Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)
Raspunsuri - Pagina 4
cristalina spune:
De ce sa taci...spune ca nu strica...
Notat si cand maine bag o tura de magazine sa cumpar frizz ease!
Multumesc...sa arat si eu de anii pe care-i am ca e mai mare rusinea.
E o unguroaica acilea, tare draguta...imi tot zicea cu "ce-i de-a varsta cu noi"...Mi-a facut saptamana frumoasa ...ce sa mai....:)))
Si din vorba in vorba, ca master, ca doctorat, copiii...facu'ea socoteala si-i dadea cu virgula si isi dadu seama ca de fapt sunt de o varsta cu proful ei...:)))
Nu ca nu se vede...dar cand a zis era noapte si eram intr-un restaurant cu lumina slaba. Insa eu tot m-am bucurat...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
da de ce sa taci frate? sau vrei sa discutam despre bucatareala?
da,da, dormitor alb cu negru suuper suuper!!!
dusumele mahon, nu negre. se vede orice zgarietura pe ele, nu ca pe alelalte nu s-ar vedea
Cristal de-o varsta cu noi, ai?? ce mistoooo
ema spune:
Roxa,te rog frumos...io vorbesc de granit negru pe jos......de ala de-i oglinda...eventual cu spoturi in el...adica in dusumele.eeeeeeeeeeeala nu se mai zgirie in veci...da trebe papuci de aia cu puf in fata....stii tu ce zic...cit despre bucatareala...o las pe alta data cu pledoaria...ca nu-s in mana azi.
ema spune:
Cristal,asa da,un compliment de asta mi-ar incalzi supa sleita din farfurie.Ce m-a fac eu insa ca...in general cunostintele noastre cind dau cu ochii de mine alaturi de sotul meu...au toate aceeasi replica...ce-i faci barbatului tau de arata din ce in ce mai tinar!!!Desi...care stiu care nu stiu ca io-s de fapt cu doi ani mai mica ca el...nici cum ca l-am luat de crescut.
cristalina spune:
Acum...da' le arati tu!
cred ca e si de la haine...io ies ma greu din blugi si tricouri...:))))
In alta ordine de idei...mi-e dor de galustile mele..mai ales ca afara e o ploaie marunta, nu iti arde deloc de plimbare...Cand oi mai avea chef sa ma plang de nesomn o sa ma uit ce am scris aici...
leeloo2004 spune:
Mai, dar ce verva pe voi...!
Eu am cam terminat cu treaba pe la birou, asa ca o iau spre casa - nu inainte insa de a va ura un weekend placut si cu soare!
Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
La fel si tie...si celor care se duc acasa...Un weekend frumos sa aveti!
kim222 spune:
Neata ..ce bine ca-i vienri! Pe de alta parte ramin singura pt prima data...tati pleaca la un training in Seattle, am incercat sa-mi iau concediu si sa mergem si noi cu el...au zis ca nu putem lipsi amindoi..
Roxa cum esti ? Te-a luat raceala? Ce-ai decis cu parul?
Cristalinule da-i bataie cu vopsitul!Cit mai stai pe acolo? Firma recomandata de Dana este cea la care m-am oprit si eu de multi ani..pt root lift si fixativ..
Ema m-ai spus?? Eu va astept...Roxana zica vine si ea sa vada de cozonac..numai gura este de voi:))
Ema de Simona *Blue angel..eu stiu..este bine, a suportat sarcina mai greu decit la Pufu, f ocupata la job..acum avea laringita...cam atit..
Dariai si eu este doar a doua oara cind ma vopsesc..
Gabi ce de idei bune pt birou,dormitor..am calculat si pretul al casa este super bun! Ti-am zis ca am facut si noi primul pas? Am scos certificatul de urbanism..
Andrea bafta la invatat!
Anca cred ca abia astepti concediulllte invidiez rau de tot..da rau
Andries spune:
Buna seara, buna seara!
Nu ma boscoroditi ca n-am scris mai devreme, dar vroiam intai sa citesc ce-ati mai povestit voi, iar la papanashe aveam o datorie fata de gagica care mi-a recomandat carciuma... trebuia sa-i multumesc fetii ca tare a fost bine!!
Si cu adevarat, am avut chef de vineri dupa masa pana luni la 18, in fiecare zi...Doamne, marti dimineata cand sa dau si eu sa ma dau jos din pat am picat gramada pe mocheta ca nu ma mai tineau picioarele, am jucat de-am crezut ca mi se destrama genunchii (coatele de la picioare - pe limba lui Vic )
Si a fost taaare bine, frumos, frumos, toata lumea fericita, multumita, tuturor le-au placut cadourile (ca noi tinem cumetriile ca-n Basarabia cu daruri peste daruri pentru si de la toata lumea), mancarea a fost super buna si fara fitze, bautura din belsug, vremea a tinut cu mine (ca de' duminica a fost baba mea si-a fost un soare minunat, veti vedea in poze, n-am pozele acum...) preotul pontos si cu chef, Vic s-a speriat de baia lui frat-su si a inceput sa planga si sa ne spuna sa-l luam pe Mirciu de la popa ca-l doaareee tare, Mirciu si-a supt pumnul tot timpul, nasa tanara si frumoasa... ce mai ... o poezie. Si duminica seara a fost cheful cel mare, dar de fapt chef am avut si vineri si sambata si luni... luni dupa masa imi era frica zau ca nu-mi ajunge mancarea...tot s-a ras si n-am avut putina!!
Asa ca... poze promit ca public imediat ce le primesc si eu de la fotograf.
In rest... am citit ieri seara ce ati mai facut voi.. Ema iubita, m-am intristat ca te-am suparat, n-am vrut in nici un caz, numai Dumnezeu stie ce pune in sac la fiecare si cat de greu ii e fiecaruia sa-l duca, n-ai crede poate dar sa stii ca stiu si eu pe pripia mea piele cum e sa fii strivit, sa nu mai ai aer si sa urli de durere si de-as fi avut puterea de-a ma ridica de pe jos direct pe geam ma aruncam, dar vezi tu... ca suntem oameni si iubim viata si macar de-un varf de unghie ramane nestrivit, varful ala de unghie vrea sa traiasca, sa traiasca oricare-ar fi pretul, macar o zi, o luna sau un ceas....si chiar de-ar ramane din tine numai osul si pielea tot nu vei ceda, tot vei lupta, garantie nu-ti da nimeni ca nu suntem televizoare sa avem doi ani garantie si nici medicii nu sunt dumnezei, dar atat timp cat respiri, inseamna ca exista o sansa diferita de zero sa reusesti si pentru sansa aia, infima sau nu trebuie sa strangi din dinti si s-o iei de la capat. Si nu-ti refuza sprijinul si apropierea familiei sau a prietenilor, sa stii ca si lor le este poate mai frica decat iti este tie, si cand ti-e frica sa fugi e cel mai usor, dar uite ca ala micu' al tau nu fuge si nici mama si nici husband nu cred ca fuge daca nu-l gonesti tu... eu nu te cunosc 'live', dar simt cumva ca va fi bine, trebuie sa vrei sa fie bine... exista si cazuri fericite ti-o spun din vazute nu din auzite.
in rest mai scriu mai tarziu ca a venit al meu acasa ... dom'le e gelos pe DC ce n-ai vazut...
Andries
philip spune:
vad ca vorbiti de mobila si decoratiuni, va arat si eu setul de dormitor care va veni cand va veni:
http://www.homelegance.com/display.php?id=110
atat doar ca al nostru nu va avea oglinda, zice sotul ca nu-i feng shui :)
noi am vrut ceva cat mai simplu si asta e simplu si modern zic eu. stiu ca nu-i de lux dar nici nu intentionam...
in rest, nu scriu mult pt ca is fara chef, iar din cauza muncii, acu parca muncesc eu pt amandoi si numai unul ia meritele (seful) si ma deprima. de suparare imi gasesc mereu traininguri, conferinte, in iunie plec in virginia, chiar langa washington dc, abia astept.
philip e putin racit, deh, ca toata grupa si-mi zice "i love you sweetheart" si "my love". ma topesc nu alta.
maine ducem copilu la dr. seuss movie, abia astept sa-i vad reactia:
http://www.imdb.com/title/tt0451079/
pupici si we placut
philip&andreea