Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Super faina melodia Aiduztule. Am si eu www.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac" target="_blank">unapentru tine...

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Chiar e tare melodia www.youtube.com/watch?v=oMJEcYIIOeU&feature=related" target="_blank">asta ... nu mai stiu cine a pus-o

Silvana da un reply la mesajele noastre ca sa vezi cum am pus link-urile in paranteze

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Silva, a cincea pe lista, cu cafea proaspat facuta..

La mod format apesi pe Interactiv dupa care pe Hyperlink ( butonu ala din dreapta celui pe care scrie HR). Ti se deschide o fereastra unde scrii textul care vrei sa apara ( asta, dedicatie, pt voi, etc) si dai ok. Se mai deschide, tot automat, o fereastra in care dai cu copy paste adresa paginii pe care vrei sa o arati.

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ptiu frasul sa ii mance de nemtalai,dar asta chiar ii faina
Silvana hi how are u,pai nu stii cum sa scapi de carnat,hai ma.
bagati cu ploi de primavara,dar e super oricum AXL I love u

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danitin

Super faina melodia Aiduztule. Am si eu www.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac" target="_blank">unapentru tine...

Avem si poze noi

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Pe www.youtube.com/watch?v=S0DNQMzpG_s" target="_blank">asta dansam cand m-am indragostit prima oara

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Danitin, trece-ma pe lista, ca vin in pauzele publicitare...

pana atunci, una care imi place mie si la iubi meu...

Bey, ascult si eu din urma toate melodiile, imediat, numa sa vad notele...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

www.youtube.com/watch?v=YEG4xy4XPpI" target="_blank">asta va place?

Proba si cred ca mi-a iesit!! Moama ce dasteapta sunt

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti!
Bey fetele de ce mi-o fo'frica nu scapai cu fata mea tuseste fooooarte nashpa,am fost cu ea la pranz a vazut-o doctoru',nu are rosu'n gat,la plamani nu o auzit nika......da acum o facut saracutza febra 38,7 si e asa de rosie in obrajori....abia o papat lapticul,da pana la urma l-o beut pe tot
L-am sunat acum pe dr sa-l intreb ce si cum sa fac,stiam si eu c-am ce dar merg mai bine pe mana lui....asa ca i-am bagat cum a spus el juma' de novocalmin si i-am dat 5 ml de Panadol,2,5 ml Peritol si 5 ml Tussin siropel pentru tuse.
O adormit inainte sa o schimb si sa-i dau lapticul,abia tinea ochisorii deschisi,pe mine ca deobicei cand e ea bolnavioara ma ia da ce sa fac ca nu ma pot abtine,noroc ca doarme si nu ma vede.
As sta si eu cu voi da nu-mi arde nici de si nici de dantzuiala,va spun sincer.
Va las sa va distrati voi io merg sa urmaresc temperatura la bubulina.
NOAPTE BUNA fetelor!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida, pe Roxette si exact pe aceeasi melodie imi curgeau mie balele la Balu Bobocilor din clasa a IX dupa un tip mistooooo de tot

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput