Piticlontzi de iulie-august 2004 (249)
Raspunsuri - Pagina 16
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by carmenp
bai, am cel putin doo saptamini de cind imbrac cupiii gros cind ie cald afara si subtire cind ie frig;)) azi i-am dat lu` ionu` geaca a groasa c-au anuntat frig si av cors ie super cald:D ioano, cum ie vremea pe strada ta?;))
roxana, cind plecati?
edit, ca tre sa va spui;)) ma dusei la beredeu unde tipa de la ghiseu la care is ie una tinerica, maritata de pin toamna si care de cind s-o maritat se tot ingrasa;)) de ce nu m-ar minca pe mine`n kur s-o intreb daca ie gravida?;))ei bine, nu ie si nici n-o fost nicioadata da` pot sa jur ca are burta de 4-5 luni;)) in concluzie, nici daca vad una gravida in noo luni nu mai intreb;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
....ii cumnata-mea oare?...
...ie soare-n cartier,da-i frig,merge cu geaca groasa..auzi da cum l-ai catat de virusi pe Ionu,poate o caut si pe mandra??...io cred ca iar ajung la dr azi cu ea,ca ma nerfeaza tusea ei,nici nu-i trece,nici nikiar ea parca are baterii noi,numa se topaie,alearga si sare din pat..
Cristalina asa colega esti,ii servesti cu ceai...io zic ca mergea mai bine o bere...in care dormitor te-ai cazat????
Mitzu pupicei,va tinem pumnii sa scapati cat mai repede din spital....io de doua ori am fugit cu mandra din spital pe semnatura mea ...sper sa nu mai am ocazia!
..hai ca revin dupa ce beau un ceeai..romanesc:)))
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
....ii cumnata-mea oare?...
moaaaaamaaaaa ce buna a fost astaaaaa
Carmen ce bine ca viremia lui Ionut e buna, super! zici ca e cald la voi? aici e tot racoare.... de la vant bineinteles.
carmenp spune:
io l-am catat de hepatita b/c, deh, fiecare cu vraghiile ei;)) mamica a aprins fitilu` si de data asta, cica sa stea ea linistita ca n-a luat nika cupilu` de la ea
edit, auci, nu mai zic nika;))
leeloo2004 spune:
Cristalina - uelcame bec!!!!
Roxana - ma simt bine, multumesc - te rog, daca poti afladespre ceaiul asta sa-mi spui ca eu am continuat sa beau si azi...
Edit - m-am uitat pe lista de pe DC si coditele de cirese nu sunt trecute nici la plante/ceaiuri interzise pe timpul sarcinii nici in lista celor a fi consumate cu moderatie/atentie...mai caut...
Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ema spune:
Eu am avut buba la calculator,scuzele de rigoare.N-am plecat inca maine seara abia,oricum bagajele le am facute de o saptamina...stau pe ghimpi ca mi-e frica de avion,desi am zburat mult la viata mea...nu mai am nica de frica,xanaxu meu a expirat si n-am altceva.
Carmen cred ca nr. ala e decedat,maica-mea schimba telefoanele ca pe sosoni,cind ajung imi i-au cartela si-ti comunic nr. da da-mi tu nr. tau...ca sa stiu unde te sun.Nu mai stiu ce sa spun,nici n-am citit tot,promit ca scriu din ro,chiar daca timpul o sa fie in defavoarea mea,eu cica merg sa dau ptr. carnet,mie ca m-a supar rau si nu mai dau de nimic,nu de alta da nu m-a descurc deloc cu teoria.parca as fi handicapata,in ale masinilor am doua maini stingi iar ca papagalu nu mere,nu pot.De nu-l i-au o sa-mi aud cite si mai cite de la consort,da asta e,nu toata lumea e destepte.
szivarvany spune:
Ema - si io vreau si id de mess, poate te prind ... drum bun, spor la teorii si sa iei carnetul !!!
Carmenp -
Io peste o ora chiulesc, avem program sexi-pexi. Vin cu pozi ` :-)
Va pup pe tuoate.
Ba nu, edit, p`alea de chiulesc nu le pup diloc.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
roxanaz spune:
Ema asa deci... intrasem in priza pe aci . nu te stresa cu luatul carnetului, iti zic ca teoria nu este o proba de desteptaciune, ci de toceala. adica exact contrariul. dar tinem pumnii si sa stii ca totul va fi ok.... nu iti face griji in plus. pupicei multi amandurora.... si asteptam vesti bune!
szivarvany spune:
Diana21, felicitari !
Eu te felicit aici, k aici te stim toate si ti vom tine galerie !
Na, am umblat pe forum si am vazut asa o veste buna, inca o mamica de la noi gravida cu bb 2 !
Edit dupa nshpe ore ...
Unde sunteti toate ? Schimbul 3 ? ...
aici poze noi
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
kim222 spune:
Eu sint aici dar azi nu am avut chef de vorba..Nu ma intrebati ce s-a intimplat...ca nu exista nici un motiv..Asta ca sa evit intrebarile
Anca da..este a doua sinuzita pe anul asta
Tati vine azi...Luca la fiecare zgomot tresarea...paote este tati..De 3 zile este fan Peter Pan si capitanul Hook...cu care m-a tocat la creieras...si cum tati nu a avut de lucru sa-l intrebe de sa-i aduca..a primit mesaje de genul...vreau Peter Pan..capitanul Hook dar sa fie cu picior..ca fara picior nu-mi place...dinozaur, Teddy bear (asta zau nu stiu de unde a scos ca el nu este fan ursi)..Acum sa vedem cu ce apare tati
Spor la scris...