SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

APRILUSSSSSS...asa este cu sapatamina de fructe si legume,concord cu tine..cea mai criminala...mi cam rau de foame,am bagat un ceiuc de fructe de padure,sa mai uit de supararesilvana,eu sunt pe la Roma de vreo 13 ani..m-am stabilit aici din 95..dar nu am de gind sa ramin toata viata,dupa ce il v-oi pune pe baiat la locul lui,am de gind sa ma intorc inapoi in tara,pina atunci mai ramin pe meleaguri straine(nu ca nu-mi place)...imi place de prea imi place,dar omu meu vrea sa ne intoarcem...stii cum se zice ,ATZA TE TRAGE INTODEAUNA DE UNDE AI PLECAT....RESTUL FETIZELOR PE UNDE NE UMBLA??pupice la fetizeeeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

ah...sa te mai odata aprilus....multumesc de primire..kis kissss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

america catre ambitioasele fete de la super dieta!!!! receptie

luni dimineata, la pielea goala, 191.6 pounds respectiv 86.9 kg... se pare ca sunt pe drumul cel bun.... sa nu va spun ca duminica m-am pierdut printr-o tarta , dar avea fructe, multe fructe!!![:D

se vede ca vecina mea e mai vrednica decat mine... silvana as pune poze dar pt. ca nu ma pricep ma scuz prin a spune ca nu am timp

Mergi la inceput

alintaaaaaaaaaaa......bine te-ai intors ...vad ca te topesti nu gluma...calduri mari pe la tine,nu?...sa stai cit mai mult la soare,sa te topesti cit mai tare,si eu fac acelasi lucru....pupiceeee

Mergi la inceput

bretonico, la noi e iarna!!!!! cu nabadai, nu alta...joi a nins toata ziua, apoi ger, si azi a batut un vant........astept si eu caldura...
am uitat sa va zic ca am inceput sa ma duc la sala.. rar, odata pe saptamana, dar le transpir... cand ma dau jos de pe banda aia nu-mi mai simt picioarele, si nu ard decat 100 de calorii

Mergi la inceput

ma faci sa rid..de asta nu-mi place sportu mie,prea mult de lucru,si la sfirsit mai nimic am ars...iarna ne iarna dar topesti grasimi nu gluma...si pe aici a fost frig...atit a mai plouaaaaaaaaaaaat de numai.....acoperete bine sa nu ne racesti...kissssss kisssssss

Mergi la inceput

merci mult, iubita... doar ca deja am racit... habar nu am cum, tot ce ma ingrijoreaza este sa nu-i dau si alexandrei, ca nu ma pot abtine sa n-o pupacesc

Mergi la inceput

sincer mie imi place dieta asta!
prima saptamana e mai grea dar nu imposibila.... ia incercati fetelor dieta daneza... eu in a 3-a zi am dezarmat.... visam ca mi-e foame

Mergi la inceput

si recunosc ca am mai si calcat stramb... dar nu merit bice... deocamdata

Mergi la inceput

la sala banda e cea mai grea.... dar bicicleta si apoi la aparate e ok....

Mergi la inceput