Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara
Raspunsuri - Pagina 19
Mariaa spune:
'neatza si de la noi,
pupam cupilasii muciosi sa treaca repede!!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Laura, multumim pentru mesajul Mirelei, asteptam sa treaca de moderarea mesajelor...
Mirela, sa-ti traiasca feciorul, si sa iti dea D-zeu multa sanatate, acum am inteles care e povestea ta.
Te asteptam la cafea, sau poate la un ceai?
Laurelu, imi pare rau de Maya, dar sa respecti tratamentul si va fi bine.
Katik, si voua, multi pupici sa va refaceti...
Cand trec virozele astea?
Danitin, ai dansat lambada azi noapte? sau nu? ca al tau nu putea dansa, fiind intepenit.
Laurelu, mie mi-au ramas la suflet filmele astea...
Casablanca, Sunetul muzicii, Top Gun, Doamna Doubtfire, ar mai fi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Laura25 spune:
Am adus mesajul pt ca vad ca sunteti f. f.f harnice la scris si postarea aceea ramasese uneva pe la pag. 12, deci nici o sansa sa il gasiti!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
aidaciolac spune:
Mirela ma bucur ca ai mai scris la noi. Se poate ca aici sa iti dam palpitatii de inima , dar sper sa fie din alea vindecatoare
Eu am o mare problema.Dinti bunicei si fara probleme , dar maselele astea de minte in loc sa imi dea minte ma inebunesc . Pana acum 2 le-am scos (cresc nebunele sub gingie) si mai una imi face probleme si am gingia umflata si ma doare de mor
Asa ca scuze daca azi o sa fiu putin mai dili
si sa aveti un weekend minunat
dana multa protectie la gara
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aidule cand vii acasa?
Sau esti deja acasa?
Fug sa va deschid cap nou, ca apoi plec cu printesa afara...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Aveti cap nou, aici
O duminica faina sa aveti, ne auzim dupa masa...
Sa fiti cuminti.
PS: Incepe numaratoarea inversa...suntem la cap 91, imediat...sa nu uitati ce aveti de facut, la cap 100, sarbatorim, fiecare vine cu un gand frumos, cu un rezumat despre tot ce a insemnat pentru voi, Timisoara, Impreuna!
Apucati-va deja, ca in ritmul asta nebun, in care scrieti un cap in 2 zile, acus suntem la 100, editie aniversara.
POZE CU NOI
gonghy spune:
Aidutzuleeeee baga ceva sa treaca,tare pacatoase mai is maselele astea de minte
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi