Bucurii de sept-oct 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Bine ca te-a ascultat sotul sa te ajute, ca al meu nu prea cred ca o facea, cand e vorba sa fac ceva nebunii se da inapoi
Edit: si eu tot la et 2 stau
[/font=Comic Sans MS]
Pai ce crezi ca a fost chip se-nteleaga cu mine? A spus ca se duce el la piata si imi ia...Eu nimiiiic....asta in conditiile in care nu am avut pofte ...decat corcodusele alea de la dormitor...inainte...faza e ca le vedeam mereu sub nas si mi s-a pus pata pana la urma...eram si eu om nu?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu[/b] (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Gata...dupa ce am dezbatut subiect important aici...corcodusele si caisele mele va pup...plec acasa la papusica mea
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
alinamoro spune:
Salut!
Scriu si eu rapid despre tema saptamanii, trebuie sa tot dau backspace ca Adelina mai apasa si ea pe taste.
Ne-am casatorit in 1997 (in iulie anul trecut am facut 10 ani) si l-am avut pe Dragos dupa aproape 5 ani. In primii 3 ani n-am vrut noi ca stateam cu chirie si am zis ca mai putem astepta, cand ne-am hotarat ca vrem bb s-a lasat asteptat aproape 2 ani. Eram in concediu(august 2001) si faceam planuri sa mergem la medic si sa ne facem unele investigatii sa vedem daca-i vreo problema ca nu raman insarcinata,...dar n-a mai fost cazul sa merg la medic...in septembrie nu mai venise ciclul. Deci...test de sarcina pozitiv. Nu mai povestesc ce fericiti eram. M-am regasit in multe chestii pe care le-ati scris voi (before)...eram tot timpul plecati cu prieteni, ieseam in oras, concedii relaxante(nu ca acum), nu aveam nici o grija.Curatenia si ordinea era perfecta tot timpul, fiecare lucrul era la locul lui, era liniste... Am zis dupa ce l-am nascut pe Dragos ca alt copil nu mai vreau si eram f hotarata. Cand Dragos avea 4 ani si deja trecuse "greul", ne-am hotarat ca mai vrem un copil (mai mult Calin, el m-a lamurit), era deja prea liniste in casa. Asa ca a venit Adelina...ne-am bucurat enorm, mai ales ca era fetita, chiar vroiam fetita. Eiiii, de 1 an jumate n-am dormit nici o noapte intreaga, n-am fost nici o zi libera fara ei, nu mai zic de concedii unde mergem numai in formatie completa , nu e usor, dar nu e nici greu. Sunt copilasii nostri scumpi si ii iubim foarte mult, ei sunt totul pentru noi. Nu as vrea sa mai fie "before" chiar daca era frumos, acum e infinit de frumos fata de atunci.
Cam asta a fost povestioara mea...asa pe scurtatura.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
lilina spune:
microbisteleeeeee...plang aici pe tastaura, dar beau bere si pap popcorn
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
lilina spune:
ah ce ma bucur ca s-a suspendat meciul.....'sport' de golani (nu dati si voi cu brichete, ca puteti sa fiti penalizate :)))))
lilina spune:
tot eu
mi-am adus aminte de ceva...saptamana trecuta, venise pe la mine prietena mea cu fetita ei si copii s-au tot jucat prin casa
la un moment dat, ea il dadea pe Vlad cu oja pe degete, iar el o intindea cu mainile pe masa din living....vai cat am mai curatat dupa ei si de pe ei....2 secunde nesupravegheati si gagica, mai mare decat el, s-a catarat pe scaun si a furat oja mea de pe dulap
princess spune:
Itzy, esti draguta ca te-ai gandit la mine si la Rares, mai ales astazi, cand Rares a implinit un an si jumatate!
Citesc zilnic, sunt la curent cu tot ce misca pe forumul nostru, am vazut copilasii scumpi in poze, am savurat povestioarele referitoare la subiectul saptamanii!
Despre tema saptamanii :
“Inainte” pentru noi a insemnat o perioada de 10 ani petrecuti impreuna,dintre care 6 de casatorie si 4 de prietenie. Au fost minunati acei ani “in doi” si bineinteles suficienti ca sa facem tot ce ne trecea prin cap. Cel mai mult ne lipsesc diminetile de lenevit in pat, somnul dupa bunul pac, iesirile cu prietenii, calatoriile spontane (de genul: “ce facem azi? Unde mergem? “ “ nu stiu, dar hai sa ne urcam in masina si sa plecam, vedem noi dupa aceea!”). O etapa frumoasa, care s-a incheiat si dupa care nu ne pare rau, doar ne amintim cu placere de ea! Din aceasta perioada face parte si planul nostru de a avea un bebe, perioada care s-a intins pe aproape 4 ani. Au fost momene grele si obositoare, dar pe care acum le vad frumoase pentru ca s-au terminat cu succes! In luna in care eram porgramati pentru inseminare artificiala doua liniutze au aparut ca din senin! Niciun tratament nu daduse rezultat pana atunci! Dar acela a fost momentul in care Rares a ales sa vina la noi! Si a fost bine asa! La noi totul a venit firesc, intai casatoria, casa, masina si apoi copilasul mult dorit!
“Dupa” a fost si este o experienta absolut noua, nu ne puteam inchipui ca vom avea trairi atat de puternice! Viata in trei, cu Rares alaturi de noi, este minunata si va fi mereu asa! Evolutia lui de zi cu zi, felul in care ma priveste, felul in care isi exprima sentimentele, responsabilitatile pe care le am acum, ca mamica, programul incarcat al fiecarei zile, aceasta rutina placuta a vietii de acum, “ordinea” lucrurilor din casa, pantofiorii de la usa, hainutele de bebe care au luat locul lucrurilor noastre in dulap, cantecelele pentru copii, dansurile vesele, chiotele de bucurie, cuvintele stalcite, sunt atat de multe lucruri si amanunte atat de semnificative, toate astea inseamna pentru noi FERICIRE! “Inainte” = dragoste, libertate, distractie; “dupa” = fericire si implinire
In alta ordine de idei, Rares este bine cu ochisorul, am fost la control si totul e ok, insa o sensibilitate tot i-a ramas, mai lacrimeaza la vant, la curent. La capitolul vorbit, avem putine cuvinte noi: catze=catel, cutu-cutu, pisi-pisi, tgot=telefon, minea= mingea, uca=luna, alt=altul si multe altele pe care inca nu le intelegem noi. Important este ca isi da silinta si incearca sa reproduca dupa noi. In schimb, este un mare cantaret si dansator, fredoneaza la refrenele melodiilor si danseaza cu mare placere. Cand iesim afara urca si coboara toate scarile intalnite in cale, mai nou merge pe bordurile trotuarelor si se ambitioneaza sa nu il tin eu de manuta. Ii place sa admire florile si sa le atinga; ii place sa priveasca grupurile de copii mai mari, cu biciclete, role etc; o faza care m-a impresionat: intr-o zi, in parc, vede Rares doi liceeni, o fata si un baiat, stateau imbratisati; la un moment dat si-au luat la revedere si s-au despartit, unul a plecat intr-o parte si altul in cealalta, iar Rares s-a uitat mult timp dupa fata (dupa cum ii este obiceiul), apoi se uita dupa baiat si apoi la mine mirat ca de ce nu au mers cei doi impreuna. Ce poate gandi un capsor atat de mic? Cateodata am impresia ca este un om mare intr-un trup micut!
Am pus si cateva poze noi in album:
http://www.flickr.com/photos/ialina74/sets/72157604131023802/
Va pupacim dulce!
Noapte buna!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
MamiLili spune:
Zbrrrrrr zboara o bricheta (cunoscatorii stiu de ce). N-am aruncat-o eu, pe cuvant!
Floricel, foarte frumoase poze! Roxi iti seamana perfect, veti fi luate drept surori peste cativa ani. Iar tu arati f supla. La ce hotel ati stat, Danubius? Stii ce efect are statiunea Sovata pentru femei, nu? Poate ne faci o surpriza... Mult succes cu bona si readaptare usoara la servici.
Itzy, ce bafta pe tine, cuscrele se inteleg de minune si-i ofera o educatie aleasa Anei.
Princess, am vizionat pozele si mi-au placut mult, a crescut Rares de cand nu ni l-ai mai aratat. Sper din suflet ca problema lui la ochisor sa se rezolve 100% cat mai repede.
Emotionante povestile before/after impartasite azi.
Ramo, ma bag eu in seama...noua ni se intampla sa mancam des in oras la restaurant si-i comand si copilului ceva. Cred ca, exceptand mezelurile, nu l-am mai restrictionat la nimic sau cel putin nu-mi vine in minte acum.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Lili, concluzia: functionezi cu baterii luno-solare
Asta-i tareeeee
Mi-am switched bateriile de pe soare pe luna si iata-ma cu chef de vorba.
Have fun la parinti, te-asteptam luni!
Lilina, n-ai poze cu Vladone "ojat"?
Alina M, din partea mea pentru implicarea ta continua in subiectul "umanitare".
CristinaGoji spune:
Neatza! Haideti la !
MamiLili - 1 aprilie zici? Ce faci, ai scos oracolul din pod si te-ai apucat iarasi de previziuni?
Alina M. - cum mai conduci?
Alexutza - imi pare rau de experienta cu bona.
sigur as mai avea ceva de zis, dar nu mai tin mine ce
Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza