Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

pasariq mei....nu am trupa mucoasa...am imparatie! catrina zisa ca ea e regina mucilor si i-a dat reng de printesa lu' Sofia....io'st mai modest...doar paj. de ce? mi-a esplicat catrina ca io tre sa fac mancare, curat si sa-i scot mucii lu sofia. deci is la muncile de jos:) (nasoooooooooooool)
daria ce-ai bre? imi dadusi cu firma-n cap. iete io nu vazui pina acu ca avem subiecte on topic si off topic:)) hai maaaaaaaaaa ca nu nimic nu e off topic aici. nu stiu ce-i testul ala cutanat dar fa-l daca trebe! iete si Catrina tuseste la greu de vreo 2 luni dar a avut si anul trecut asa un episod si acum doi ani. Are pauze intre episoadele astea. Ar tb s-o caut mai amanuntit? (pediatra ii da un prospan si tschuss. acu taman a terminat o sticla mare si tuseste mai dihai ca acu 3 sapt.)
n-am mai ajuns azi la doc ca nu ai facu temperatura.
ma-ntorc

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza.....io-s odihnita..da' ma doare-n gat
Leeloo esti ok????da un semn!!!
Daria io crez ca tusea va fi mereu on topic...btw ce sa-i mai dau mandrei ca pana acum i-am dat humex expectorant,da' parca tuseste la fel,nu se vede nici o imbunatatire....
Papadie si io detineam aceiasi functie in imparatie...da' pentru ca am fata,m-am gandit sa fac o rotatie a cadrelor...ieri am iesit cu mandra in parc..o intreaba un vecin unde-i tati..."este acasa,da cu aspiratorul si face mancare!"
Meiii voi unde l-ati vazut pe Uka tuns,ca io nu l-am vazut...super filmuletul cu alergatul...aseara a trebuit sa o invat si pe mandra sa numere pan la 15 ca ea stia doar pan la 11 in engleza:)))
Roxi,mamaaa ce soacra o sa fi...Ilona este blonda??.....pupacim studiosul de Pat
Ema drum bun si multa sanatate si pupicei!!!
Cristalina ai tras un loz londonez:)))...sanatate la galushti...sa ne spui cum a fost specialitatea recomandata de Roxi...
pupicei,revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Daria, o aprob pozitiv pe Papa...nu stiam ca avem off si on topic acilea. Pai atunci io cu povestirile mele de pe meleaguri englezesti sun waayyy off....:))))
Nu stiu cum e cu astmul, bat in lemn si sper sa nu aflu mai in detaliu, mama cica are astm alergic dar ea shuiera rau, il face primavara si toamna si tuseste de-i ies ochii din cap...apoi trece ca prin minune. Cica astm alergic...la ce?!...hmmm...la vreme!
Eu am facut teste din astea cutanate. Cand fusei eu bolnava de toxo de nu ma putui ridica luni intregi din pat, du-te la doctori, p'orma medicamente cu sacosa...blah-blah...am facut un fel de rinita alergica...Eu zic ca era de la medicamente...
Nu mai puteam sa respir, ma dusei sa fac teste cutanate din astea, imi facura pe amandoua mainile, nu aparea nimic clar da'-mi dadu doctorul cortizoane din alea, si puf pe nas recomandat pentru astmatici, ca spunea ca se da in gat la crize, si pastile.
A fost super cat am luat, dar cand m-am lasat am facut niste crize urate de am dormit in fund aproape o luna ca ma sufocam in somn...
Cam asta cu medicamentele de astm si alergii in general, daca te apuci de ele sunt ca drogurile, dependenta imediat, cand te lasi e tare nasol...
Fa-i testele, vezi ce are, fii paranaoica daca trebuie pentru ca nu faci rau nimanui...:))))

Doamna Papa, e bine ca a ridicat-o la rang de printesa pe Sofia...ce va faceati daca ea era pajul, tu grajdaru' si Ionu', hai treaca de la ea, vizitiu?!...

Ioana, beton Mariuca de la Ieshi cu submarinul! Mi-au placut pozele...:)
Iar cu tati care e acasa si face treaba, supersimpatica.
Am mancat aseara Irish Stew (recunosc ca mi-am luat o salata generoasa pe langa, in caz ca trebe sa taie greata ) cu miel ...foarte buna...Nu stiu daca e ce zicea Roxi dar mi-a placut.
Insa am sarit peste bere, ma durea capul ...si gatul...:)))

Anca, buna odihna...ar fi super daca ai lua si bani in acelasi timp, e adevarat.
Cu reclama la orice e o problema...Ca Maria a inceput (dar stiam ca faza asta vine, finutul nostru care e cu un an jumate mai mare decat Mariuca a trecut prin ea) "mecdonaltz? mergem si noi?" "papusa? hmmm...imi iei si mie?" "urme de matreata?! hmmm...mami hai sa ne spalam ca mi-e frica de urma de matreatza!"

