Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

...sa mai trec garla vreau sa zic...ca o voi trece la intoarcere...trecui si cand am venit cu avionu'...dar n-am de gand sa ma intorc mai devreme de un an de zile...

Roxi, pai atunci trec pe seara si ma-nfig intr-o carciuma sa mananc dáia...sa am ce sa povestesc acasa...

Papadico, sanatate maxima. Lasa bre ca e buna supa la plic. Nu se "spanzoara"nimeni daca nu mananca bors proaspat zilnic...
Trimite-o pe Catrina la mine ca sa le tund pe ea si pe Maria deodata...Daca o mai tund pe Maria, ca asta ar fi cam ultima cheleala si pórma bagam codite...
Ca am uitat sa ma laud, am trecut la spalat pe cap fara fite, sta la samponat, sta la limpezit....e mai mare dragul...Asa ca nu mai am nici un motiv sa nu-i las parul lung...

Olivia, frumoase filmulete...ala in care alergau dupa oua e super...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2151887350100032467vuwbVp?vhost=good-times

uitasem de poze..

Rideti voi dar mie imi venea sa urlu Papadie...lasa copilul cu plete! ..fiecare cu obsesia lui:))

Cristalinule cum a fost berea?
Ioana sa stapiniti sanatosi rolele..Luca os a primeasca role..la 18 ani! Am zis
Roxa ..ai pus-o..deja prima declaratie de iubire!! ..si apropo..cu Luca ieri in magazin, trecem pe linga o fetita negresa..si el de colo..
-I don't like this girl!
_De ce Luca?
-'cause the black hair..that's the reason! I like only white hair!
-Cum white...arata-mi si mie..si mi-a aratat..ii plac blondele.aviz amatoarelor!..Deci copilul meu este deja rasist..of,of..
Daria super distarctie pe voi!
Adela multa sanatate!! Putere si rabdare...si treci la atac daca consideri ca in spital se intimpla si lucruri anormale..de ce nu?
Andries..pozele!
Alice..unde ai fugit mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vreau sa va zic ca am o pipota asa de mare, Patrick a venit de la gradi cu cate o felicitare desenata de fiecare coleg.... super frumos gestul. normal ca multe is niste magzalituri dar gestul conteaza, nu?
l-am vazut pe Uka la vanatoare de oua, vaz ca se pricepe la numarat pana la 15 si la topait
Cristal poate ma injuri fro 4 zile ca te-am pus sa mananci tocana... da mie imi place de mor! sa nu uiti de fro doo guiness alaturi
papa tot nu crez ca nu faci de mancare. adica nici macar chec??? ce-o sa zica Jan maine?
efit: cica e nu jtu ce faza psihologica sa le placa tuturor parul blond cand sunt mici... nu imi mai aduc aminte explicatia. deci is normali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

rox,maine avem ora la doc. cred ca nu servim gradinita:D
kimm lasa ca ai o scapare zisa copilu' de par nu de piele:)

si io am venit de la gradinita cu fo 4 pagini scrise in germana. sunt inca virgine:) deseara dupa ce le-oi culca poate ma mai dezmucai sa vad ce-o fi acolo. asa in goana calului vazui in foile altora ca-st niste cursuri free pt copii da nu stiu despre ce-i vb.
ma doare si pielea pe mine de raceala...

edit: imi ia o ora sa edit da de data asta am comis o virgula intre s si p:) va zic de pe acu cast asa ametita ca nu mai corectez niik. n-aveti decat sa credeti ce vreti

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

EMA am apucat sa vad ce ai scris. Drum bun si vacanta frumoasa. Si NU, NU ai sa mori! Esti o femeie puternica. Te imbratisez!!!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Papa...el se referea si la piele ..nu am scapare..ca a mai comis-o! ..si din pacate le comite in engleza...asa sa inteleaga tot poporul..

Mergi la inceput

lasa-le needitate ca-ntelegem ce vrei sa zici...
Nu vazui unde a scris ema ca pleaca, da-i urez si eu vacanta placuta si drum bun!

Olivia, nu baui bere ca nu mai ajungeam acasa, au astia un oras plin de dealuri...
Aseara insa am baut o bere englezeasca buna, Old Speckled Hen, am aflat si ca aia cu berea calda pe care o beau englezii e mit, ca la ei faptul ca e calda inseamna ca nu e rece...
La 5-10 grade afara, eu le-as propune o tuica...Eventual fiarta...:)

Olivia, poze super. Cu pielea...hmmm...ati incurcat-o...Dar daca e cum zice Roxi se pare ca le trece...:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://family.webshots.com/photo/2150336750088100014SZSzWO am scormonit si am gasit cateva poze relativ noi. vad ca ne-am lenevit ingrozitor in ultimul timp cu pozatul....
Papa asa deci cica scapi de facut chec...

Mergi la inceput

Ptiu sa nu-l deochi, ca e ziua lui si a primit felicitare frumoasa...Imi place cum citeste inainte de culcare...:)

O seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Ce reviste frumoase aveti voi Roxa! Poate si Pat stie sa citeasca..ca Luca stie sigur! Am auzit ca exista nu's ce enciclopedie pt copii..vad ca Luca nu are scapare..bunicii ii construiesc deja biblioteca
Monicule , cum mai este Oana,ai mai vorbit? Nici o "pijama party"..nimic?

Mergi la inceput