Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Deci ce simt nu pot scrie, am citit mesajul tau Papa, asa oameni fara niciun Dumnezeu lucreaza la noi in spitale, se ocupa de copiii nevinovati ...
Mitzu, facem galerie sa scapati de acolo !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
papadie spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
sotiorul meu stie ce-i aia colica renala,asa ca mereu se lauda ca io nu stiu ce-s alea dureri de nastere,pe cand el a nascut de doua ori..doua pietricele!
..revin cand ma desfund la urechi, nas si creier
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi
Joanna- stii cum se spune despre nasterea naturala: e ca si cum ai scoate un pepene pe gaura cheii...deci pana nu scoate MINIM un ou sa NU se mai laude cu nasterile lui :-)
hai bey dati-mi un sut in dos sa ma duc sa fac mancare :))
papadie, zen-sei
papadie spune:
Atata va mai zic si plek: SOF era nu albastra, nu mov ci NEAGRA la incheietura la cot(de la branula) si nu suporta sa-si vada mana asa si isi tragea mereu minecuta de la body cand o schimbam. iaca din ianuarie si pana acum copilul nu a mai purtat maneca scurta. desi acum nu mai are nici un semn imi arata sa o acopar :(((((
papadie, zen-sei
Adema spune:
Nu am mai avut timp sa ma apropii de computer pana acum.Zilele astea chiar am timpul liber aproape zero, dar de sapt. viitoare sper sa imi revin!
Am incercat sa va citesc, dar pe foarte fuga si pe diagonala. Am vazut ce scrieti de spitale. Azi am intrat si noi aici in Policlinica si ne-am ingrozit de ce-i acolo. Din pacate, toata tara are un aspect jalnic cu care ne-am invatat si pe care il realizam numai dupa iesirile mai lungi "pe afara". E praf ingrozitor de mult pe strazi, oamenii arata jalnic, soselele si trotuarele sunt sub orice critica, iar de partea cu spitalele si policlinicile...nu mai comentez!Si nu stiu daca putem face ceva, din pacate...
Mitzura, m-a impresionat ce ai scris! Nu poti continua tratamentul acasa??
Cristal inteleg ca esti in drum spre tara?! Calatorie cat mai buna, ca deja vad ca esti in grafic cu intarzierile si peripetiile:)
mamagiuliei, succes la dr. Sa fie totul bine si sa se rezolve cumva!
Leeloo, documenteaza-te despre ceaiul de Sanziene. Este foarte bun in problemele renale, dar nu stiu daca are contraindicatii in sarcina!
Ce e cu Ema ca eu nu am inteles ce ati scris pe aici si mesajul ei eu nu il vad. Dar am citit pe fuga si poate am sarit peste el...
mitzura spune:
Da, asa e in spitalele noastre. Pentru mine a fost un cosmar. Am incercat sa fac experienta asta cat mai nevinovata pentru Tudor, nu stiu cat am reusit (asistentele astea nu ma ajuta deloc).
Papa, vad ca la voi a fost si mai rau. Cand auzi de branula zici vai ce bine, ca nu-l mai inteapa de atatea ori. Insa e o mare porcarie, trebuie schimbata, se misca, copilul trage de ea, etc.
Nu putem pleca din spital fara semnatura medicului, ori tipa nu mai apare decat maine dimineata. Acum e dupa amaiaza ei libera (ne-a precizat clar) si nu mai vine in contravizita. (Si am si cotizat in mod generos). Si mai are de luat vreo 3 doze de antibiotic, plus un flacon de fier intravenos.
Nu se poate face acasa tratamentul, i-a dat un antibiotic care merge doar intravenos, cel putin asa mi-a spus ea.
Andries spune:
Interstitiala nu se aude intotdeauna (mai deloc) la stetoscop, stiu cazuri de pediatri celebri si copii cu pile si tot n-au auzit...e o boala parsiva.
Despre infirmire si asistente... Dumnezeu sa le vada ... ca de strans de gat nu putem...
Eu daca-as avea pb cu baietii (DOAMNE FERESTE!!) m-as duce afara cu ei, fara doar si poate.
Mitzu daca vrei musai poti sa iesi din spital peproprie semnatura.
Andries
szivarvany spune:
Adema, pupici la voi !
Mitzu, uof, inca o seara acolo.
Credeam k pe la "voi" e mai altfel ... fiind in orase mai mari.
