Bucurii de sept-oct 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Itzy, ma mananca destele dar mi-e sa nu murdaresc tastatura! vine wee-end-ul dar nu ma odihnesc deloc ca elui Eric! asa ca de aseara
la greu!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
Lasa - lasa ca nu murdaresti...scrie acolo ca faci bine
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si ce bunatati pregatesti? asta asa ca sa imi fac sange rau nu de alta
![](icon_smile_big.gif)
Pufy...drum bun si distractie placuta piticilor...cred ca alearga animalele bunicilor pe acolo de numa-numa
![](icon_smile_big.gif)
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
GETY spune:
quote:
Originally posted by mephala30
avem si noi poze in concursul "Clipe de viatza -2007", la semnatura. Daca va plac, votati-ne.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Cu cine era in prima pozica, cu strabunica?
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Mirabelac, felicitari lui David ca s-a invatat sa bea din sticluta. Si ca doarme noaptea.
Pe Maria mea o "curenteaza" paiul, nu-l accepta deocamdata, iar noaptea se mai trezeste de 2 ori, dupa apa si lapte. Laptele l-am mai diminuat cantitativ si i-l diluez cu apa, dar tot se trezeste. Ii pun 90 ml. acum cred ca-l scad la 80.
In schimb mergem afara, se plimba, pe la 14,oo papa si se culca vreo 2 ore si ceva. Atunci trag si eu pe dreapta si ma odihnesc ca n-o fi bai.
Cu furunculul am scapat, i-am pus ieri la pranz ceapa coapta si a colectat puroiul. A mai stat cu o bucatica si peste noapte si se pare ca se trece de acum.
Princess , si Mariei ii mai lacrima ochisorul un timp in urma, dar acum nu-i mai lacrimeaza deloc.
Pufymic, sedere placuta la tara!
Asa creste Maria Diana
mephala30 spune:
Gety, da, e strabunica si Teodor. E o femeie simpatica, ca toti batraneii, modesta foc (de fiecare data cand mergem in vizita la Bicaz ne aminteste cat de frumoasa era ea in tinerete, ). Are 81 de ani.
Multumim de vot si te asteptam pe dincolo...
Itzy, .
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
beatrix spune:
...da da, am ramas acasa azi ac e cresa inchisa!
numai pe pm spun ce fac ca nu vreau sa pofteasca vreo gravidutza!
si sa va spun ce mama denaturata sunt eu, azi la 10 i-am facut baie la copil sa-mi doarma bine la pranz ca sa-mi coc tavile! asa ca mi-a dormit de la 11 pana la 14! trezirea de dimineatza a fost la 6.20!
....e o vreme urata aici! 5 grade, grindina+ninsoare+ploaie + vant! si asa se pare ca va fi pana saptamana viitoare!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
Monique_new spune:
Intru si eu fuguta fuguta sa va arat un filmulet haios cu mica dansatoare
mephala am votat si noi strabunica lui Todor cea "modesta". O vazusem mai dimineata dar am fost prinsa cu niste biscuiti la bucatarie. E super poza mie imi place .
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Itzy, Lili da da boierie curata, in afara ca ma mai trezesc si-l gasesc dezvelit si trag pilota peste el, dorm ca valiza. Problema e ca la 5 is la verticala, nu mai am somn, obisnuinta bat-o vina.
Lili se pare ca m-a afectat ce a patit Alex cu Gabriel, eu cam de atunci ma tot gandesc la crese si gradi.
Princess eu tot 1.70 am si vreo 63-65 de kile, nu m-am mai cantarit ca m-am ingrasat in ultimul timp. Apropo, mai e cineva la dieta?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Buna fetelor!!
Hai sa ma fac ca ma papa si pe mine degetele, pana nu ma papa rares de tot.
Am citit tot tot, dar am uitat tot aproape tot (sper ca ati inteles ceva ceva de aici).
Am vazut si multe poze frumoase. Eu nu am mai apucat da pun de la ziua lui Rares si nici nu cred ca voi mai reusi curand.
Legat de topogan, Rares a facut o mare pasiune ptr topoganul de copii mai maricei, unde eu nu ajung sa il tin si se urca singur, numai ca dupa ce urca toate scarile se mai intoarce, se mai suceste si mie imi sta inima in loc. Azi am crezut ca fac infarct nu alta. Rares a urcat dupa niste copilasi sa dea si el pe topogan. Ei au venit repede in spatele lui iar si se bucura ca ii vede si nu mai era atent la scara. Eu urlam ca disperata de m-a auzit tot parcul sa fie atent unde pune piciorul si sa nu se mai intoarca. Cand sa urce pe topogan i-a alunecat piciorul si noroc ca in spatele lui era un buflei de vreo 5-6 ani care i-a blocat caderea. Nu va spun cum m-am agatat de scari si l-am luat de acolo tremurand. El tot sa se urce acolo. Mi-am iesit din fire si i-am dat o paluta peste fund si am plecat cu el in urlete de acolo de se uita toata lumea la mine pe strada de parca il stransesem de gat. Avea lacrimi de crocodil. Cred ca nu vom mai merge in parc cat de curand sa uite de topogan.
Pufy, super simpatic Nicolas. Si rares canta un la multi ani ceva de genul :Ba bu ba!, dar nu pastreaza asa bine linia melodica. Cred ca seamana cu taxu la voce, ca e belea!.
Lilina, eu sunt cel mai mare fan antifotbal. Am ajuns sa urasca acest sport de cand sotul meu nu ma aude nici cand tzip la el cand e vreun meci, dar cand tzipa copilul!!!
Mai fetelor, mai privind eu la filmulete si la pozici nu ma pot abtine sa nu exclam: Ce copii frumosi!!!!! Chiar ma uit mereu la ei si ma minunez de cat sunt de frumosi si de diferiti totodata, dar fiecare are frumusetea lui. In plus, am observat ca marea majoritate au niste ochi mari...si expresivi...
Si acum sa va intreb si eu ceva: suntem in plin proces de intarcare din varii motive, desi vroiam sa ii mai dau dar ce ceva timp am redus suptul doar la nani de seara si mai mult lapticul care pana acum era din belsug pe zi ce trece este mai putin, mai ales de 3-4 zile incoace de cand am avut si ceva suparari si stresuri. Vreau sa va intreb cum ati procedat cu intarcatul, daca a mers la careva intarcat fara pastile, daca stie cineva de un remediu hemeopat (am auzit de el dar nu stiu unde sa intreb), daca ati folosit stransul pieptului si comrese reci... Care metoda vi s-a parut cea mai eficienta. Stiu ca s-a discutat mult despre asta candva, dar nefiind direct interesata pe atunci nu am retinut mare lucru. Mi-aduc aminte ca marea majoritatea ati folosit dostinex-ul, la care probabil voi apela si eu in ultima instanta.
O alta problema care o am: am inceput sa ii dau lui Rares la pranz suculet de portocale din biberon (din canitza varsa prin pat ca mai da cu ea de grilaj si sare supapa). Partea buna este ac de 2 zile adoarme singur la pranz . Sta in patut si bea suculetzul si dupa ce il termina arunca bibe si se culca (chiar se si inveleste cu paturica). Acum intreb eu: bautul din biberon lichide dulci nu este daunator la dintzuci? Eu sunt stresata ca nu cumva sa aibe probleme ca mostenirea genetica atat de la mine cat si de la taxu este dezastru, asa ca macar sa avem grija de ei cat putem.
O alta intrebare este dupa ce il intzarc, el papa multe lactate, in plus dimineata mai bea si cu cana lapte cand papa unt pe paine, sa trec la lapte din magazin in completare seara sau la formula? parac i-as da lapte praf ca stiu ca este mai sanatos.
Hai ca am scris de m-am rupt.
Merg si eu sa ma intind un pic. Azi nu vreau sa fac nimic, sunt suparata rau si vreau sa lenevesc.
Pupici la toti piticii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Eu sunt revoltata pt ca nu sunt parcuri unde sa iesi cu copilul, este un singur parc in apropiere unde se aduna o groaza de barbati care joaca remi (nu stiu cum se scrie corect) sau table, se vorbeste urat, se bea bere si se fumeaza... e bine in parcul asta ca sunt cateva leagane si spatiu mai mare, sa nu va inchipuiti ca e vreun parc modern... stam destul de mult pe afara si nu avem unde sa ne petrecem timpul, unde sa ne intalnim cu copiii... si ca sa merg pana in celalalt capat al orasului nu imi convine...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
mephala30 spune:
Monique, , multumim.
Mirabela, dar in ce cartier stai?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me