Roxi, neaparat sa-l inregistrezi!
Ca veni vorba de povesti, Maria are acum obiceiul sa-mi ceara sa spun povesti...dar nu oricum, vede ceva pe strada sau in casa si ma pune sa-i spun poveste..."mami, uite soarele...spune-mi o poveste cu soarele" "mami, uite shoseta, spune-mi o poveste cu soseta" "mami, uite copacul, spune-mi o poveste cu copacul"..."frunza" "creanga" si tot asa.
Acum doua weekenduri la plimbare am povestit de mi s-a uscat gura pe afara, John era pe jos de ras, are impresia despre mine ca nu am imaginatie deloc , pentru ca trebuia sa-i spun povesti cu detoate, si toate trebuiau sa inceapa cu ä fost o data ca niciodata"si sa se termine cu "si au trait fericiti pana la adanci batraneti!"

Multumim de intrebare, Oana era bine aseara dar eu m-am dus la hotel cu inima indoita, colega lui John are un baietel de 6 ani si a ajuns cu el la spital fiindca vomita incontinuu si se deshidratase.
Eram cam vanata, acum nu pot sa dau de John, se pare ca e intr-o sedinta (sigur e la servici ca e pe messenger) stau si astept vesti...de abia astept sa ajung acasa!!!...:))))
Desigur as putea sa dau telefon, dar sigur ma cautau daca era ceva, asa ca astept sa termine si nu ma apuc sa sperii lumea...

Azi am platit la hotel, imi bagara 30 de lire in plus, normal, trebuia sa ma astept. Cand facui rezervarea camera era mai ieftina...In fine, nu ma luai cu fetele alea ca imi stricam ziua degeaba...
Voiam sa ma duc sa le zic ca mor de frig, mi s-a umflat gatul, era aseara mai frig in camera decat pe hol...Trebuia sa fac si io ca baietii aia care s-au culcat pe hol, le-o fi fost frig, saracii...
Insa cand ajunsei tocmai vorbea fata cu o firma, curge tavanul in aripa de vest, incepe sa se vada si la urmatorul etaj...Asa ca mai bine tacui, poate ajung la concluzia ca se intampla lucruri din cauza mea...nu mor inca o noapte...:)))

Am vorbit acasa, bebe e bine, Maria are muci si sforaie asa ca azi noapte au avut un pic de show...nimic spectaculos. Baiatul colegei e pe perfuzii in spital, e de la rosu in gat toata aventura...asa ca azi Maria sta acasa ...
Olivia, se pare ca au avut pijama party fara mine...:))
Cred ca v-am zis, dorm toti trei in dormitorul meu, ma intreb daca o sa dormim toti 4 in aceeasi camera cand ma intorc...

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristalina,nu fi reaaaaa:))),nu le strica obiceiul cand ajungi acasa,ai un dormitor liber numa' pentru tine....
La capitolul reclame,si noi,si noi..."mama fa o vrajitorie ca vreau cascaval pane"..."vreau chetoos ca sa dau din cap"..."cumpara-mi chipicao ca sa ma fac luptator"....la capitolul mcdonalds,circ nu alta...ne aflam in tramvai in drum spre casa,dintr-o data incepe sa se linga pe buze si sa turuie de-i plangeau toti de mila "mi-e foaaame,vreau sa mananc!"..."mai avem o statie si ajungem acasa si mananci!"...."nuuuu,mie mi-e foame doar cand merg cu tramvaiul,acasa nu mi-e foame!"..io ma scotoceam de zor dupa un stics,o guma,o bombonica ceva..ea continua,toti ochii pe mine,mama denaturata..."tu nu intelegi ca mi-e foame...si nu mi-e foame acasa,hai inapoi ca am trecut pe langa mcdonalds"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am pagina asta deschisa de 2 ore, zau daca mai stiu ce vroiam sa zic
Cristal, aia sper ca e, cu sos gros de guiness si super buna. as manca doua odata daca as putea . pacat ca ai sarit peste bere, merita . sanatate Oanei, eu sper ca e totul ok acasa. nu-ti mai face si tu ganduri negre. da totusi zi-le alora sa dea nitel drumul lacaldura ca sa nu ajungi sa bolesti tu acasa.
Papa voi sunteti mai bine azi? nu-i asa ca m-ai auzit aseara cand te injuram ca ai trimis furtuna cu ploaie/vant/tunete/fulgere la noi?
Ioana nasol cu mcdonalds-ul..... si eu incerc sa il tin la minim, odata la 2 luni asa. nu-mi iese intotdeauna recunosc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Apropos McShit ... noi mergem des, eu mananc Happymeal, Giulia e happy pt jucarie, mancarea nu i place deloc-deloc, dar in schimb ii place inghetata :-))) Si mieee :-)
Sanatate la toata lumea !
Soare va trimit io, ca avem pe stoc !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Apropos McShit ... noi mergem des, eu mananc Happymeal, Giulia e happy pt jucarie, mancarea nu i place deloc-deloc, dar in schimb ii place inghetata :-))) Si mieee :-)
Sanatate la toata lumea !
Soare va trimit io, ca avem pe stoc !

