Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara
Raspunsuri - Pagina 8
gonghy spune:
quote:
Doris-Alina
CIUFULEASCA DORISAKE
--------------------------------------------------------------------------------
Laurelu, acu vorbesc serios, ma ia si pe mine sorela ta? de clienta?
o intrebi?
Dorisake cum sa nu te ia fata,numa bine pana incepe sor'mea lucru ia si Radu carnetu' si ai sofer direct la usa cabinetului de cosmetica
quote:
katik
membru de baza
---------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
laura, da' sorela pe unde lucreaza? in ce zona, vreau sa intreb?ca nici mie nu mi-ar strica o consultatie
Kati sor'mea incepe lucru la un salon de cosmetica in Calea Sagului langa Politie,e o casa acolo.E c-am departe de tine dar poate iti iei si pe sotz si te aduce el sau taxi
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
danitin spune:
Saluti din nou la tuti. Ziua mea de kko se continua vertiginos.... Ce vineri lejera, ce tras chiulul, aiurea, lalait aiurea dupa n-spe persoane, fiecare cu programul ei care, evident, nu tine cont de al meu. Mai, trei semnaturi imi trebuiau pe un proiect. Una am obtinut-o la 12 in loc de 10,30 a doua la 13 in loc de 12 iar a treia .... cica sa sun dupa ora 15. Termenul de predare era pana la 12,30 asa ca predarea se amana ... pe luni. Si atunci de ce durerea mea mi-am fitilit ziua aiurea? Ca puteam luni sa o iau metodic de la prima ora, erau toti purtatorii de stampile la birou, nu pe te miri unde, cu un picior in weekend si urechiile astupate. Da, deci, acu iar atarn dupa ultimul stampilar, ala de-l sun dupa ora 15 si tocmai m-a mai sunat cineva care in juma de ora ma mai suna o data.
Pai in aceste conditii normal ca neuronul meu singuratic vrea sa o salveze pe Laura dupa ce a deschis usa, vrea capitoul nou dupa ce ala vechi s-a inchis de doua ori, nu pricepe ce cauta Maria in Mauritius si vrea sa-i puna comprese lui Katik sa-i treaca stelele....
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
gonghy spune:
Beeeyyy Doris daca iei si tu carnet de sofer sper ca nu o sa faci ca si www.liveleak.com/view?i=9b5_1185748229" target="_blank">tanti asta
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Laurelu, pai daca ajung ca asta, imi trag singura un glontz in cap...si gata...
Fug ca o culc pe Ines, trebe sa zic povestea...stiti voi, alea alea plus ritualu...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Beeeyyy Doris daca iei si tu carnet de sofer sper ca nu o sa faci ca si www.liveleak.com/view?i=9b5_1185748229" target="_blank">tanti asta
jiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
lore03 spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Kati sor'mea incepe lucru la un salon de cosmetica in Calea Sagului langa Politie,e o casa acolo.E c-am departe de tine dar poate iti iei si pe sotz si te aduce el sau taxi
zanei Maya Maria
Laurelule la care casa ca si eu stau in zona ,poate merg si eu vreodata????
Doris-Alina spune:
Na, s-a spart cheful de vorba?
Cine bea un capucino de dupa masa cu mine?
Eu am inceput sa iau Supradyn, vad ca azi am un pic mai multa energie, drept pentru care, trebaluiesc pe aici,cat doarme Ines, chestii neterminate, .
Bey, Radu al meu, dupa ce a venit de la ore, exersa prin curte la mamanu, parcarea, ( nu facea ca aia, jur)...noi, prin casa, cautand catelul...si nu-i...deschid geamul, il intreb pe Radu daca nu-i afara cainele, cica nu...unde credeti ca era ? in masina, bre...da Radu de concentrat ce era, nici nu a vazut cand s-a strecurat in fusionu meu...statea cuminte , pe bancheta din spate...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
bre...de concentrat ce e, sa nu-l calce cumva!
avelo grija, ca accidente d'astea se pot intampla foarte usor! mandea cunoaste!
baga un capucino, cu frisca si cioco
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Doris-Alina spune:
Maria, www.trilulilu.ro/morocos/48e3b6d54da4cd" target="_blank">un capucino pentru tine...
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Pai pana citeste omu ce mirazuri scrieti acasa poate sa arda casa ,Laura si eu vreau la cosmetica poate iti faci vreme si ma duci la sora ta,io in stres peste stres,curatenie in pod,in boxa,bagaje ptr ro,scotocit congelator ptr mancaruri de ziua lui andi,cumparaturi,is Ko,dar cred ca sta stiti,m-am vaitat toata saptamana,bine ca sunteti voi in forma , katik ai pus muscatele deja pe balcon,nu crezi ca mai vine ceva inghet prin Ro,eu de-abia prin mai le pun pe terasa,egal ce pamant iei nu sunt sensibile,dar cred ca le-ai pus deja,deci chiar nu stiu ce sa scriu apropo la ce ati scris,de fapt cred ca nu e nimic de scris ,fiecare cu ce-l doare sau nu am priceput eu multe.Va pupez,merg la treburi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri