Bucurii de sept-oct 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 14

itzy-bitzy spune:
neatzaaa
Princess ai scris fooarte frumos, mi-a placut...Poate iti faci timp si mai scrii ...Nu te mananca "deshtele" sa scrii cand ne citesti asa zilnic?
Valabil pt toti ochii care ne citesc...sa va manance degetele ca sa scrieti
Am vazut pozele...foarte frumoase...a crescut ...si are un par ff frumos...Voi sunteti din Bucuresti nu?....stiu ca aici l-ati operat...Sper sa-i dispara si sensibilitatea aia cat mai curand...
Gonghy....eiii pe tine nu te-am strigat dar ma bucur ca ai aparut...Multa sanatate va doresc la toti 3
Mamilili
Beatrix hai ca vine we si te mai odihnesti un pic..azi esti la fel de aglomerata?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

itzy-bitzy spune:
Am mai vazut un baietel frumos...Lucas Daniel Susa poate te mananca si pe tine degetele mai des sa ne scrii
Alexutza ...si eu zic ca este cel mai bine pt moment...
Mirabela boierie ha?
va pup...am ceva de facut ...sper sa mai apar
Itzy-Bitzy
cu

MamiLili spune:
Susaaaaaaa! Welcome back! L-am admirat pe Lucas in filmulete si poze, mi-au placut mult, in special cel pe tobogan si facand curatenie. Ce face tati al vostru, e tot ?
Cristina, in primul rand nu-i oracol ci glob de cristal. In al doilea rand nu-i chiar asa de prafuit ca l-am folosit recent pentru o prietena. I-am zis ca naste pe 10 martie si-a nascut pe 11 martie la 5 dimineata. Daca globul meu e setat dupa ora Americii pot spune c-am avut dreptate, nu? Inca ceva: stiu ca ti-e lene sa faci poze dar te rog frumos, frumos de tot, sa ne pui poze cu Daria in maxim 2 saptamani dupa ce vine pe lume, da? Please! Pretty please!
Mira, uraaaa, you're alive! Bravo pentru somnul de noapte. Stau uneori si ma gandesc cum am rezistat 1 an intreg sa n-am nici o noapte dormita cap-coada, incepusem sa cred ca-i imposibil sa pui capul pe perna seara si sa te trezesti abia dimineata, fara intrerupere. Bravo si pentru bautul din sticluta, sunteti pe drumul cel bun!
Si-acum, vorba lui Itzy, pentru ochii care ne citesc zilnic: "manca-v-ar deshtele"! Hai, scrieti, povestiti-ne despre copii si viata voastra!

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Azi noapte am visat f urat (..) avea piciorul rupt.

Azi noapte am visat-o eu pe ea urat, dar cred ca era payback time si m-am razbunat ca n-a avut grija de M cum trebuia.

ramomar spune:
salutareeee
m-am trezit cu o "mancarime la degete", de a fost musai sa scriu . Mey itzy de unde iti vin oare ideile astea?!, esti simapatica rau
Susa bine ai revenit, te asteptam mai des. Lucas e un frumusel, mi-a placut mult filmuletul cu topoganul
lili, ce m-am linisitit! credeam ca ti s-au stricat bateriile si functioneaza numai noaptea, dar vad ca functioneaza si ziua.
xandrutza, we placut iti doresc si te asteptam pe luni.
alexutza daca tu ai simtit ca nu mai trebuie sa-l duci pe Gabriel la cresa insemna ca ai procedat cel mai bine, instinctul de mama probabil functioneste
Mira si eu vreau sa dorm o noapte intreaga fara treziri. Ma bucur ca la voi s-a rezolvat, la noi inca nu; acum am vazut doi coltisori de la o maseluta si inca ne trezim de 2 ori noaptea.
princess foarte frumosa relatarea ta! si te asteptam mai des!!!
pup you all!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

lilina spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by lilina
ah ce ma bucur ca s-a suspendat meciul.....'sport' de golani (nu dati si voi cu brichete, ca puteti sa fiti penalizate :)))))
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Lilinooooo, fotbalul este un sport foarte frumos, dar mai sunt si huliganii care strica atmosfera. In tarile civilizate nu cred ca e la fel.
Asa creste Maria Diana
I hate it anyway
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

princess spune:
Ba da, Itzy, ma mananca rau sa scriu, dar n-am loc de fi-miu, face urat daca ma vede la calculator! Bine, asta nu este o scuza! Culmea ar fi sa dau vina pe el! Am atatea de zis, as vrea sa vorbesc cu fiecare dintre voi in parte (poate e ciudat faptul ca "asa din umbra" eu va simt pe toate aproape, parca va cunosc pe fiecare in parte, asta pentru ca citesc aproape tot ce scrieti)insa nu reusesc performanta de a scrie zilnic! Asta e!
Nu sunt din Bucuresti, ci din Targoviste, dar pe Rares l-am operat in Bucuresti, la Oftapro, care mi s-a parut o clinica foarte buna pe astfel de probleme la copii.
Mira, eu nu sunt chiar asa slabanoaga cum par in poze, cantarul spune 67 kg, la o inaltime de 1.70, mie mi se pare cam mult!
Mamilili, da, Rares s-a facut mare, mi se pare si mie mai inalt, insa este tare slabut! Marti avem vizita la pediatra si ma ia cu friguri cand ma gandesc la proba cantarului! Dar nu are din ce sa se ingrase pentru ca papa foarte putin! I-am dus la laborator probe de urina si kk, luni luam rezultatele! In fine, cred ca seamana cu mine, pana sa raman gravi, am fost o slabatura!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...

beatrix spune:
Itzy, ma mananca destele dar mi-e sa nu murdaresc tastatura! vine wee-end-ul dar nu ma odihnesc deloc ca e lui Eric! asa ca de aseara
la greu!
am citit pe diagonala asa intre tavi dar revin detaliat saptamana viitoare!
nu pot sa inchei, fara sa spun ca l-am ascultat pe Nicholas si nu mi-a venit a crede! felicitari!Pufy, chiar are talent!
va pup pe toate si pe Bucurii!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

pufymic spune:
Princess si Susa wellcome back!Tare frumosi puii vostri!
Iaca uitam asa ca edit: am admirat-o si pe Roxi de Floricel!Papusica frumoasa!
Multumim fetelor care i-au apreciat lui Nicolash al meu urechiusha lui muzicala
....sa vedem cum va evolua....
Lilina si eu sunt in asentimentul tau cand vine vorba de fotbal!
Sa nu uit cumva: Paste Fericit
tuturor celor care-l sarbatoresc poimaine si sa va viziteze iepurasul cocosat de cadouri!!
Si noi ne mai auzim pe luni cred ca plecam la tara....azi sau maine, inca nu stim... u all!
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

itzy-bitzy spune:
Meyyy sunteti ceva...
Am de lucru...si am tras si un ochi la voi...de m-a apucat o mancarime la deshte incat pana nu m-am scarpinat de tastatura nu m-am linistit...
mamilili exact ca tine "manca-v-ar deshtele" am vrut sa scriu dar am sters si am reformulat
...crede-ma
...
princess pai atunci aloca-ti zilnic cate 2-5 minute si pt noi ...seara dimi, la pranz cand vrei tu...
cum sa ramai cu pofta de scris asa nesatisfacuta? nu face bine la sanatate
ramo nu le clocesc mult sa stii
lilina tu ai ramas setata de aseara? da-i incolo de mitocani
Itzy-Bitzy
cu