Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
Huahhh , la una din masele am operatie ca nu mergea altfel. Pai daca nu se cariaza macar sa am si eu ceva probleme ... stai ca acum ma doare si urechea ....
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
gonghy spune:
Am plecat si io d'acas,mis prin Portugalia,imi cumparai o insulitza in Madeira si am fost si la www.madeira-web.com/video_carnival/video.html" target="_blank">CARNAVAL mis si io p'acolo pe undeva
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
gonghy spune:
Baga vata cu spirt in ureche si ia un ketorol daca te doare asa de tare numa vezi ca nu se prea da fara reteta da vezi si tu cum o imbarligi pe farmacista. Io ti-as da
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
claudia74 spune:
Laura acu esti tu dusa sau dusa de acasa ,Doris da alt titlu la cap urmator sda-si mai revina fetele ,Aida sorry ptr ta,cum mai e marea noastra ,Emma e bine?
Io harnicuta,sarmele fierb,tortul e gata,curatenia la fel,rufele sunt spalate,altele asteapta sa fie calcate,vine si aia acusi,dupa masa la shoping iar restul mancarurilor le fac maine ptr musafiri.
Cum e Maya?A mai facut febra, katik la voi care-i baiul?
Mirela ai baiat mare,sa-ti traiasca,in rest cum e viata ta,esti casatorita,chiar asa grava e boala ta,presupun ca iti e greu,esti casnica?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri
lore03 spune:
Claudia spor la treaba in continuare si daca poti arunca ceva sarmale si la mine ca nu am mai mancat de ani de zile si asa pofta imi facusi...
Hai ca am masina pana vine a mea ,asa ca sa am cu ce sa imi intru in ritm ....este ea TICO dar ce conteaza.Mi-a dat un coleg masina pentru 3 saptamani ,mare curaj pe capul lui sa lasi masina la una care nu a condus de aproape 10 ani .......vine si zice "treci la volan" si eu zic esti sigur el zice da si plecam ...mare surpriza mai stiam cate ceva .Asa ca pe 1 aprilie cand o sa am masina mea o sa fiu cel putin SCHUMI...
Acus sunt in pauza ca nu au la alimentara drojdie si nu pot sa fac placinta..
Dupa amiaza ma vopsesc ,ma frezez si nu stiu cand mai apuc sa fac placinta...
lore03 spune:
Laurelule ce mai este prin MADEIRA...Vio a fost si el acum vreo 5 ani acolo si a stat cam 2 luni...cica este superb ...cand s-a intors a zis ca daca eu merg acolo nu mai vin inapoi asa ca fa si tu niste invitatii pe insulita ta..
lore03 spune:
Aida imi pare rau de maseluta ta ...stiu ce inseamna ca numa ce am scapat de durere.
Hey restul unde v-ati ascuns?????? Mai dar toate v-ati mutat in tari exotice???? Caut si eu o destinatie si plec macar doar virtual