Timisoara, Impreuna ! ( 91 )
Raspunsuri - Pagina 13

Doris-Alina spune:
 Deci, reluam...
Lumeeee, lumeeee...

Vineri, 21 martie, ora 19, mare intalneala, cu ocazia sosirii Claudiei, in Timisoara!
Cine doresteeee, cine poftesteeee, sa o cunoasca, va asteptam in Centru, la ora 19, in fata Operei.
Poate punem si de-un facut cu mana toate la Silvana...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
 www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

lore03 spune:
 Deci eu vreau neaparat sa vin vineri sa o cunosc pe Claudia ,sper sa rezolv sa stea cineva cu fata ,daca nu o sa vin cu ea si o sa stau putin.
Asa ca Doris trece-ma te rog pe lista de prezenta.
Va pup pe toate si o zi buna de la mine.
Claudia DRUM BUN!!!.

Ana68 spune:
 Salutare,
Dana...haioase poze....am admirat sarbatorita...Mah,da' era nacajita,nu gluma,mandra mea!![]()
Gagici,iaca acilea o parte din pozele de la Dracu Danes,sa recunoasteti interpretii....vizionare placuta.![]()
http://good-times.webshots.com/album/562807833tsLWXj
Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana 

Doris-Alina spune:
 Si-au confirmat prezenta, pana cum:
Lore
Doris
Anda
.........
astept continuarea, sper sa fie o lista lunga...![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
 www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

Doris-Alina spune:
 Ano, le-am vizionat inainte sa pui tu link-ul...![]()
Sunt dementiale, emana atata voie buna...vazut si Pliutzii...![]()
POZE CU NOI

gonghy spune:
 Ceao fetele!
Am fost fugutza pana la piata dupa delicatesuri,luat spanac,rosii,pulpe si CAAASH....de cand nu am mai mancat cas de oaie proaspat cu numa 13 RON/kg.Nu-mi vine sa cred ca e asa de ieftin,ieri am fost pe la mag Discount din Mall cica acolo e mai ieftin,un 
 belit e mai ieftin,vrusei sa cumpar ceva branza si cand colo kila era 26 Ron ![]()
![]()
![]()
 cat de scumpa poate fi fata de branza de la tarani. ma astia parca nu-s mai normali cu preturile astea 

Asa ca ma pun sa bag la ghiozdanele neshte cas proaspat.
M-am trezit cu durere in gat in partea stanga si acum ma doare si urechea stanga mai ales cand inghit,oooffff ca nu mai scapam odata 

Maya parca si mai tare tuseste,mucii si-au schimbat cata culoarea sunt putin galbui deci.....trebe neaparat antibiotic.Acum sun pe nenea dr sa vina la noi dupa masa.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi

Ana68 spune:
 No,Doris,ma bucur ca ti-au placut...mah trece-ma si pe mine pe lista de vineri,as veni si eu,totul e sa traiesc pana atunci...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana 

gonghy spune:
 Fetele vin si eu da nu se poate o ora mai rezonabila pentru noi astea cu copii mai mici?
Mi ca si asa ne lungim la povesti de aia ziceam daca nu ar merge unpic mai devreme daca se poate.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi

Mariaa spune:
 bei? si io unde-s??? Dorisake, lasa crosetatu', fii pe faza la forum 

Ano vazut poze da ieri nu am zis nica...2 intrebari...ce facea domnu' Pliutza cu plotosu ala?! ca tare tandru se tineau dupe umeri 

studiat mustata domnului' Mariusake 
![]()
![]()
Anda 
 sunteti adorabili, toyoxenii ![]()
bei, ma puneti pe ganduri sa schimb wolsfagenu' pe toyota 

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">  Agonie si Extaz,  Lyme   
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara 

deya spune:
 Deya prezent
sper sa nu trebuiasca sa plec acas....
Stiti careva vreun site de maxime?va rog daca poate imi puneti un link.
va puuuuuuuuupppp