SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by bretonica

NORA....chiar functioneaza insula tineretii?...iti trece foamea?...ca daac o sa ai rezultate(dar sa ne spui adevarul9...si eu as proba,ca doar ce am de pierdut...tare fain ar fi sa fie asa miraculoase cum se aude....kissssss

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Bine-ai revenit, Breto

Da, eu cred ca da. Si sa tii minte ca eu am acest ingrozitor defect: spun numai adevarul si lucrurilor pe nume. Asta sunt si n-o sa ma schimb vreodata. Asa ca o sa va spun real cum stau lucrurile cu Insula tineretii. E adevarat ca n-o sa stiu cui i se datoreaza mai mult, capsulelor sau dietei, dar important e finalul. Dar diete am mai tinut, insa Insula tineretii iau in premiera...Azi am mincat extrem de putin si chiar nu mi-e foame.

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ma bucur pentru tine...vad ca esti tot in masina,n-ai obosit de la atita condus?

hai sa ma plimb si eu un pic,dar cu..ca imi era dor...de masina m-am scirbit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

ma bucur pentru tine...vad ca esti tot in masina,n-ai obosit de la atita condus?

hai sa ma plimb si eu un pic,dar cu..ca imi era dor...de masina m-am scirbit

Nuuuuuu...sunt la inceput, si incepe sa-mi placa...
Si trebuie sa exersez, sa fiu BUNA ! Super-buna !
Asa-s eu, perfectionista

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

`neatza la fetitze.........breto bine ai revenit fato, mi-era dor de tine.....nici nu am avut chef sa scriu prea des pe forum cat ai fost tu plecata....fetelor sa nu ma intelegeti gresit, nu inseamna ca ce scrieti voi nu e interesant , insa eu m-am obisnuit cu breto a mea ,...asa ca iubita chiar mi-a fost super dor de tine....am vazut ca ai slabit .....dar uimeste-ne iubita si cat de mult......nora vad ca tu te tii tare pe baricade (ti-e si mai usor pt ca deja esti vegetariana)...de-abia astept sa vina ziua de miercuri sa dati raportul......sa vedem care nu ati fost cumintele........sa vedeti acu ce de luati ca s-a intors bretonica noastra...te pup fato mult mult....isa ...sunt curioasa daca si cu a doua cura o sa slabesti tot atat de mult

Mergi la inceput

TREZIREAAAAAAAAAAAA!!!!....buna dimineaza gagicuzelor,am facut cafeaua,grabitiva-ti care vreti ca se gata...ALYYYYYYYYYY iubizica meaaaaaa si scumpete mica ce esti tu,doar nu credeai ca nu ma mai intorc doamne fereste!!..pai ce credeai ca te las singura pe aici?lasa mama ca sunt cu okkii pe tine,si de nu esti fata cuminte stii ce patesti....chiar ma bucur ca m-am intors...m-am saturat tot pe drumuri...am slabit nimic de zis,si chiar mult,dar simt ca nu mai am forze in mine...am observat multe absente pe aici...americancele noastre unde au disparut?...intoarceti-va gagicuzeloooooooor ca doar cit e sa iau avionu pina la voi si sa va aduc inapoi printre noi...o zi buna va doresc la toate...aprilushai ca mi dor de tine...isucaa si tu ai disparut,deobicei la ora asta era semnata condica....PUPICE LA FETIZEEEEEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Azi sunt cuminte-cuminte....
Pana acum am papat: cafea, salata de rosii+castraveti, o cana ceai verde+spirulina (amar raaaaaauuuuuuu!), 1l apa, 2 portocale si un mar.
Dupa cum vedeti imi fac "mea culpa"....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

brava Anuska...dar ziceai numai de azi ca ai fost cuminte sau de azi incolo vei fi cuminte...restul fetizelor??haideti la un ceai,e cald ,caldut.....pupice la fetizeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu vin la o cafa ... acu m-am trezit si-mi beau cafeaua
Eu tac ca in cucuruz ca am fost cam -ica in we asta dar m-am pus pe treaba de luni ca numa ce ma ludasem ca s-a miscat cantaru'
Bretonica, bine ai revenit! Unde stai, in ce tara?

Si eu abia astept raportu de maine!!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

helllo-hellooo!

eu aseara m-am aprovizionat din plin cu ciupercute, salata, varza, masline, morcovi, geme frigiderul de "cruditati"

asa ca imi dau silinta sa tin saptamana de legume/fructe, care mie imi pare cea mai criminala din toata dieta, apoi cand mai am voie si ceva lactate lucrurile se simplifica

Breto, welcome back!

sa stii ca esti norocoasa, eu daca sunt stresata nu slabesc neam, pot sa alerg cat vreau. efectul e invers, de la mese date peste cap si mancat aiurea

Anuska, vaz ca te-ai spovedit si apoi ai revenit pe calea cea buna. Bravo-bravo-bravo!

Silvana, cand ai scris ca abia te-ai trezit m-am gandit : mama ce bine o fi, dupa aia mi-am dat seama ca la voi ziua abia incepe. ce ti-e si cu fusele astea Sa ai o zi minunata!

Mey, io-s suparata pe DC, am inregistrat useru superdieta de vineri si nici pana acu nu l-au activat. sa le scriu un mail ? ca vad ca nici vorba sa-mi ajunga mail de confirmare de la ei...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Buna seara, ladies !

Iar n-am fost acasa..am fost si la tara si la un parastas in alta localitate si acum am ajuns acasa. Sunt frinta Fiind BunaVestire azi, si dezlegare la peste, am mincat si eu peste. Si a fost ziua in care am mincat cel mai mult, asta comparativ cu zilele precedente, nu ca as fi exagerat. Dar numai sortimente de peste, care sper sa nu-mi afecteze raportul de maine dimineata. As mai scrie acum, dar sunt stoarsa...am si condus...si a fost o zi solicitanta, dupa cea de ieri care stiti ca a fost grea. Nu promit ca mai sunt in stare sa scriu mai tirziu, e posibil sa adorm...

Nora

Mergi la inceput