Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara
Raspunsuri - Pagina 5
Doris-Alina spune:
Da, mey, io iti dau red bull, tu da la schimb neste lecitina...
Laurelu, pe receptie...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
Fetilii la mine e demult rezolvata operatziunea "USHA" deschis io usa,plecat Clau pe coclauri,io ramas sa-mi sparg ficatzii si nervii cu bubulina care nu mai are stare,pulpele "de pui" ca doar nu ale mele ma asteapta in bucatarie sa le fac.....am o groaza de treburi p'acilea prin casa da io stau la givaneala cu voi motzatelor
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
katik spune:
mai am o pb majora: care mai sariti cu o cafea ca mi s-a terminat cafeaua, trebe sa trag o fuga pina la euro dar pina atunci
Doris-Alina spune:
Bey, Laura, in care zi o sa citesc si eu ca nu faci mancare?
In care zi o citesc: azi ma duc la masaj, la cosmetica, la plimbare, singura...fara bubulina...
Tu mai iesi din oalele alea odata?
Fata, mai e si pizza, se comanda la telefon, mai e si catering...
Ca sa ai si tu o zi libera...io cred ca as muri sa stau zilnic intre oale...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
si io, si io! as ocoli bucataria.........si eu nu gatesc in fiecare zi si cind gatesc nu gatesc specialitatzuri
gonghy spune:
Duamna poftiti lecitina mai doritzi si altceva sau pot sa ma retrag la oalele mele???
Poze cu noi
lore03 spune:
Aoleu acus se termina subiectul si eu nu am mai postat .Bey dar ce viteza aveti!!!!
Merg afara la cafea ma intorc in birou si zic sa vad a mai postat cineva si cand ma intorc ce sa vezi 6 pagini mari si late cu fete blocate ,cu stelute ,cu schimbari de freze....etc si toate cele .
Trebuie sa fiu mai vigilenta ca ma trezesc dupa aceea ca am vreo 20 de pagini de citit si nu mai am timp de lucru.
Doris-Alina spune:
Merci, Laurelu, incep sa iau deja...
Fugi la copane, ca ti se ard...
POZE CU NOI
gonghy spune:
quote:
Doris-Alina
CIUFULEASCA DORISAKE
Bey, Laura, in care zi o sa citesc si eu ca nu faci mancare?
In care zi o citesc: azi ma duc la masaj, la cosmetica, la plimbare, singura...fara bubulina...
Deci:
1.Mancare fac ca-mi place si mie sa halesc de mor....fac numa pentru 2 zile dupa care alta proaspata.
2.La masaj habar n'am cum mai ii da mi-am propus ca pana la sfarsit de luna sa merg aici la noi in Dacia la o tipa care o stie vara-mea cica face tare fain si 1 ora cred ca o sa dorm
3.La cosmetica pentru tot ce cuprinde acest cuvant merg in aprilie la sorelina ca incepe deja munca asa ca i spun sa bage si un tratament pentru moaca mea....
4.La plimbare de una singura nu am fost niciodata ca nu-mi place.
Acum merg la tocanitza mea
Poze cu noi
anda spune:
no acuma ca ne-o lamurit si laurelu, stau linistita.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara