Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Din categoria Madonna eu as zice www.youtube.com/watch?v=MFWp9fXiev8" target="_blank">Rain ... dar sunt mult prea multe de amintit si la ea

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Faceti ceva pentru mine?

Va rog...

Care este melodia pe care ati dansat in ziua nuntii voastre? melodia care v-a unit sufletele?

astept...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Claudia ce e cu Dan Balan?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Aida a bagat Lore dedicatie ptr dusele cu sorcova melodia lui.
Doris eu la prima nunta www.youtube.com/watch?v=vOR_jq9M53c" target="_blank">Without you
si la a doua www.youtube.com/watch?v=1hNICW7z_Vo&feature=related" target="_blank">I'm alive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Am lasat compu' deschis sa vad cum va mai distrati
Maya dupa tratament e floasca de uda,o schimb si o bag in pat.

Dorisake www.youtube.com/watch?v=W7iNmGTId9U" target="_blank">asta a fost melodia noastra de suflet la nunta,pe asta am deschis noi ringul de dans pentru nuntasi.Ne e draga de murim si acum dupa 7 ani de casnicie

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Pe melodia www.youtube.com/watch?v=3sJPUTTfNbg" target="_blank">Asta am dansat la cheful la care ne-am cunoscut si a ramas melodia noastra

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Melodia www.youtube.com/watch?v=CCOSWkrmb1E&feature=related" target="_blank">asta ce-i place si la Clau cantata live de Celin m-o facut pielea de gaina....atata ii de faina......

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Laura
Silvana ,voi nu

Mergi la inceput

Asta a unit si la noi si asta si astea si eu si mi-e dor de

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Noi cu melodia asta am deschis dansul...ne e atat de draga, ne reprezinta si simtim aceeasi fiori si azi, ne mai apuca prin casa, in cate-o seara, si dansam, doar noi, timpul si amintirile frumoase...

Si tu Laurelu, ce faina melodie ai avut...
Si tu Clau, faine amandoua...
Silva, va reprezinta...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput