Bucurii de sept-oct 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

In primul rand, felicitari Reby! O performanta!

Itzy, m-am gandit si eu la varianta cu gradinita, dar nu cred ca se poate din mai multe motive. in primul rand chiar este un efort mai mare pt ingrijitoare si educatoare, ca daria va avea nevoie de asistenta la masa, la pamapers, la joaca. in al doilea rand, fiind inconjurata doar de copii mai mari va fi dificil sa nu fie lovita sau imbrancita in joaca, iar o probl pt educatoare, dar si pt mine, care voi sta mai stresata. inca mai caut. azi am fost la cresa aceea din spatele complexului, e de stat, banuiesc ca o stii, e pe langa voi. am vb doar cu bodyguard-ul, care a zis ca inscrierile se fac dupa 1 iulie. o sa mai insist eu in vreo luna, sa nu ma trezesc ca la 1 iulie sunt toate locurile ocupate. dar deocamdata mai astept un raspuns si de la o alta gradi, chiar in fata blocului nostru. habar n-aveam ca se construieste gradinita acolo, dar, vazand constructia, mi s-a parut ca arata a gradinita. norocul meu, chiar asta se construieste. in vreo 2 sapt aflu daca au si cresa.

azi ne-am intalnit iar cu ana in parc. de fiecare data cand o vad, cu cele doua bunicutze dupa ea, parca e o printzesa, asa de tare ma bucur! ca se cunoaste cat de mult o iubesc amandoua bunicile si ca ar face orice pt ea (parerea mea).

fetelor care aveti bone, nu o luati ca pe o generalitate. dar uneori asa este de usor sa-ti dai seama ca un copil este cu bona sau cu bunica/ mamica. aud uneori comentarii mai rautacioase la adresa copiilor (de genul : te-ai ingrasat cam mult, nu te mai ridic in leagan) sau a parintilor (de genul: ii da tot hainele astea murdare sa le poarte, mama nu face nimic in casa) sau le vad zacand pe banca, in timp ce copilul ar avea nevoie de ajutorul lor la joaca. imi vine sa le spun sa stea naibii acasa daca nu sunt capabile sa iubeasca copilul de care au grija! Intr-adevar, sunt si bone in ochii carora vezi bucuria de a avea grija de copilul respectiv si caldura din suflet.

sper ca nu v-au deranjat comentariile mele cu privire la bone, dar am venit din parc revoltata de comportamentul catorva.

fetelor, de ce nu s-a inventat ziua de 40 ore? poate asa dormeam si noi 10 ore, citeam o carte, ieseam la un suc... sau poate atunci munceam 30 ore si doar 10 ne odihneam... las-o balta, cred ca-i mai bine asa cum este...

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, vezi ca ma mut la tine Parca aveam un program care transforma melodiile in mp3-uri... Daca am timp, poate fac asta cu primele doua CD-uri Superbebe, sa ti le pot trimite mai apoi, pe mess.
Roxana, pe mine nu m-au deranjat comentariile referitoare la bone, multe dintre ele chiar asa se comporta. Din pacate.
Beatrix, multa sanatate lui bebe Darius! Si pupici moleculei.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Xandrutza si mersi ...esti tare dragutza

Roxana daaaa asa e zici ca e copil de VIP cu 2 bunici zilnic dupa fundul ei...cand mai vine si socrul meu sau tata ...sa-i vezi pe toti 3 cum se tin dupa ea...si ei se amuza pe tema asta...Eu nu cred ca exista bunici care sa nu isi iubeasca nepotii...sau daca exista, inseamna ca nu pot fi numiti bunici ...
Despre bone...se stie ...dar uite ca mai sunt si cazuri norocoase...

Ref la gradi...ai dreptate...ar solicita mai multa atentie...La cresa aia de langa scoala tb sa vb cu directoarea sau altcineva competent...ca aia de la poarta uneori nu stiu nici cum ii cheama cu buletinul in mana...nu te lasa in seama lui...mergi si discuta clar cu directoarea...Langa liceul Dante Alighieri, tot pe langa noi, se construieste o gradi ...e in aceeasi curte practic...cred ca din toamna ii vor da drumul...dar este de stat cu siguranta...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Roxana ...bonele care fac comentariile alea...merita ca atunci cand le intalnesti pe mamici sa le spui exact situatia...si zburate imediat...eu asa as face mi-as pune prietenele din parc sa le mai spioneze...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Skumpiko nu-ti face pb...asta dicutam mai devreme, ori nu i-a venit vremea ori e incapatanat si nu vrea...sa vezi cand i s-o dezlega limbutza ...cat va vb..

Itzy-Bitzy
cu

sa speram ca isi v-a da drumul cat de curand

xandrutza mersi de complimente, dar parca Narci nu are carlionti, si inca ce carlionti...ca sunt mai ceva ca a lui Luca. oricum sper ca diseara sa-l tund, ca i se fac numai ciuciulete in par cand doarme

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by ramomar

bravo itzy, imi place ca le mai nominalizezi pe fete, poate poate apar;
ca tot veni vorba de strigat, m-am gandit si eu la floricel, zicea ca incepe munca, asa ca ia zi-ne mai Florina cum e? cum s-a acomodat Roxi fara mami? sau inca esti acasa?

pup you all!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Ramo,
ma tot pregateam si eu sa pun poze de la Sovata zilele astea si uite ca m-ai mobilizat tu

Eu sunt inca acasa, avem bona de o saptamana, e perioada de acomodare, ieri a iesit pt prima data afara cu roxana, fara mine; a avut un mic incident in parc dar sper sa nu se mai intample, azi iar au iesit, azi a si culacat-o singura pe Roxana, eu sunt foarte foarte multumita de tanti si se pare ca se vor justifica banii in plus pe care i i-am oferit ca sa fim siguri ca va veni la noi.

Eu o sa incep munca de lunea viitoare, din 31 (!) si am emotii aproape, am impresia ca am uitat tot si ca merg pt prima data la servici.
Oricum, ma bucur f tare ca nu m-am intors in toamna ca nu eram inca pregatita, probabil pt ca nu-i gasisem un loc "sigur" pt roxana; la cresa nu au mers lucrurile cum imi doream iar acum ca o las cu tanti asta ma sint muuult mai bine ca-i acasa si cat de cat in siguranta.

http://picasaweb.google.com/jidveianfamily/SovataMartie2008

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Floricel am vazut pozele ...fffoaaarte frumoase...Tu esti f draguta si arati excelent, iar Roxana...simpatica foc...esti sigura ca are numai 1 an jumate? pare mai maricica...Reacomodare cat mai rapida la serviciu...si succes cu bona

EDIT: mi-a pplacut in mod deosebit fotografia cu voi 2 ...ea era cu piciorusele pe umerii tai si radea cu capul pe spate...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy, imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri cum mancai tu la corcoduse din balcon Esti o norocoasa ca ai flori si mai incolo fructe la balcon
floricel ma bucur mult ca ati gasit o tanti buna si reacomodare usoara iti dores la serviciu. Cat despre senzatia ca ai uitat tot, e normal, asa am fost si eu, dar stai linistita ca in 2-3 zile, maxim o saptamana iti intri in paine, de parca nici nu ai lipsit atatea zile.
M-am delectat cu pozele voastre. Frumusica Roxana se pare ca s-a simtit tare bine, dar si voi la fel. Cum v-ati descurcat cu mancarea? i-ai comandat de la restaurant?

Mergi la inceput

quote:

itzy, imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri cum mancai tu la corcoduse din balcon Esti o norocoasa ca ai flori si mai incolo fructe la balcon

Tu vorbesti seriosssss? iti aduci aminte cand v-am povestit cum ma intindeam dupa corcoduse?

Corcodusele sunt la dormitor si caisele la balcon ...stau la etajul 2...

Hai sa iti spun si cu caisele cum sta treaba...

Dupa caise m-am intins cu batul de la mop si o galeata sustinuta tot de un batz...sotul tinea galeata si eu bateam caisele cu coada mopului... unele au avut nesansa sa cada in galeata mea...dar multe si-au gasit scaparea in gradina vecinului de la parter.
Erau caise cate voiam la piata...Dar nuuu eu voiam fix acele caise...cand le vedeam asa portocalii si inaccesibile parca radeau de mine ca nu le pot atinge...dar le-am venit eu de hac

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:

Tu vorbesti seriosssss? iti aduci aminte cand v-am povestit cum ma intindeam dupa corcoduse?

Corcodusele sunt la dormitor si caisele la balcon ...stau la etajul 2...

Hai sa iti spun si cu caisele cum sta treaba...

Dupa caise m-am intins cu batul de la mop si o galeata sustinuta tot de un batz...sotul tinea galeata si eu bateam caisele cu coada mopului...
Erau caise cate voiam la piata...Dar nuuu eu voiam fix acele caise...cand le vedeam asa portocalii si inaccesibile parca radeau de mine ca nu le pot atinge...dar le-am venit eu de hac

Itzy-Bitzy
cu

vorbesc foarte serios! Imi aduc aminte si cum ai cazut pe scarile statie de metrou si cate probleme ti-ai facut tu pt papusic, dar noua ne relatai totul pe un ton haios, de altfel cum o faci si acum
faza cu galeata si caisele e si mai tare!!!
Bine ca te-a ascultat sotul sa te ajute, ca al meu nu prea cred ca o facea, cand e vorba sa fac ceva nebunii se da inapoi
Edit: si eu tot la et 2 stau

Mergi la inceput