Papadicea, pupam Soficu` mic si drag, sa uite experienta aia ...
Eu am avut o zi de kko, nu reusesc sa ma programez la oftalmologie la cine trebuie, sa o iau pe aratura, nici aici, nici in Cluj. Asa k excursia va cuprinde doar vizita la alergolog, am vb pe celula cu ea de 3 x azi, f amabila, asta m a bucurat enorm de mult.
Cu uokiu` ramane sa vad :-))) ce va fi pana in maxim luna mai.
Andries spune:
Eu sunt praf de oboseala.... da' rau detot,acumma duc sa-mi iau plodul dela gradi si pe seara o sa pun cateva poze daca m-o lasa si pe mine cineva la laptop. Crez ca s-a stricat tasta "space", nici nu ma mir la cat e de maltratat laptopul meu, de' am copil creativ.
Si pe mine ma incearca o raceala si incerc sa stau departe de plodu' al' mic, daca exista ceva pe lumea asta nepretuit acel ceva este sanatatea, in zdrente de-as fi si sa spal vase la carciumi, da' sanatoasa (imposibil in cazul meu). M-am saturat de sezonul asta de boli... husband zice ca-s schimbari climatice majore care influenteaza virusi, bacterii (le creste agresivitatea si devin si mai prolifice, fac mutatii mai dese si mai eficiente) si ne influenteaza si pe noi in sensul scaderii imunitatii... cum nu se poate mai prost. Pupici infiniti.
Andries
kim222 spune:
Salutare..vorbiti de spitale..nu vreau comentez, nu sint in masura s-o fac..si vad si un pic altfel problema..lumea in care traim s-a schimbat...si asta se aplica oriunde ai trai..US..RO..Pacientii nu mai sint pacienti, au devenit clienti si cadrele medicale prestatoare de servecii..din pacate...
Adela nu intrerupe tratamentul, 5 zile nu este suficient..inchide ochii..si mai rabda putin ..Stiu ca este usor de dat sfaturi , dar este sper binele lui Tudor. Daca nu ma insel si acum jumatate de an sau un 1an ati avut suspiciune de pneumonie.. Cit despre ce ai putea face? Mai nimic din pacate..Sanatate multa!
Daria bafta la teste! Tinem pumnii sa nu iasa nimic!
Andries cred si eu ca nu rezisti in ritmul asta..
Roxa ce-mi place de copii astia care se excita la maxim ..desi nu stiu despre ce este vorba!Terminasi rapoartele?
Monicule..ghinion de nesansa..Da un semn sa stiu pe unde esti...
Ema abia miine pleaca in Ro..Eu am o alta problema.ieri a avut edoscopia ,azi RMN...si nu mi-a scris nimic..m-am cam panicat..
Gabi,.of..of..Se zice ca durerea la colica renala, este una dintre cele mai greu de suportat...Bea lichide..maninca pepene (daca exista bineteles)..Cit depsre pompieri in USA exista o dambla..pompierii sint eroi nationali (pt ca aici chiar au treaba!)...si atunci la orice eveniment apare cite un firetruck,copii se urca in el, li se dau palarii....si apropo...stiu eu pe unul..il chema Pat..el ar fi incintat!
Anca azi te refaci?
Ioana foarte scurta ai fost azi..
Ieri am fost si eu la dr, f ascultator dr..a facut numai ce-am vrut eu..el parca plutea..I-am cerut ca la piata trimitere la ecografie, medicatie antimigrenoasa...si dupa consultul din cap pina-n picioare..i-am zis ca a uitat de nas..asta dupa ce -i spusesem ca eu banuiesc ca durerea mea de git este de la sinuzita...Se uita...si zice,.,.da ai dreptate! Ai sinuzita! Asa ca sint pe antibiotice..
In schimb acasa m-a lovit o durere de cap, iau o pastila pt migrene..Ce rau mi-a fost!Am facut si putina tensiune..In final am luat diuretic ..In timpul asta Luca se jelea..cine se joaca si cu el :)Rau este sa fi singur!
ce m-am intins...
szivarvany spune:
Kim, te rog sa ne tii la curent daca stii ceva de Ema !
Si sanatate maxima la tine ! Sa treaca sinuzita, migrenele sa nu mai fie singur Luca :-)
O seara faina tuturor !
Cristaaaaal, esti in UE sau ?!