Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)
Raspunsuri - Pagina 7
philip spune:
la multi ani patrick!
eu am uitat de st patty asa ca desi toti copiii erau imbracti in verde, al meu fu mai special in albastru :( deh, asta e.
va pup, o saptamana frumoasa
mey da' ce frumoasa e giulik, eu nu incetez sa ma minunez...
mituz, muuuulta sanatate
adema, bine ai ajuns
cristal, sa ne zici ce-ai papat
andrea, i-am vazut si pe frumosii tai vineri, scuuuumpi foc. pupici
philip&andreea
papadie spune:
cristal pai ne-am crezut la strand si daca ieri a fost bine azi iaka a inceput Mielu sa tuseasca latrator si sa faca febra
bineinteles ca azi nuapte de rau ce-mi fu m-am repezit si am baut nurofenu copiilor:-P
papadie, zen-sei
cristalina spune:
Bre, Ana lu'Manole...sunteti simpatice, ce sa mai...:)
Mai scrie in blog...ca tare imi place sa te citesc....:)
Mancai calcan cu sos de branza si niste cartofi copti...cica e specialitate irlandeza (nu as baga mana in foc, dar nu avusei curaj sa ma infig la tocana lor cu paine coapta...m-am gandit ca ma ia burta pácilea...)
Vrusei sa vaz SS Great Britain ...e muzeu aici in port...
Am incurcat drumul, cand ajunsei la podul care trebe tocmai pleca feribotul, incercai sa traversez si ajunsei in dude, o luai pe langa docuri si cand ajunsei in dreptul muzeului vazui ca nu e pod (asta stiam dar credeam ca poti sa travesezi cumva), ma gandeam sa ma intorc sa iau feribotul dar pleca iar... erau sa ma nimereasca doi rahati de pescarusi...o aduce noroc, dar nu voiam sa stau murdara asa toata ziua...:)
As aca am decis sa zic pas azi si sa ma duc maine dimineata...ca prea suna a mesaj pe care nu vreau sa-l pricep
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
papadie spune:
daca mai vb de mincare ma "spanzor":)
pe vremuri cind mergeam la cinema era un film cu pac razboiu, tensiune, simintii, intriga buna... se trezeste un bou sa zica despre erou' principal "si-asa il spanzoarä"
deci vad o foameeee si nust exact in mood de bucatarie (ptiu, drace!)
cristala intrai de fapt satz zic sa joci la loto:)))))))))))))f
papadie, zen-sei
kim222 spune:
Salutare!!
Noi sintem singurei Luca inca nu pricepe de ce a plecat tati si in ce scop...Am incercat varianta..cu a plecat sa se faca mai destept :))..si Luca de colo..smart like me?
In aeroport a inceput sa plinga ca daca tati are bagaj nu mai vine inapoi
Seara ne-am uitat amindoi la HOOk...si la culacare mi-a zis ..mom, make sure you close the window..I dont't want Hook to take me !
Dar sa va povestesc isprava de ieri..Ieri il tundeam pe tati in baie..Luca priveste si dispare..apare dupa 5 minute..si soc! Se tunsese!..cu foarfeca de taiat hirtie..Cum arata nu va explic..avea gauri in cap ,el avind parul f mare..in jur de 15 cm ca sa realizati dezastrul..as ca l-am tuns eu..si din baitel pus pe sotii arata ca un copil de la orfelinat..asa ca s-a lasat cu plins..I don't want to be ugly! Azi la gradi nu voria sa-si dea gluga jos din cap
Simbata am fost la Egg Hunt..va las doua filmulete si poze..
http://www.youtube.com/v/Hq9YO-xF5O8
http://www.youtube.com/v/JUcZD2V6DvE
roxanaz spune:
moaaamaaaaa ce faza a copt Ukaaaa!!!! bietul de el, e tuns scurt de tot acum???
Cristal deci maine te duci la vizitat nave in port? bafta . trebuia sa incerci placinta aia.... e inegalabila!!!
Papa zici zau ca nu gatesti nik azi???
papadie spune:
Kimm hai sa facem skimb de copii. Catrina are parul lung si blond (iost satena ...dati seama ce mandra mi-s de ea) si am innebuneste s-o tund cu masina lu' tacsu:))))))))))))))
roxa- azi scriu din imparatia mucilor si-a starilor de cacaoglu. azi imparatesc muci si servetele. am gatit o supa la plic. f. naspa:) de' daca eram bucatareasa adevarata...cum sa zic poa sa ninga, poa sa ploua io fac mamaliga noua. sa zica Adema de nu-i asa :)))
cristal- aaaaaaaaaaaa acuma pricep ce cauti tu la anglitera. ne aduci flota inapoi!!!! multumim, multumim.
papadie, zen-sei
papadie spune:
nu po sa edit da puneti singure cratima lipsa, ok? :)) in imparatia in care imparatesc azi am si okii incetosati de slujitori:))))))))))
papadie, zen-sei
cristalina spune:
Ano, Ano...
Nu-ti zisei ca m-am ferit si nu ma nimerira...?!
Nu joc bre, ca nu vreau sa trec peste garla prea curand....si in acest caz cin' sa ridice premiu...?!
Olivia, tare Uka mi-l inchipui cu gauri in cap ...fa-i poze ca sa ai ce sa-i arati cand o sa fie mare!!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
papadie spune:
da, rox, iete ca sa nu-mi pierd exercitiul am accesat bucataria forumului:) si pt ca am dat un raspuns deochiat ma lovi blestemu' bucatarului zelos...imi dadui o usa de la frigider in cap de-mi canta pasarele stol (aud niste triluri si dinspre dulcele targ, chiar).
papadie, zen-sei