SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Momentul adevarului: raportul.... ... 75,2 kg

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008

16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

buna dimi si de la mine......eu saptamana asta nu am facut mare lucru,dar e bine si asa, raportul 80 fix, nu prea inteleg de ce doar atat de putin,...ori pentru ca de vreo 3 zile trebuia sa apara rusii,,,,,si n-au venit....(breto cred ca branca ursului si-a cam facut efectul)...breto pe unde imi esti ?....fetelor e zi de raport....sa nu cumva sa trageti chiulul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ciao fetizele...iubizica mea sunt aici,sunt pe fuga dar dau repede raportu...azi dimineata cintaream 91.2...evvivaaaaaaaaaaaa...total 5 floricele....v-am zis ca mi-a prins bine umblatu....va pup si ne auzim ,mai tirziu.......alynus nu-mi dispera...important este ca se slabeste...cit si cum ce mai conteaza....kisssssssssss

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Multam' de felicitari!
Breto, sunt cuminte de aici inainte! In we mai scap in balarii, ca deh tentatiile sunt mari.....
Raportul meu e de stagnare: 74 kg! De la prajitura mi se trage.... Da' ce buna a fost!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

ciao fetizele...iubizica mea sunt aici,sunt pe fuga dar dau repede raportu...azi dimineata cintaream 91.2...evvivaaaaaaaaaaaa...total 5 floricele....v-am zis ca mi-a prins bine umblatu....va pup si ne auzim ,mai tirziu.......alynus nu-mi dispera...important este ca se slabeste...cit si cum ce mai conteaza....kisssssssssss

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Breto, si eu tot , per total, de la inceputul postului, deci in 16 zile ?
Very, very . Good for us !
Ne intrecem pentru cistigatorul lunii martie ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Helllooo-helloooo!

toata lumea adunarea si la raport!

Eu de data asta zic pas! ca am doar doua zile de cand sunt cuminte, asa ca pastrez pentru data viitoare raportul.

Pana acum am fost cumintesi sper ca data viitoare sa se adune ceva , ca io oricum dau jos greu. Vad ca Nora a lansat o provocare , sunt curioasa ce zice Breto

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Tam-tam!
Avem ocazia unui .....
Eu chibitzesc!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salutare fetele!
Bine ai revenit Bretonica! Vad ca ti-a priit prin Romania.. "ai limbarita"
Din pacate eu o sa va "parasesc" o saptamana, ma refer la dieta, asa ca Aprilus nici la mine nu ai ce completa in tabel!
Ieri am plecat de la munca pentru ca mi-era rau si.. am trecut pe antibiotice, antiiflamatoare si antialergice la antibiotic. Se pare ca de data asta am cam incurcat borcanele! Nu pot spune inca exact ce am, sinuzita, raceala sau reactie alergica la nu se stie ce. Poate sunt toate impreuna! Trebuie sa-mi fac o radiografie la sinusuri si pe urma, cica, aflu.
De disparut nu dispar, ca doar am concediu medical pana lunea viitoare, dar la dieta nu pot sa ma gandesc. Mi-a dat si un medicament Aulin... care mie mi se pare ciudat, adica reactii adverse aiurea si nici nu vad ce legatura are cu mine! In fine...

Va pup si va urez cat mai multe kg date jos!
Aly si Breto spor in continuare si ganditi-va ca o sa iau startul cat de curand, si o sa va prind din urma!
Felicitari Nora, vad ca esti hotarata nu gluma!

Noi doi...proaspat logoditi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Isa, sanatate maxima! Ai grija de tine si mai intra pe la noi sa ne dai de veste ce si cum! Daca iti faci raiografia aia de sinusuri sa ne postesti si noua ce si cum , recunosc ca sunt direct interesata ca am o deviatie de sept, am si o trimitere pentru o radiografie, dar am lasat-o moarta in papusoi de cum m-am simtit mai bine. Asa e omul nostru!

Noi am externat-o azi pe buni si acuma e toata familia in consiliu, ca babutza noastra nu mai vrea sa stea la Bucuresti, ca s-a plictisit si i s-a facut dor de casa ei. Noi suntem fericiti ca e totul OK si se simte bine, doar ca nu ne mai intelegem cu ea sa aiba nitzica rabdare pana vineri. De pe 7 aprilie pana pe 13 o sa ma duc eu sa stau cu ea, ca imi pleaca husbandul in Coreea (of, ca tare departe e !) si profit sa petrec cateva zile cu mamaie, ca n-am mai stat o saptamana incheiata de pe vremea vacantelor din copilarie. Doar ca degeaba ii spunem ca o fi si o pati, ca pe ea n-o intereseaza ce se intampla peste doua saptamani, ea vrea acasa azi. Asa ca parca vad ca punem de un drum de seara pan' la tara

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Isa_Cris

Salutare fetele!
De disparut nu dispar, ca doar am concediu medical pana lunea viitoare, dar la dieta nu pot sa ma gandesc. Mi-a dat si un medicament Aulin... care mie mi se pare ciudat, adica reactii adverse aiurea si nici nu vad ce legatura are cu mine! In fine...

Felicitari Nora, vad ca esti hotarata nu gluma!

Noi doi...proaspat logoditi!

Multumesc !
Sanatate multa si ai grija cu AULIN-ul am citit chestii naspa despre el. Eu in general nu iau medicamente.

Nora

Mergi la inceput