Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Laura faza cu usa , dar ei ce aveau ... nu nimereau gaura?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

mai am o pb majora: care mai sariti cu o cafea ca mi s-a terminat cafeaua, trebe sa trag o fuga pina la euro dar pina atunci

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

pt tine , celelalte doar sa miroasa , nu de alta dar chiar ca nu mai au nevoie ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danitin

Dadada, io mi-am pus actele in geanta si zic, ia sa intru un pic inainte de plecare, sa vad, a mai scris careva ceva? Si dau peste 2 pagini nou noutze! Mai, ia contactati voi moderatorii, nu dau un bonus, ceva, pt record la umplut capitol? Vreo stelutza, fonturi mai mari, un emoticon cu Timisoara.... Kafa kati draga doar virtuala daca vrei, din asta cata incape, in rest vreau eu, da n-am cum. Laurelu bravos mei, transformasi bucataria in hobby. Dorisake, io ma duc la masaj dupa amiaza.....

Azi gatesc fasole batuta cu chiftele, adica asa am anuntat familionu, in ideea ca n-am mult de lucru. Acu vad io cum ma descurc si cu intalnirile si cu fasolica.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

stai linistita ca nu dau. Recordul nostru de la "Cafenea ..." e de 2h un capitol si nu am primit nimic

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

deci, se facu liniste pe aici! pot sa ma duc si eu la trebi, in concluzie?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

NU

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Ok , am aparut eu si v-ati tirat voi nu mai vorbesc cu voi imi iau jucariile si plec

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Ok , am aparut eu si v-ati tirat voi nu mai vorbesc cu voi imi iau jucariile si plec

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Aidoooooooo ai plecat??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

azi noapte am umblat pe coclauri, asa ca de dimineata m-am dus pe plaja sa-mi fac somnul de frumusete printe clienti, oferte si comenzi...
se face pranzul si-mi zic sa vin aici sa dau si io binete oamelor bune de aici.
intru si simt ca-mi scapa ceva...unde-i pagina 19?!?! azi noapte am lasat-o aici! aici era! unde a disparut?!?! pagina 7- pagina 19...nu pricep. aha, ok! stai ca am un deja vu!
aia cu 19 era la capitolul de acu cateva ore...
ma duc inapoi pe plaja mea! unde nu-s stele albastre, usi blocate, reporteri nauciti si cafele disparute.

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Mariaa
invincible woman

--------------------------------------------------------------------------------

azi noapte am umblat pe coclauri, asa ca de dimineata m-am dus pe plaja sa-mi fac somnul de frumusete printe clienti, oferte si comenzi...
se face pranzul si-mi zic sa vin aici sa dau si io binete oamelor bune de aici.
intru si simt ca-mi scapa ceva...unde-i pagina 19?!?! azi noapte am lasat-o aici! aici era! unde a disparut?!?! pagina 7- pagina 19...nu pricep. aha, ok! stai ca am un deja vu!
aia cu 19 era la capitolul de acu cateva ore...
ma duc inapoi pe plaja mea! unde nu-s stele albastre, usi blocate, reporteri nauciti si cafele disparute.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

azi mi-am propus sa nu intru pe dc...ca iar ma smintitzi de la lucru...da se pare ca-s un om slab...la un moment dat cand incercam sa le fac pe toate...imi veni sa merc si la budibar...si ma gandii ce ar fi sa va listez si sa va citesc acolo...da ma abtinui si nu va bagai cu mine-n... ..

o zi faina sa avetzi...si we la fel in caz ca nu mai apuc sa intru..

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor cand am vrut si eu sa ma pun sa fac mancare ia gazu' de unde nu'i asa ca nici sa incalzesc mancare la Clau acu' cand o plecat nu am avut,microundele mi stricat de la Craciun,barbat'miu nu se tine frate sa repare sau sa duca ceva la reparat....cica daca s-o stricat,luam altu' ....pe la 10.30 aud la un moment dat 2 explozii,m-am c-am speriat ca am crezut,ca o explodat prin vrun bloc,vr'un apartament ,masini de politie,pompieri...tramvaiele,masinile nu mai circulau pe Cetatii,treceau p'aci pe Amforei,fum gros cat China de pe Cetaztii.....da acum am vazut la Pro TV ca a luat foc un magazin cu vopsele si diluanti cica putea sa explodeze nashpa daca ajungea la gaz.

Maya mea acu nu demult o adormit nemancata si-o luat sticlutza cu ceai si s-o pus in pat la tv unde o si adormit.
O las la nani dupa care ii dau papitzii si plecam la dr ca e pana pe la ora 19 la cabinet.Pe mine vad ca iar incepe sa ma doara capul....vai s'amar.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput