Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)
Raspunsuri - Pagina 15
amironeanu spune:
Salut!
Am citit un pic din urma, multa sanatate tuturor!
Stefi tuseste, dar e tuse seaca, tare greu a adormit in aceasta seara din cauza ei. Alta simptome nu are, era un pic apatica, parca, sper din tot sufletul sa nu raceasca. Ce as putea sa-i dau?
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
AncaMaria spune:
Io am reusit sa dorm o ora azi dimineata, Bianca a dat trezirea la 8... am dus-o la gradi si apoi am umblat teleleu prin targ.. asa ca sunt in forma maxima acu cand vine ea de la gradi:))
Olivia, cand se intoarce tati?.. parca ai mai avut tu sinuzita..
Andreea, pupici Stefaniei, poate nu se imbolnaveste..
mitzu si papa, cand povestiti ce-i p-acolo prin spitale ma ia cu fiori.. pupici piticilor sa uite cat mai repede..
Rugati-va pentru Diana
carmenp spune:
neata,
cristal cum si pe unde esti?
am incercat s-o sun pe madam spil pe numarul vechi si ma arunca`n retea, mai incerc azi
io mi-am luat o piatra de pe inima, i-am facut de virusi lui ionu` si i-au iesit negativi
roxanaz spune:
neata
Ema, da un semn pls cand si cum poti sa stim ca esti ok! pupicei!
Andreea m sper sa nu raceasca din nou Stefi, ii poti da un mucolitic care sa rupa tusea.
Oliv esti mai bine azi? ce tampenie cu vizita la docotr.... bine macar ca ti-a dat medicamente si trimitere . pupicei lui Luca!
Anca te-ai odihnit putin sper....
Mitzu sper ca plecati azi cat mai repede din spital! refacere rapida lui Tudor!!
Cristal ai ajuns maica acasa?? ca stam ca pe ace pe aici
Daria succes la programarile la oftalmo.
ma duc sa ma apuc de mormanele de azi. o zi mai buna ca ieri tuturor!
leeloo2004 spune:
Neata fetele! Inainte sa intru in sedinta am intrat sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti...
In primul rind pentru Ema - sper ca totul e ok, da-ne un semn te rugam!
Kim - santate multa si tie si pupicei pentru Luca! Am inteles acum faza cu pompierii ca nu prea se potrivea in viziunea mea cu tema de Paste...
Cristal - ai sosit acasa? Esti ok??
Andries - sanatate si recuperare rapida!
Amironeanu - incearca ossccillococinum - la noi functioneaza bine in faza de debut a racelilor...multa santate!
Mitzule - sanatate multa pentru Tudor si sper din suflet sa plecati astazi acasa! Daca zici ca antibioticul e doar intravenos - eu cred ca poti sa-l scoti din spital pe semnatura si sa continuati tratamentul acasa pe branula - o prietena a mea asa a facut - cred ca e important si moralul copilului si nu se compara cu faptul ca e acasa in loc de spital...
Vad ca am facut multe urari de sanatate...primavara asta face ravagii...va pup si revin mai pe dupa-amiaza...
Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Ema - asteptam un semn de la voi !!!
Cristal - unde iejti ???
Papadie - au ajuns fulgii de nea si la noi; cativa, dar au ajuns cu bine :-) Amu` e soare, va trimit ? Ce ti fac bubulinele ? Cum stai cu durerile de urechi ?
Andries - asteptam pozicile ! Mult spor la servici si trebuuri !
Amironeanu - cum sunteti ???
Pako - da si tu un semn ...
Mitzu - ati ajuns cu bine home ???
Carmen - pupam Ionut cel far` de virusi. Cum e Ilinca cu urechiusa ?
Leeloo - servici usor !!! Ai grija de voi !
Rox - spor la treburi si tie !
Carolinaaaaaaaa, Aliceeeeeeee ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristalina spune:
Traiti!
Am ajuns cu bine, multumesc pentru suport...:)
Era senin si frumos peste tot pe unde fusei (ca ajunsei si prin Amsterdam...:)))
Parerea mea e ca le-au cazut alora elicele de la avion si de aia s-a anulat zborul. Partea buna e ca nu am venit cu barcuta... Partea proasta e ca am ajuns la 2 noaptea acasa si azi dimineata am intrat in paine, a se citi ca m-au trezit galustile la 6.30 ...Noi sa fim sanatosi!
Intre timp am avut parte de bagaje pierdute, pierdut timpul prin aeroporturi...shoppping ca nu cumva sa ajung cu bani acasa, ca atarnau greu...
M-au pus astia sa imi refac bagajele pe la Bristol, ca ma puse gaia sa ii iau un iepuras mare de plus Barosanei si nu m-au lasat decat cu un bagaj de mana asa ca imi desfacui toate boarfele pe bancuta in aeroport ca sa le reasez (iepurasul e alb spre foarte alb cu o limba ce are o usoara tenta de roz!, mi-a fost mila sa dau bani pe el si sa il duc acasa gri).
Drept multumire Barosana nici nu l-a bagat in seama...:)
Am fost intampinata cu un zambet de milioane de la Oana si cu un "unde sunt cadourile mele?!" de la Maria...Doamne ce dor mi-a fost!
Ma duc sa beau un ceai eglezesc cu colegii...O zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Cristal, bine ai ajuns home !
Emaaa - unde esti ??? ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
roxanaz spune:
Gabi esti ok acum? si eu am amintirea vaga ca cozile alea de cirese nu-s indicate... da nu prea stiu unde sa verific. daca aflu oricum zic. pup!
Cristal welcome back. linisteste-te, eu zic ca peste 2-3 luni o sa descopere si Oana iepurele . da' macar ii poti scoate ochii cand o fi mare, uita-te la partea buna a lucrurilor
Mitzu sper ca sunteti deja acasa.... puteati face antibioticul pe branula si acasa dar... eu zic ca totul va fi bine. pupicei si asteptam vesti mai bune de la voi!
io zic ca daca Ema spuse ca pleaca azi.... e cam pe drum deci. sper sa intre macar maine.
carmenp spune:
bai, am cel putin doo saptamini de cind imbrac cupiii gros cind ie cald afara si subtire cind ie frig;)) azi i-am dat lu` ionu` geaca a groasa c-au anuntat frig si av cors ie super cald:D ioano, cum ie vremea pe strada ta?;))
roxana, cind plecati?
edit, ca tre sa va spui;)) ma dusei la beredeu unde tipa de la ghiseu la care is ie una tinerica, maritata de pin toamna si care de cind s-o maritat se tot ingrasa;)) de ce nu m-ar minca pe mine`n kur s-o intreb daca ie gravida?;))ei bine, nu ie si nici n-o fost nicioadata da` pot sa jur ca are burta de 4-5 luni;)) in concluzie, nici daca vad una gravida in noo luni nu mai intreb;))