Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
pt Patrick ! Sa ti traiasca feciorul Rox, dai de beut, da ?!

Noi asta si www.romleas.ro/dco/" target="_blank">asta am facut sambata

Mitzu, imi pare atat de rau ca v ati imbolnavit, multa sanatate va dorim ! Offf, pupam copiii cuminti ! La faza cu spitalele ... no comment, si eu am fost peste tot pe aici ... acelasi sablon ... Multi pupici la voi !

Lia, pozeleee

Andries, vrem pozele

Amironeanu, mult spor la treburi

Ioana, felicitari pt role, pupam mandra iscusita si curajoasa !

Restul, treceti la semnat condica

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hai sa-tz traiasca, sa va fericeasca!

quote:
Originally posted by roxanaz

hai sa-mi traiasca copilu' dimineata dupa partida de maimutareli clasice adeclarat ca va fi fericit la gradinita si sa ducem dulciuri. asa ca azi vor avea distractie.... l-am lasat cu educatoarea si cu sacoselele pe acolo, abia astept sa vad cum s-au descurcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani, Peti :-))) Pupaturi la dublu:))
_

MITZU si eu in Romania am patit aceeasi chestie numai c aam stat cu amandoua cu perfuzii...si injectii cinci zile. Asistentele multe cam la fel si in rest numai de rau am a spune:( in fine Catrina si acuma spune ca nu mai vrea "La Lomania la pital si la jectie". a fost horror si de neinchipuit. mi se pare inuman si dezgustator sa nu lase mamele sa stea cu copiii in spital. nu mai zic ca in prima nnoapte ale mele au vomat continuu si deja catrina nu se mai putea trezid e oboseala s voma in somn. noroc ca am intilnit o infirmiera draguta sieu o tineam pe sof si ea pe catrina. au vomat numa verde galben saracutele desi le facusera injectii si bausera si metoclopramid si de bridat etc. :( sa stii ca saracul Tudorel o sa stea trist cu ochii pe pereti vreo doua zile dar cand o sa-si revina o sa manince la greu. insa NU renunta la regim gen morcov si orez, poti sa-i dai supa (dar sa strecori orice urma de grasime!!!), branza de vaci dietetica, mar copt, paine coapta. mincau ale mele cate o paine coapta pe zi si cate o tava de mere ca li se luase de morcov:(
mai viu
momentan is pe ceaiuri si buline ca am racit oribil si mai am si infectie la ureche.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria super petrecere,super pozele....mamaaaa ce fete frumoase sunteti,ochioase rau si zambarete...pupacim fluturasul mov-roz!
Noi asta am facut in week-end:)))) http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/martie%202008/
Meiii starea vremii,cum ie..aliiooo.... Londra, Germania, Olanda, Bucurestiul!!!
Faza week-end-ului,mandra si-a gasit vocatia,sa-i testeze lu' tacsu cunostintele....se duce la el cu o poza in care eram io insarcinata si incepe
"-tata cine era aici in burtica?
-tu erai
-ai stiut,bravo...darcand am crescut m-a scos mama de acolo.
-stii cum este in burtica la mama?
-nu stiu.
-stai sa-ti explic eu...este exact,dar exact ca intr-un submarin!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

sambata am iesit la 12 afara si am intrat in casa la 7 jumate:) la 8 dormeau astea duseeeeeeeeeeee. am stat afara in tricouri si sandale:)
azi ...nici un caine n-ai scoate pe usa. numa catrina a insistat aiurea sa pelce la gradi. asa ca la amiaza infruntind ploaia si vintu' mai rau ca ana lu' manole tre sa ma duc s-o aduc de la gradi. ei da, ploua cu spume!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, super faina Maria, foarte frumosi toti copiii ! Da` ce contiincioasa sta ea echipata !!!
Papadie, multa sanatate la tine, sa treaca bolile si durerile !

Alice, Cristal, Adema, Carolinaaa, Pako, Ema ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dam de beut, cum sa nu! fiecaruia dupa dorinta inimioarei!
nu am putut afla cum a fost la gradinita, era tare ocupat - se dadea in leagan - si nu putea vorbi cu mine. dar cica i-au desenat copiii nu stiu ce frumusete.
Daria ati fost la deschidere la miniblu? bravo, a fost frumos, nu?
Papa sa nu mai trimiti iar ploaia incoa' ca nu jtu ce sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Patrick!

Mitzu, pupam sa treaca repede. Tare greu trebuie sa fie si va urez sa ajungeti cat mai repede acasa, sanatosi si voiosi...
Trebuie sa fie tare traumatizant pentru bietii copilasi...ofof
Pe mine m-a impresionat foarte tare mesajul tau...

Papadico, sandale si tricouri...un' va credeti frate?!...

Eu sunt cam ingrijorata, az'noapte a vomat Barosana de doua ori, John spune ca din cauza ca e lacoma si mananca laptele fara sa respire...ca a facut indigestie. Dar eu tot stau cu inima mica mica pana ajung acasa.
Maria are muci, cica sforaie ingrozitor noaptea...Si cu toate astea dorm ca porcii de cand le pune in pat pana spre 7 dimineata. NU e drept!
Mi-e dor de nu mai pot si de abia astept sa ajung acasa...:)))

Raportam vreme frumoasa, soare cu dinti cam cum e la inceput de februarie in romania, dar nu ma plang pentru ca tot weekendul a fost o vreme de toata jena, exact cand aveam eu timp de plimbare...
Sambata am plecat la plimbare si m-am gandit ca am geaca cu gluga, nu-mi mai aiu umbrela...Cand am ajuns in cel mai indepartat punct a inceput o ploaie cu bulbuci de nu stiam pe unde sa ma bag...noroc cu muzeele.
Mi-am cumparat multe dvd-uri cu filme...si am descoperit ca nu am nici un player pe calculator...:))))
Ieri dimineata cand m-am trezit era o vreme de te apuca durerea de dinti. Insa dupa amiaza s-a oprit si am fost la Bath, frumos...seara ne-am priponit la discutii intr-un pub din port, de la mama lui...O cladire de prin 1750...frumos...

Nu e de mirare ca s-a schimbat vremea, am auzit ca in bucuresti nu mai e asa frumos...Normal, doar vin acasa....:))))

Azi ma duc sa mananc un lunch tipic irlandez, nu de alta dar daca tot am ocazia, sunt niste pub-uri aici care au oferte speciale azi...

Ma duc sa ma uit la fotografii...O saptamana excelenta tuturor.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Patgrick cu ocazia onomasticii !
noi vrem un tiramisu si niste fursecuri, daca e posibil :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

este ce vreti voi dupa-amiaza am comanda de mers la un loc de joaca. unde vrea sa ia Barni sa serveasca copiii
CRistal hai ca se face frumos pana vii tu. sanatate multa Oanei si ai grija cu guiness-ul azi ce te faci daca dupa ce ajungi acasa fetele dorm tot asa toata noaptea??? (eu una asa iti doresc oricum )
cica colegii ii desenara o felicitare si au scris fiecare "esti prietenul meu", etc... Ilona ii scrise "te iubesc" ma doare capuuuuuuuuuu'

Mergi la inceput