Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Laurelu, acu vorbesc serios, ma ia si pe mine sorela ta? de clienta?
o intrebi?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
woowww, ce scurt si la obiect!!!!
lore, deci, ia te rog masuri!
ma duc si eu sa pun un pik de apa peste muscate si sa mai fac ceva prin casa apoi afara cu robi ca vad ca e frumos deja.
dar parca vad, cind ma intors, s-a si inceput un nou capitol
katik spune:
laura, da' sorela pe unde lucreaza? in ce zona, vreau sa intreb?ca nici mie nu mi-ar strica o consultatie
danitin spune:
Dadada, io mi-am pus actele in geanta si zic, ia sa intru un pic inainte de plecare, sa vad, a mai scris careva ceva? Si dau peste 2 pagini nou noutze! Mai, ia contactati voi moderatorii, nu dau un bonus, ceva, pt record la umplut capitol? Vreo stelutza, fonturi mai mari, un emoticon cu Timisoara.... Kafa kati draga doar virtuala daca vrei, din asta cata incape, in rest vreau eu, da n-am cum. Laurelu bravos mei, transformasi bucataria in hobby. Dorisake, io ma duc la masaj dupa amiaza.....
Azi gatesc fasole batuta cu chiftele, adica asa am anuntat familionu, in ideea ca n-am mult de lucru. Acu vad io cum ma descurc si cu intalnirile si cu fasolica.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
danitin spune:
Da, mai Katik, s-au potolit inainte de omologare record ... asta e, hai si noi la ale noastre.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
katik spune:
hai ca mi-a mai trecut ceva prin gind: si mai intreb o data (doris mi-a raspuns): chiar se dubleaza pretul la soala de soferi???? ca nu stiu ce sa fac, sa platesc un avans undeva, macar sa economisesc cita banutzi?
Doris-Alina spune:
Katik, noutate absoluta, majorarea de preturi incepe cu data de 31 . 03
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by katik
mi-a rasarit o stelutza !!!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
felicitari este ultima din program
Aida
POZE
Matza Emma in actiune