Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Buna seara. Voi fi offffftopic, imi cer scuze.
Cum nu am chef sa iau rosii in cap, va intreb pe voi: CUM se manifesta astmul ? Trebuie sa existe acel wheezing neaparat ? Cum poti depista clar ca al tau copil are ast bronsic ?
Astept raspunsuri, va rog frumos.
Multumesc !
Am uitat, rezultatele la alergeni = negative.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Andries spune:
La Multi Ani! Pat! Sa fii sanatos!!
Daria de ce-ti faci singura griji... mergi la un doctor ... daca vrei documentatie uite aici http://astmbronsic.tripod.com/cuprins.htm dar zau... nu te incarca suplimentar please...
eu azi am stat la birou pana la 20:00 ...maine la fel o sa am program, deci poze miercuri.
Andries
AncaMaria spune:
La Multi Ani, Pat! Roxi, sa va traiasca flacaul! Vad ca primeste declaratii de dragoste deja... mi-e rauuu :))
Daria, mi-e mi-au spus doctorii aici sa incerc sa aud acel wheezing.. eu n-am auzit nik niciodata..
Ioana, e dementiala gorodica mica cu replicile ei..
Olivia, nu pot vedea poze acum, dar am vazut pozele mai vechi, e super culoarea parului tau si iti sta f. bine.. nu ma invidia cu concediul ca 4 luni nu i-au bani..
Am vazut si pe Ema cu puiul ei, amandoi foarte frumosi..
mitzura, multa sanatate lui Tudor! tin pumnii sa scapati de probleme repejor..
La noi a fost o vreme de kk-o in week-end, soare dimineata devreme si in rest ploaie.. asa ca multe n-am facut..
Roxi, nu am luat bilete pentru Ro, am in plan sa renovez apartamenul din Buc si depind de firma sa imi dea o data... cel mai probabil va fi spre sfarsitul lui aprilie.. pana atunci ma mai odihnesc p-aici..
Va pup, revin mai incolo!
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Daria, 100% nu poate sa-ti puna nimeni diagnosticul..sau nu f rapid..cunosc cazuri cind a durat luni de zile..1 an..Teoretic trebuie sa se auda acel wheeazing..Dar ce-ti veni? Super..ma bucur ca rezultatele sint negative!
Anca, deja in concediu? Banii nu-s intotdeauna ..totul....asa ca lasa-ma sa te invidiez, da?Ce mai face Bia?
szivarvany spune:
Revin, dar va rog, nu dati cu rosii !
Am aflat ca testul de sange arata 0 alergii, urmeaza sa i fac, cand imi iau inima n dinti si cel cutanat. Pt ca pediatra insista cu "teren alergic", dar alergic la ce ?!
Nu stiu ce sa va zic, dar copilul a tusit mult si urat, adevarate crize de tuse, le am dres cu scos afara noaptea la ora 1 pe balcon ...
Prefer sa aflu dp acum daca e ceva serios, intelegeti ? Daca sunt prostii, nu ma agit, nu ma alarmez. Dar nu pot dormi pe o ureche.
Atata tot.
Imi pare rau daca v am obosit cu paranoia mea. Pur si simplu n am cu cine vorbi, care sa fie mama si sa ma asculte.
Andries, merci mult de link.
Kim, am vorbit si cu Carmenbr, mi a zis ca tu stii prin ce au trecut si ei !
Gata, fug la somn ca sunt franta rau :-) Batranetile :-)))
kim222 spune:
Daria eu am crezut ca ai facut testele cutanate! Eu te inteleg si asa cum a zis si Carmen , desi teoretic usor de diagnosticat,in practica nu-i asa simplu! Fuguta la teste..si mai discutam!
AncaMaria spune:
Olivia, intru in concediu la sfarsitul lunii.. da asa e, banii nu aduc fericirea da o intretin
Bia e ok, am cutreierat magazinele de jucarii in week-end ca a vaut nu stiu ce jucarie la TV si o voia.. cine i-o pune p-aia sa faca reclama la jucarii nu stiu ... in rest am inceput sa facem deja sa facem cumparaturi pentru plecarea in Ro, stii cum e...
Va pup!
Rugati-va pentru Diana
roxanaz spune:
buna dimineata!
quote:
Originally posted by AncaMaria
cine i-o pune p-aia sa faca reclama la jucarii nu stiu ...
hahaha Anca asta zic si eu.... sunt de-a dreptul sadici. mai nou la minimax este un spot publicitar cu reclama la sonerii ptr telefoane mobile... ptr copiii??? de-a dreptul stupid. iti va fi tare bine in concediu, stai linistita. pupici Biancai! si mie mi-a fost rau cu declaratiile de dragoste... recunosc ca m-a luat nitel ameteala
Daria si eu zic sa faci testele cutanate. este clar ca tusea aia trebuie sa provina de la ceva. si nu te mai scuza atat... ce, nu suntem aci sa vorbim despre ce ne ingrijoreaza?
Oliv, alea sunt revistele lunare cu Winnie, Patrick e fan, are toata colectia. tare frumos desenate. stie sa citeasca, siiigur . stie pe dinafara jumatate din carti si cand se culca trebuie sa il las cu cartile in pat.. il aud din sufragerie cum le "recita", dupa aia striga "mami vino sa stingi luminaaaa". ar trebui inregistrat odata cum citeste
o zi frumoasa tuturor!
carmenp spune:
vazut cupii frumosi (olivia, ma asteptam la mai rau, oricum are mai mult par ca ilinca;))) pupam in grup organizat;))
madam spill, n-am cetit da` am dedus, drum bun si cata`ma daca ai timp
papa, te-am auzit:D, sanatati la tuata trupa mucoasa cu mucozitati
szivarvany spune:
Hellou !
Ema, drum bun sa aveti, asteptam vesti de la voi !
AncaMaria, spor la cumparaturi si pregatit bagaje !
Kim, ma asteptam si eu, la mai rau, dar Luca e frumos !!!
Sunt prin zona ... mor de somn ... spor la trebi tuturor !