Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara
Raspunsuri - Pagina 16
claudia74 spune:
Doris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri
claudia74 spune:
Am tuns-o ca vine adultul acusica si intra el sa vada de 'virusi' pe aici ,somn usor Timisoara
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri
silvana75 spune:
Doris, imi place Julio Inglesias la nebunie, la fel si Dolly Parton, cantecele ei stil country imi plac la nebunie, in general imi place muzica country.
Laura, imi place Marcel Pavel si imi plac viorile de inceput ... vioara ma inebuneste ... se zbarleste pielea pe mine cand aud vioara
Claudia, Celine Dion ... una din preferatele mele la fel si piesele ei
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Noapte buna Timisoara, eu ma duc cu copilu in parc ca in sfarsit s-a facut vreme faina si aici.
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
bey Silvano io mi-am dat seama ca ai tu ceva cu vioara cand ai spus ca ai auzit si la Outlandish vioara,ceea ce sa mor daca io am auzit,dat te-am lasat in pace si acu uite ca spui tu,nu te dor dintii de la vioara,eu asta senzatie am,is dusa rau cred
1000 de ganduri
aidaciolac spune:
Ce ziceti de www.youtube.com/watch?v=7bR46ibN7Rw" target="_blank">asta - asta e melodia noastra ... mor dupa ea
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
danitin spune:
Mei, la nunta noastra am dansat de toate, melodia de final a fost www.youtube.com/watch?v=Sp0ccQVy1og" target="_blank">asta dar ... al meu sot m-a cucerit definitiv dupa ce a fost capabil sa danseze cu mine, impotriva vointei, a firii si a preferintelor lui www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A" target="_blank">astasi, totusi, ca melodie de suflet ramane www.youtube.com/watch?v=NtHb82zTJdA" target="_blank">asta
Scuze de absenta la chef da mi-a dat eject spiridusu pt ceva joc cu Barbie.
Laurelu, zic si io ca dr nostru pediatru - mare om, mare profesionist - lasa-ti doamna, ca la varsta asta fac febra urgent, nu-i problema. Eu dau Nurofen, restu pastrez pt febra fff mare. Pupici si aveti grija de voi.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Aidule, m-ai spart cu piesa asta, vai cat imi place...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Claudia, vioara, dupa mine, cred ca scoate cele mai armonioase si frumoase sunete ... imi place mult
Aida, imi plac melodiile care au ritm, rock ascultam la greu in tinerete, imi placea Europe, Mettalica si mai erau formatii dar acu nu mi le amintesc. Cand l-am cunoscut pe sotul meu am trecut pe heavy metal el asculta Sepultura si alte dracovenii ... acu ascultam pe youtube Roxette, Bad Boys Blue ... cred ca varsta isi spune cuvantu
Silvana si Paul
Poze cu noi