Bucurii de sept-oct 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 13
Monique_new spune:
neata . Cristina buna cafeaua.
Azi avem program de "cabana" uritttt afara , nu mai vine si ea vara odata.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
gonghy spune:
'Neatza dragutelor!
Hai ca a aparut si "disparuta" sa incurce itzele p'acilea.
Da uite ca va dau si eu ceva bun cafea proaspata de dimineata pe langa cafeluta facuta de Cristinuta,ca poate nu ajunge.
La noi e nashpa raciti cobza toti trei de aproape 1 luna tragem,cu noi mai ii cum mai ii da cu Maya ma chinui de aproape 3 saptamani,tuseste intr-un hal far' de hal,5 zile mi-o facut febra zi de zi,nu-i scadea frate de la nimic,acum de 3 zile secretiile o-r ajuns la plamani,nervii mei deja nu mai is,ii pierdui pe undeva io stiu pe unde zi de zi fac mancare proaspata si nu vrea sa manance...cel putin de 2 zile bea numa lapte,suc de fructe,ceai si cereale din bibe......sunt in urma rau de tot la capitolul citit aici la noi....dar am sa o iau usurel din urma sa vad ce mai fac bucuriile scumpe.
Acusica se trezeste bubulina si tre' sa-i fac lapticul sigur nu bea decat jumate din 250 ml iar jumatea ramasa o bea in aproxmativ 2 ceasuri....e agitata parca manca argint viu,nervoasa,ma trage de par,ma ciupeste de obraji,nimic din ce-i fac nu-i convine....are o paturica roz de cand s-o nascut,ma asa ceva pe unde merge pe acolo ii si paturica la care ii spune nani nu pleaca nicaieri fara ea.........daca nu-i nani se pune pe plans de nimeni nu o opreste.
No ca vorbeam de lup si lupa s-o trezit.
Fug sa-i dau lapticu' ca si-o luat pe nani in brate si cere Tapte-lapte
Mai revin numa sa pot ca daca ma vede la calculator vine calare pe mine si incepe a butona tastatura si s-a dus distractia mea
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
Mirabelac spune:
Merci de cafea Cristina.
Am vazut poze cu Rares si cu Roxana, foarte frumusei amandoi iar mamicile niste slabanoage care arat f bine.
Noi dormim toata noaptea, deci traiesc! David a inceput sa planga dimineata cand plec la serviciu, se trezeste si ma pandeste ca nu cumva sa plec, si ce spectacol face...
Azi noapte am visat f urat, ca mi-am lasat copilu' la cresa si plangea tare dupa mine si cand m-am dus sa-l iau avea piciorul rupt. Probabil am inceput sa ma gandesc mai mult la asta... si am avut parte si de un incident nasol in trafic, in fata mea unul a bushit 3 masini (a mea a scapat), noroc ca nu a fost grav dar am tras o sperietura zdravana.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
mephala30 spune:
avem si noi poze in concursul "Clipe de viatza -2007", la semnatura. Daca va plac, votati-ne.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Mirabelac spune:
Trebuie sa va spun ca fi-miu bea lichide din sticla din aia din care bea Mathias, din aia de la Prigat activ, nu stiu cum se numeste, acusi spunem adio la biberon.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by lilina
ah ce ma bucur ca s-a suspendat meciul.....'sport' de golani (nu dati si voi cu brichete, ca puteti sa fiti penalizate :)))))
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Lilinooooo, fotbalul este un sport foarte frumos, dar mai sunt si huliganii care strica atmosfera. In tarile civilizate nu cred ca e la fel.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Neatza! Haideti la !
sigur as mai avea ceva de zis, dar nu mai tin mine ce
Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Cristinica, uite din partea mea:
Asa creste Maria Diana
alexutza_26 spune:
Neata fetele si de la noi!!
Urata vreme...poate vine mai repede vara...uuufff
Cristina - multumim de cafeluta!
Am vazut pozici frumoase cu Luca imbracat de gala - Scumpik - sa va traiasca, si stai linistita ca nici al meu grasan nu are de gand sa se exprime prea curand - noi stim pe de rost limbajul focilor - e singurul care ne place.....
Am mai vazut apoi o dulceata plecata pe la Sovata - Floricel - mie mi se pare inalta...e tare scumpaaa si grasunica
Mira - m-ai facut sa rad cand am citit ce cosmaruri ai tu - pt eu le traiesc din plin....faza cu gradi...
Despre noi : am sistat gradi - era inuman sa-l chinui - deocamdata sunt cam descurajata, nu stiu exact ce voi face .....dar mai las oleaca timpul sa le rezolve...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
Susa spune:
buna mamici si bebici
sa stiti ca suntem bine si daca va era dor de noi suntem www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2008-03-13/12:17:22" target="_blank">aici nu mai apucam sa intram de loc...va pupam si sanatate tuturor