Bucurii de sept-oct 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by GETY

Salutare mamici!

Itzy, eu cunosc o fetita care de ceva vreme (in iulie implineste 2 ani), cere oala, spune cuvinte, mai stalcit, dar le spune.

Da Gety ...eu ma refeream la spus propozitii intregi, poezii...ca asa, cuvinte spun si ai nostri ...

EDIT: pardon am inteles gresit...deci fetita abia acum tarziu a inceput sa vorbeasca...am citit la repezeala

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

bravo itzy, imi place ca le mai nominalizezi pe fete, poate poate apar;
ca tot veni vorba de strigat, m-am gandit si eu la floricel, zicea ca incepe munca, asa ca ia zi-ne mai Florina cum e? cum s-a acomodat Roxi fara mami? sau inca esti acasa?

pup you all!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ramo, cred ca functionez cu baterii solare sau lunare ca am atata energie dupa o zi intreaga de alergatura. Sotul chiar se mira cand ma vede si-mi zice "totusi tie nu ti-e somn niciodata?" Ei, ba da, mai obosesc si eu uneori...

Beatrix, ce-ti face nepotelul?

Eloise si Lullabay?
Cuscrele?

Mergi la inceput

Si pentru ca tot am discuta despre micii melomani...

Aviz amatorilor...Am cumparat saptamana asta pentru Ana-Maria, de la un chiosc de ziare urmatoarele:
- revista Mami care contine un CD pt copii - Cantece de primavara - 4,9 ron
- revista superbebe - cu CD - muzica " Sunt suparat" -14,9 ron
- revista-carticica - cu CD "Portativul fermecat" - 9.8 ron
- revista-carticica - cu CD - "ABC cu cantece" - 12.8 ron
- revista-carticica - cu CD - "Flori pe portativ" - 9.8 ron

Ultimele 3 sunt de la aceeasi editura, pe o pagina au versurile, si pe cealalta notele muzicale, si pot colora...Eu le-am luat pt muzica pt ca au cantecele vesele iar mik mea fatzaita e incantata cum aude muzica...da din fundulet indiferent ca e culcata, in picioare, la masa...

In concluzie va recomand sa le cumparati...ar tb sa ma platesca astia ca le fac reclama

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lili ei, las ca e bine ca ai asa bune baterii! si eu rezistam inainte, dar acum de cand a venit pe lume mogaldeata, cu greu mai rezist pana la 11 seara
itzy, uite o pt tine, ca ne informezi si pe noi. Am sa caut si eu revistele si chiar asa ia vezi poate primesti ceva banuti ca le faci reclama

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Hello!

Va multumesc fetelor pentru aprecieri si urari

Moamaaa ce vorbareata e Reby, felicitari lakioana pentru Bucurie ca stie atatea sa spuna.

Itzy si eu am luat revista Mami de la inceputul lunii fac colectie cu toate cd-urile cu muzica, cu cateva luni in urma au fost in 2 nr si cate 1 cd cu povesti

pufy l-am vazut pe Nicolas cum canta La multi ani, sa stii ca se va face un mare cantare, poate v-a ajunge ca si Costel candva

Luca la capitolul vorbit sta foarte prost, spune doar cateva cuvinte usoare, iar eu incerc toata ziua sa-l fac sa repete dupa mine dar degeaba , eu spun un cuvant iar el spune "da". Nu vrea sa repete nimic dupa mine, dar poate o sa-si de-a el drumul la vorbe singur

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua.
Itzy, eu mi-am luat Mami si Superbebe (am toate cele 5 CD-uri), le-am si ascultat, mie imi plac. Si Narcisei. Simpatica papusica. Si Narcisa mai incearca papuci de-ai mei, si nu-i pune la loc sa am eu ce cauta.
Anca, sa-ti traiasca nepotica. L-am vazut si pe Luca, ce-mi plac carliontii lui! Frumos cavaler ai.
Alexutza, imi pare rau ca aveti neplaceri la gradinita aceea. Cum se justifica atunci banii pe care ii dau parintii? Of, sper sa gasiti o rezolvare.
Eu am lucrat mai demult cu niste copilasi, la o gradi de stat. Pot sa va spun ca era foarte curat, educatoarea foarte sufletista, avea grija de ei ca de proprii ei copii, pe langa poezii si cantecele ii invata si sa fie curati si respectuosi; pot sa va spun ca e bataie la grupa ei, cand se fac inscrierile. Deci se poate si la stat sa existe conditii, acum tine si de norocul fiecareia.
Lili, concluzia: functionezi cu baterii luno-solare Va spun si eu ca are energie, (am vazut-o) nu gluma, bravo ei!
Pufy, felicitari, ai un cantaret de mai mare dragul. Asa mult mi-a placut! Bravo!
Felicitari, inca o data, lui Reby cea vorbareata!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetelor, eu voi lipsi cateva zile, trag o fuga pana la parinti. Asa ca, va rog sa ma treceti motivat. Cred ca pe luni spun prezent la cafea.
Daca nu mai intru, va doresc week-end placut!
Si fara zapada; la noi la Suceava a tras o ninsoare

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Skumpiko nu-ti face pb...asta dicutam mai devreme, ori nu i-a venit vremea ori e incapatanat si nu vrea...sa vezi cand i s-o dezlega limbutza ...cat va vb..

Xandrutza drum bun si sa va intoarceti cu bine...Aici este o vreme splendida de primavara...am vazut ca au inflorit si magnoliile...In fata balconului mi-a inflorit caisul...are niste floricele rozalii fff frumoase...si la dormitor e corcodusul plin...in floare...ala din care ma intindeam sa culeg corcoduse de pofta cand eram gravi...

Cat despre colectia ai de CD-uri cu muzica clasica pt bebei de la superbebe, eu le am doar pe 3-4-5 ca nu am stiut despre ele...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!
fetele, am o groaza de munca! am citit povestioarele minunate, am vazut pozele si astept sa ajung acasa sa-l aud pe Nicholas!
molecula e bine, bebe darius e bine a ajuns la 1500g, doar cu plamanii sunt ceva probleme! inca nu a renuntat de tot la masca de oxigent! se face el mare si scapa de ea!
va multumesc ca ati intrebat de noi! daca aveti careva ceva timp liber imprumutati-mi si mie! am nevoie mare!
pup pe voi si bucuriile voastre!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput