Timisoara, Impreuna ! ( 91 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simonico,la intrebarea aia iti raspunde Anda sau chiar Cosmin.Deci,ca sa zic asa si dupa cum povesteam...mustata lu' Mariusache se incadreaza,nu asa?,in standard....verificat si razverificat....poti sa aplici si tu....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Anaaa la viteza am citit 'razuit' nu 'razverificat' ...si imi umbla' mintea deja pe coclauri...

Deya, da o cautare pe google, sunt o gramada...n-am acuma la indemana
Lasa-l incolo de popa, ca sa nu zic altfel...e cu mintea-n plopi dupa cum se vede! hai la intalneala cu babele

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mariaa multumescce face mamanu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

quote:
Originally posted by deya

Deya prezentsper sa nu trebuiasca sa plec acas....
Stiti careva vreun site de maxime?va rog daca poate imi puneti un link.
va puuuuuuuuupppp

deya

http://www.citate-celebre.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Intrebare se poate sa mutam intalnirea mai devreme ca sa pot veni cu Laura sau daca gasesc cu cine sa o las sa pot sta macar 2 ore????
Sper sa se poata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by lore03

Intrebare se poate sa mutam intalnirea mai devreme ca sa pot veni cu Laura sau daca gasesc cu cine sa o las sa pot sta macar 2 ore????
Sper sa se poata

semnez cu suflet

io nu-s pe lista, da pot sa vin mai repede eu scap la 17 de la job, asa ca din partea mea, aim free. Doris cred ca termina mai tarziu la lucru, cred ca de asta s-a gandit la ora 19. va zice ea.
deya, greu de tras o concluzie...inca nu se poate asa ceva. e pe acolo...mai avem foarte mult de munca.

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Saluti...

sunt in urma ca seara nu mi-a mers netul...azi am citit in viteza ...io plec joi la ai mei tzinem acolo pastele catolic...cat ca ai mei nu-s catolici da ne place bisericutza din Hateg plus ca mama face potolul...

fetelor am plan azinoapte de m-am rupt...m-am trezit brusc ca nu aveam aer...si apoi m-am gandit ce s-o fi intamplat cu bebele dacaeu nu am avut aer...si am inceput sa-i vorbesc, sa sar, sa-l zgandar...nimic nici o miscare...el care la cea mai mica intoarcere a mea misca...a durat vreo 20 min agonia...m-am rugat si la D-zeu, eram disperata...pana la urma a miscat ceva ceva da m-a tzinut in sah si azi...ca parca nu mai se zbenguia ca altadata...am vb cu un dr care m-a linistit si maine oricum merg la Hrubaru cu rezultatul de la uro...care a iesit nici ca am nici ca n-am klebsiella si tre repetat...

ma descarcai si io o tzara...va pup pe toate si poate mai bagam o intalneala si saptamana halanta...

pupici

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Na salutare Timisoara

Deya, sorry dar vorbeam cu ai mei.
Doris, eu vineri sunt la lucru, imi pare tare rau ca n-o sa va vad pe camera dar ma bucur ca te-ai gandit la mine. Oricum vreau poze.
Ana, super misto pozele, m-ai dat gata cu peisajele. Cine organizeaza intalnirile toyotistilor? Stiu ca si anul trecut ai fost daca nu ma inseala memoria.
Mihi, o sa fie totul in regula.
Kati, sanatate multa!
Claudia, imi pare rau de situatia cu Andi si nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletu tau. De ce Helmut nu te lasa sa-l iei si pe el din moment ce oricum vei veni in vara doar tu cu copii?

Restul fetelor va pupi

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna!
Mai slaba miscare p'acilea,nu-mi place

A fost dr la noi acasa si ne-a dat alt tratament a trecut-o pe Maya pe antibiotic Zinnat,Rinonef T picaturi pt nas,Nurofen siropel si Ambroxol pic.
De mancat azi nu o prea mancat mai nimic,cred si eu ca nu mananca la ce muconi are in nas si atarna si prin gatlej da bea la ceai si suc de mere in draci.
Am inceput deja sa-i dau antibioticul c-am greu ca-si face greata da pana la urma l-o baut,acum o adormit da o trezesc ca o bag la baita.
Am activitate sportiva acum seara spalat bubu,uscat,dat haleala si la nani.

Am o veste sa va dau.
Am pus pe mine deja 3 kile sunt suuuuper happy acum poate ca o sa stea tzoalele mai bine pe curu' meu
No va las si poate intru mai incolo dupa ce adorm

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare...

Si-au confirmat prezenta, pana cum:

Lore
Doris
Anda
Ana
Laura
Maria
Deya
.........
astept continuarea, sper sa fie o lista lunga...

Sosit home, bagat ca migu cocuri de cocuri, maine am examen, asa ca asteptati-va pe maine seara sa vede si ochii vostri delir de delir.

Spicuiri din program, romales, cu tinuta veritabila si cu romalesu dupa ea, o fetita haidi, o mireasa, o Cleopatra, un pom, din par evident...si restu vedeti maine.
Am un cui, vine una noua in comisie maine, sper sa guste aberitatile noastre...

Asa ca maine nu va vad, nu va aud, intre 9-17.
Va deschid seara asta cap nou, sa aveti maine ce croseta...

Laura si Lore, am pus la 19, sa ajungem si cele care lucram, eu una nu pot mai repede, voi daca vreti, puteti sa va intalniti mai repede, io va sun sa vad unde sunteti...

Mihi, exact asa o faza am patit si eu cu Ines, in luna a 7-a.
Nu a miscat o zi si o noapte, am plecat la 3 noaptea la Vasile la cabinet, distrusa, cand colo la eco, domsoara dormea.
Poate asa e si la tine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput