partida de shopping, sa aveti apret de distractie si vreme buna maine. Logic, asteptam poze.
Alexutza, multi sa-ti treaca supararea.
Beatrix si Adina, precum si celorlalte bucurii nenominalizate le urez (adik sa pasteti fericiti ) si sa va umpleti de cozonaci gustosi.

Drum bun celor care pleaca la sf de saptamana si asteptam poze.

*************************ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
15.5kg lost 7.5kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. este gata cine doreste.

Mirabela am trimis pe adresa bucuriilor poza Cosmi si adresa de webshots, sper ca ajuns. Multumesc in avans.

Fetelor eu stau in dubii si ma gindesc daca sa ma intorc la servici sau nu. Ieri m-a sunat una dintre sefe sa imi spuna ca cel care imi tinea locul pleaca si nu stie daca sa aduca pe altcineva sau nu. M-as intoarce si nu mai devreme. Cu toate ca va sta cu tati si cu buni, parca nu-mi vine sa ma duc ......cred ca pina va face 18 ani.

floricel mie imi plac toate cele 4 poze.

pufy noi bem tot Milumil Junior, majoritatea cred ca pe acesta il folosesc.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, eu ma bag la cafea ca am o zi plina. Merci Monique.

Am pus pozele cu Cosmina si Roxana, cu Teodor nu pot s-o salvez la dimensiunea corecta, de fapt n-o pot descarca de pe webshots. Carmen, te rog s-o trimiti pe mail sau un link de pe photobucket.

Nu va faceti griji cu decuparea pozelor, o fac eu.

Tanima eu am scapat de lapte cu comprese reci si am stors de 2-3 ori f putin, doar ca sa detensionez sanii, facusem noduli tari si durerosi care s-au retras cu timpul.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Mi-am baut si eu cafeluta obligatorie, ca n-am avut somn de pe la 5 pana pe la 6 si nu mai stiu cat, ultima data cand ma uitasem la ceas era 6.10, iar la 6.45 mi-a dat trezirea matinalul. Nu ma lasa in pace niste contractii destul de dureroase, asa ca o sa profit ca e weekend si o sa stau mai mult prin pat, cred...Marti ma duc la control si sunt curioasa ce-mi zice, dar la ce contractii am tare mi-i ca-i aproape momentul. Pe de o parte mi-i frica, pe de alta parte abia astept sa se intample, ca tare m-am saturat de starea asta de neputinta, nici macar vasele nu le pot spala fara sa am dureri...si sa ma tot plang atata m-am saturat...starea asta de frustrare ma termina, ca nu pot face nimic, ca sa-l scot in parc pe Vladut depind de sot, ca singura nu ma mai descurc , sunt zile cand nici nu-l scot din casa pe pui, ca nu am cu cine...in fine, bine ca a mai ramas putin de tot.

In alta ordine de idei, Vladut in sfarsit a inceput sa observe burta , asa ca am inceput si noi "pregatirea" psihica. Ii tare amuzant cum pune el mana la mine pe burta si se uita uimit la mine cand ii zic ca e un bebe acolo, si el imi mangaie burta

Va pup!

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Monica nu stiu ce sa-ti spun, tu trebuie sa fii multumita de decizia luata, mie nu-mi pare rau ca am inceput serviciul, mai ales ca de la 8 luni am facut-o... sunt momente cand iti spui ca ar fi trebuit sa stai mai mult cu el dar oricum timpul liber ti-l petreci 100% cu el... si eu acelasi motiv l-am avut de m-am intors, o colega era gravida si avea probleme cu sarcina, ma sunau non-stop, dar mie mi-a convenit si material si programul este de 6 ore. Daca are si cu cine sa stea din familie e ok, zic eu.

Cristina lasa ca nu mai e mult si scapi de burta, imi pare rau ca ai dureri si nu te poti bucura de aceasta perioada.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
Carmen, te rog s-o trimiti pe mail sau un link de pe photobucket.

am trimis-o pe mail.

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by microbu

Mephala, f interesanta poza Cercul vietii.

mersi.

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mirabela multumesc pt poza. Cit despre servici teoretic nu as avea de ce sa-mi fac griji. Ar ramine cu buni si tati, in schimburi dar m-am obisnuit sa stau eu cu ea si imi vine greu. Cu toate astea stiu ca va trebui sa ma invat sa o mai las si cu altcineva, sa-mi impun sa nu mai fiu asa. Nici programul nu ar fi cine stie ce la 7.30-15.30, la 4 as fi acasa .Am timp de gindire pina luni.

Cristina
pupam burtik sa fie cuminte si sa te asculte si pe tine sa mai ai putina rabdare.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor!

Mirabela pe ce adresa de email sa-ti trimit pozele? Sau pun link aici?

floricel de frumusica e Roxana , o adevarata printesa

mephala am votat ambele poze

Am si io o intrebare: am auzit ca e din nou concursul la Pampers cu jucariile. Stiti ceva? Daca da, cum se trimit ursuletii? Tot pe un pliant din ala ca anul trecut? De unde pot sa fac rost de el?

Am si eu 2 poze in concurs, daca va place puteti vota.

Edit: am uitat sa va spun ca l-am tuns pe Luca aproape 0 si a stat foarte cuminte, nici nu ma asteptam sa-i placa l-a tuns. Faza tare a fost dupa cand s-a vazut in oglinda, prima data s-a speriat si a dat sa planga, apoi se tot uita si pune mana pe cap

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">invat sa conduc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">primul meu tort

Mergi la inceput