Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io`st cu cristal pe aeroport la ingleji;))

quote:
Originally posted by leeloo2004

Restul pe unde umblati??

Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

cristalll, poate`au considera inglejii ca n-ai facut shoping suficient, mai ai resurse?:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cristala nu ca as vrea sa-ti dau vestea...da aici ninge in dragi. Ninge peste lalele si zambile si dimineata a fost cam viscoloiu.
Normal ca a fost viscol ca doar a tb. sa ies cu astea la dr. ca toata noaptea a urlat Catrin a de ureke. Ne dadu iar picaturi de nas, ureke, sirop de tuse (ca tuseste ca magaru de doo luni). Bine acuma sa nu va inchipuiti ca Mielu sta sa-i pun picaturi in ureche sau nas...
Leluk sa bei multe ceaiuri (da vezi ca multe buruieni nust bune in perioada sarcinii. am impresia, de exp, ca cozile de cirese is cam interzise)
Ema cum ai ajuns? Ce face preferatul meu?:)
MamaGiulikului- bafta multa la dr. io mi-am luatd e pe creieri momentan cu tusea. cica n-are nimika.(desi tare as invita-o noaptea la noi pt. un "somn usor")
Anca nu poci sa zic decat "vise frumoase" la ora asta :-)
ahhh azi cand veneam de la doc pe Catri au apucat-o crizele de tuse d-aia pin la voma in autobuz (normal ca la doc a dansat si-a cantat!!!) moam cum se uitau aia la mine ca scotz cupilu pe viscol sa-i omor pe ei cu virusii
ma-ntorc

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oameni buni, fete dragi. am iesit si eu dinf irma doar o ora jumatate, sa fac pasapoartele, da? ei bine sunara telefoanele de zici ca a esplodat firma si mai multe nu. drept care acu re-fac rapoartele la care am muncit 4 zile ca onor ministerul a mutat niste puncte de pe o pagina pe alta. mama loooor!
gata m-am racorit.
Gabitz of doamne criza de rinichi iti trebuia!!! nu poci intelege de ce nu mai stai pe acasa... incearca sa te odihnesti putin te rog frumos! dragutul de Stefan, cum a fost el intelegator.... sunt niste scumpi! Patrick tot asa, cand mi-era sambata rau ma intreba tare "mami ti-e rau? vrei sa vomiti?" - nu conta ca eram in plina piata.... da era gentil manca-l-ar mama pe el.
Cristal mama lor de vreme. si cand ai urmatorul zbor? eu zic ca propunerea lui John e buna, sa te odihnesti si tu! (5 pounds e un pret ok ptr o ora de net in aeroport . porcii, n-au wi-fi free!!!)
Papa deci sa-nteleg ca dupa ploaia asta cu spume pe care ne-o trimisesi acu doo zile acu te pregatesti cu ninsoareaaa?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am vrut sa va mai scriu un mesaj din spitalul asta horror, dar n-are nici un sens sa va mai povestesc chestii negre. Cica, daca ies bine analizele de azi, maine iesim. Doamne ajuta! O singura durere mai am, sa nu trebuiasca sa-i schimbe branula pana maine. Atata l-au chinuit cu branula aia incat daca trebuie schimbata o sa refuz, si o fac pe raspunderea mea. N-o sa pateasca nimic fara ultimele doua doze de antibiotic, mai ales ca a luat cinci zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bravo, mitzule, sa plecati mai repede de acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Papa - pai nu ma speria si tu ca dr. nu mi-a spus nimic de ceaiul asta... Stiu ca diureticele nu sunt indicate in sarcina, dar nu mi-a zis nimic de ceaiul asta - deocamdata mi-am facut cite 1 l/zi...Oare unde sa ma interesez??

Roxana - pai pot sa stau acasa?? Am treaba la servici, imi bat astia obrazul si nu am cum sa ramin acasa...dar incerc sa nu mai pun la inima si sa nu-mi mai pese. In principiu pina in saptamina 5-9 mai tot o sa mai vin...dar depinde mult de cum o sa ma simt...

Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Leluk nu te speria. nu sunt sigura d ecozile de cirese. ia si de la plafar si citeste "instructiunile" dar daca dr n-a zis nimik inseaman ca sunt ok! multa sanatate!
Cristala nuj daca mai esti pe receptie iete cum era la mine acum 5 minute ...

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioi, amu` vad de unde a venit frigu` ala de ti ingheata dosu`, desi e soare afara :-)

Mitzu, sa dea DD sa fiti maine acasa !!!!

Leeloo, eu am baut 2 l ceai de cozi de cires, in ultima luna de sarcina , nu stiam de contraindicatii, dar mai bine sapi !

Rox, spor la lucru atunci !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitzura

Am vrut sa va mai scriu un mesaj din spitalul asta horror, dar n-are nici un sens sa va mai povestesc chestii negre. Cica, daca ies bine analizele de azi, maine iesim. Doamne ajuta! O singura durere mai am, sa nu trebuiasca sa-i schimbe branula pana maine. Atata l-au chinuit cu branula aia incat daca trebuie schimbata o sa refuz, si o fac pe raspunderea mea. N-o sa pateasca nimic fara ultimele doua doze de antibiotic, mai ales ca a luat cinci zile.

http://community.webshots.com/user/mitzura1974

mitzu daca va ies rezultatele azi de ce nu pleci de azi?! (mai ales daca au pus vreun gand branulei.)
Despre branula
pt. ca m-a starnit Mitzu

Eram cu amandoua in spital si Sof a avut norocul si de perfuzii. Nu aveau marimi mici asa ca a primit o branula cat casa. Iar eu- care bineinteles luasem gastroenterita- a tb. sa stau 6 (SASE) ore sa-i tin copilului mana imobilizata de la palma si de la umar. Cand sa i-o schimbe ca nu stiu ce patise branula uriasa a venit o asistenta care a inceput s-o intepe p-asa pe toate partile. Si ii spunea infirmierei tine-o bine (a mica urla si se zvarcolea etc.) sa "mai sap" pe aici. In fine doamna gradinareasa a facut-o praf in trei locuri si mi-a suierat: "Asta trebuia sa-i fac lu' unchi-tu' ca el era pe vremuri in comisia de avorturi" (NP: unchiul meu fiind procuror era obligat sa asiste la comisia de avorturi unde dr decideau daca da sau daca nu). Si continua doamna asistenta "ce daca eu nu stiu care am facut 30 de avorturi...ba nu 33...si mai trebuia sa stau si cracita in fata la toti aia". Niste nemernice si o experienta horror.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by papadie

Leluk nu te speria. nu sunt sigura d ecozile de cirese. ia si de la plafar si citeste "instructiunile" dar daca dr n-a zis nimik inseaman ca sunt ok! multa sanatate!
Cristala nuj daca mai esti pe receptie iete cum era la mine acum 5 minute ...

papadie, zen-sei

....io zic ca ai speriat-o din prima,asa ca-i la plimbare si la shoping,nu mai da banii pe net in aeroport:))))
...mei io-s ca dandanache a lu' caragiale,aud numa' clopotei in urechi,is racita cobza,avui si sase ore de laborator cu niste experiente de-i intrebam mereu "care-i cel mai curajos din grupa?ala sa le faca!"...da suntem teferi toti..
Leeloo multe...sotiorul meu stie ce-i aia colica renala,asa ca mereu se lauda ca io nu stiu ce-s alea dureri de nastere,pe cand el a nascut de doua ori..doua pietricele!
..revin cand ma desfund la urechi, nas si creier

Mergi la inceput