..am zis io ca Giulik este un copil deosebit,bravo ei..a mea mananca toate cele patru mcnuggets,la cartofi o mai ajut io....
..din categoria "imi pasa cum arat":)))..aseara mandra se privea in oglinda "mamaaa cate kg am acum?"..."nu stiu,mama,vreo 15-16...dar de ce intrebi?"...."cred ca m-am ingrasat,uite ce burta mare am"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, io merg pe principiul "fructului oprit" :-)))
Pupam mandra ta cocheta ! :-)

Mey, restul unde sunteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

io acu am pikat de la gradi. da' ma fac bucatareasa in urmatoarele ore ca tre sa hranesc cumva cu ceva turma:)
g-ioana io o sa-tz zic Joanna ca io cand va scriu ma si gandesc in capu meu la voi si la tine nu ma pot gandi ca la ghioana suna ca fotbaliatorul ala....ghioane?! in fine. bestiala gorodica!!! ia premiu unu cu coronita :)) si btw imi place fuarte tare ideea cu tati care sa faca mancare si curatenie :)))asta e la capitolul ASA DA!
cristala cand te intorci da un semn ca-ti trimit io schema de cum sa avem mult spatiu si noi sa ne inghesuim in acelasi pat :D
aseara m-a intrebat Mielu -punand si mana- de aici scoti tu lapte de vucutza? tananam Si tot ea a raspuns "Eu chied ca cam da". Ea in romaneste vorbeste numa cu cam si cred in sensul ca "chied ca mi-e foame, sete, ploua ninge" etc. si toate sunt cam_ cam da, cam nu, cam mane, cam mik, cam Shofia, cam Catina:) aha si e manica sa zica "înca da"..."Inca da mai avem pana acasa":-)))

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am primit bani inapoi, cei de la hotel mi-au spus ca o sa vada ce e in neregula cu incalzirea (sunt convinsa ca nu voi observa vreo modificare dar sunt draguti ca ma linistesc...) si ca sa fiu in ton cu discutia ma dusei sa mananc mancare nesanatoasa, fish and chips si pickled eggs, ca era mai mare rusinea sa nu incerc.
Fuseram undeva mai departe de universitate, eram multi muncitori in salopete as ca ma astept ca asta sa fie "the real deal". Colegii au zis ca erau fosrte bune, eu nu pot spune ca m-as duce sa mananc asa ceva de multe ori...:)))
Ceea ce le-am spus si lor de altfel, ca eu gatesc mai bine, aveau fetzele cam lungi dar o sa le treaca...:)))

Daria, chiar ca e copil model Giulia...Maria vrea la mecdonaltz ca sa manance "grisine" adica numai cartofi...Dar nu ne-am facut un obicei, am fost numai de 3 ori pana acum...

Era si melodia aia "give me hope, geoana give me hope"...:)))))

Papadico, Maria nu intreaba, Maria imi explica..."uite, asta e tzatzica la care suge bebelusul". Stie ca nu mai suge dar nu a trecut asa de mult timp asa ca isi aminteste detaliile...:))))
De asemenea imi explica si cum e cu "burtica mare" care mi-a ramas dupa bebe ...si ma mai intreaba cateodata "nu-i asa ca nu te doare burtica?!" cred ca a fost tare stresata ca nu puteam sa o iau in brate...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput