Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal, io s ca aia din reclame: "Giulik, mergem la McShit ? Hai sa mancam prostii". La care Giulik: "nuuu, eu nu vreau, eu vreau doar inghetata si jucarii, tu papi tot" :-)))
Mey, tot din categoria"la curs la gradinita". Sunt singura mama denaturata care ii da copilului salata de vinete si salata de beuf:-)
Ati simtit vreodata ca se uita lumea la voi ca la un extraterestru verde, dp care curge ceva gelatinos radioactv ? :-)))

Gata cu vorbareala, mai am oleak si fug home, apoi la pediatra, apoi prin magazine sa pierdem vremea :-)

Pupam trupa !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

De ce sa nu-i dai salata de vinete? Maria nu mananca, dar daca ar vrea i-as da...Si salata boeuf, cu mai putinica maioneza ca mi-ar fi frica sa nu i se aplece...
Uitati-va aici...demential
http://pl.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

asta e dementiala, o tot vizionez de cand a fost descoperita
Daca esti trist asta te ajuta imediat

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

cum n-am citit decat ultima pagina deocamdata, DA, am simtit ca se uita unele, (ca barbatii nu-s capabili de atata rautate) ca la extraterestru....si zau daca-mi mai pasa de respectivele...cat despre salate....au peste 3 ani copiii nostri, unii papa salata de vinete de la 1 an si porc idem si oaie si ce se pune pe masa. Pana si-n cartea de nutritie de-o am eu se indica salata de vinete chiar si pana-n 3 ani, si salata beuf, deci eu cred ca, Daria, tu ai niste exemplare tare atemporale pe acolo pe la gradinita Giulikai
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

He,he m-ati facut sa rid..sau sa plingpozele cu Luca erau inainte de tunsoare..acum eu sa inteleg ca este cam uritel?..glumesc..Mey voi stiti ca eu nu exagerez...daca am zis ca arata ca un copil de la orfelinat..atunci asa este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxana sa-l inregistrezi..eu tot zic s-o fac cind recita Catelus cu parul cret..
Papa super fazele cu cred ca si inca da!Sanatate multa!
Daria..si daca se uita..iti pasa??
IOana , Maria este bestiala..ma tot repet..si apropo de greutati..Luca in continuare vine cu mincarea neatinsa de la grdi..si acum are si explicatii..I don't want to be havy. Havy means you can not do sport! I want to fly like Peter Pan!
Despre Mc Shit...noi nu servim deloc...sau poate la citeva luni..noi eu si tati..pt ca Luca nu pune oricum gura!
Cristalinule bine zice Ioana...ii lasi si te muti singura!..si eu dorm de doua nopti cu Luca..cum o sa fie cind vine tati..o sa vedem..

Luca tot il astepta..il cauta pe tati..la orice zgomot ..poate este tati..
Azi merg la dr pt controlul anual..numai bine ca , ca nu stiu de ce cred ca am sinuzita..Ioana bine ai facut ca te-ai grabit! De 5 zile ma doare in git!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

cam vreti sa stiti ce am facut noi azinoapte de la orele 3 pana pe la 7 in za morning? am ascultat o alarma din aia de masina ce are 7 feluri de piuituri.......4 oreeeeeeeeeeeee!!! imi venea sa-i tai cauciucurile si sa-i sparg parbrizu cu un ghiveci, poate asa convingeam proprietarul sa se trezeasca si el sa-si repare defectiunea

Vivia- pai Luca are logica, si stie el bine ca greutatea nu aduce cu ea si sanatatea neaparat:)

Daria, tot mai multi copii ajung sa aiba o tuse greu de stapanit si cu o cauza greu de identificat. Nu cred ca e cazul sa te duci cu gandul pana la astm, mai degraba poluarea aduce cu sine o gramada de probleme, ALERGII GREU IDENTIFICABILE, scuze ca a apasat Dea pe caps ...si nu te mai scuza ca nu ai cum sa fii off topic nici macar daca ne spui ce culoare de chiloti iti iei maine dimineata. Daca nici eu nu m-am plans pe aici de tot felul ...si totusi voi ati fost rabdatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu ma duc sa imi strang boarfele si sa vad un film....
Sa ne auzim sanatoase joi...Seara buna si noapte linistita tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Noi tot in spital, credeam ca ne externam marti, apoi a zis dr miercuri, azi ne-a zis ca joi, sa vedem joi ce-o mai zice....

Pe scurt, suntem mai bogati in diagnostice: pe langa cel initial de enterocolita s-a adaugat unul de pneumonie interstitiala, si si o anemie cu sideremie 2 (daca va puteti imagina). Analizele arata infectie bacteriana (asta ar fi cauza anemiei), din fericire, urina si exudatul faringian sunt ok. Mai asteptam inca rezultatul la copro-. maine urmeaza tura a doua de analize, sa vedem daca tratamentul cu antibiotic si o gramada de alte siropuri pe partea digestiva au dat vreun rezultat. Tudor e mai ok acum, azi a inceput sa pape mai cu pofta (de regim), e mai vioi.

Dintre toate cel mai tare m-a lovit faza cu pneumonia. Ce sa va zic, a fost o raceala banala acum trei saptamani, dupa care a ramas cu o tuse productiva ce aparea noaptea si peste zi aproape deloc. In tot timpul asta l-am tratat cu expectorante (Hummex, Acc, Sinupret), dar uite ca fara rezultat. Febra n-a facut decat acum dupa ce a debutat enterocolita si tot timpul am crezut ca febra e de la asta....In rest nici un alt simptom. Trei medici l-au ascultat la plamani si toti au zis ca nu se aude nimic. Doar la radiografie a reiesit blestemata.

Eu nici nu stiu ce morala sa trag din asta...Ca orice tuse ar putea insemna pneumonie?, ca poti sa ai si sa nu se auda la stetoscop? Nici nu poti sa faci copilului radiografie, la orice tuse pe care o are....dracu mai stie. Cat despre enterocolita nu stiu de unde si cum a luat-o, sunt in ceata...ca va dati seama ca m-am tot intrebat unde naiba am gresit ca sa stim ce sa facem pe viitor.

Cam astea despre noi, mi-e groaza ca maine ii recolteaza iar sange si deja saracul a devenit supersensibil la ace si halate albe si spital. Life sucks....deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, sanatate, n-ai gresit nicaieri doar ca asa stem noi facute se ne facem mia culpa de mii de ori pe zi. pe linga cite boli am vazut/citit la cupii, pneumonia e floare la ureche (si ionut a facut). hai, sa va externati repejor si sa va puneti rapid pe picioare!

Mergi la inceput