Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Aha m-am prins este rost de chef ,iaca vin si am intarziat putin ca acum am culcat fata...
Claudia tare m-ai nimerit cu QUEEN .....sunt fan rau de tot .

Sa fac si eu o dedicatie pentru toate fetele plecate cu sorcova...
www.trilulilu.ro/noartist21/cfbba12932a06b" target="_blank">pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by silvana75

www.youtube.com/watch?v=YEG4xy4XPpI" target="_blank">asta va place?

Silvana, Dana,
foarte adevarate, m-au uns la suflet
Aidule special la Emma.

Laura puiutza mica

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

www.youtube.com/watch?v=yuybHFNvjws&feature=related" target="_blank">dedicatie pentru Maria

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Sa va zic ce am patit cu Laura la mall acum seara ....se duce la un suport de metal din ala cu reviste sa ia una se intinde si cade cu tot cu suport ...norocul nostru ca nu a cazut suportul pe capul ei ...dar s-a dat cu fata de parchetul ala si si-a spart putin buza care s-a invinetit..cand am vazut-o cu suportul peste ea am fost

Hai sa nu stric cheful si sa continuam www.youtube.com/watch?v=06IYw8x8Svw" target="_blank">dansati ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

www.youtube.com/watch?v=6_Hrrool1tk&feature=related" target="_blank">Asta nu mai pot dupa ea ... din aceeasi categorie

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Silvanoooo, nici nu stii ce iti coc io tie ..las' ca vezi tu, mai putin!
tare faina, saru'mana!!

Lore ce au cupii astia mei?!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ceva www.trilulilu.ro/ramona_bluee/038141288e40c8" target="_blank">super frumos ce-mi aminteste de liceu, de prima dragoste...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

nu mai pot dupa ea ... din aceeasi categorie

pentru o www.youtube.com/watch?v=kBLadED7oLI" target="_blank">superwoman

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mariaa tu te stranbi la mine? io la tine

lore super tare Madonna , mereu va fi asa

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laura imi pare rau de Maya dar nu te stresa draga mea daca e sanatoasa,febra vine si trece bine ca nu e vreo inflamatie pe undeva ,ia auzi alta neastamparata a lui Lore Laurica mititica si nazdravanica,mai mai bine ca nu s-a intamplat mai rau pentru Dan Balan.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput