SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*
Raspunsuri - Pagina 15
alyynna21 spune:
hello fetelor......nu ati mai scris nimik azi....numai nora ce mai face valuri pe aici......in rest toate la odihna....auzi nora?ca tot esti doar tu care faci animatie te intreb si eu ceva.....nu ti s-a scarbit draga mea de la atata varza si de la ciupercile alea?.....iar despre algele alea auzisem ca unii le fac ceai si le bea.....cica sunt foarte bune.....acu va las,,,noapte buna....poate apare si breto zilele astea ca mi-e cam dor de ea....si parca nu mai are nici un farmec forumul fara ea..
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by alyynna21
hello fetelor......nu ati mai scris nimik azi....numai nora ce mai face valuri pe aici......in rest toate la odihna....auzi nora?ca tot esti doar tu care faci animatie te intreb si eu ceva.....nu ti s-a scarbit draga mea de la atata varza si de la ciupercile alea?.....iar despre algele alea auzisem ca unii le fac ceai si le bea.....cica sunt foarte bune.....acu va las,,,noapte buna....poate apare si breto zilele astea ca mi-e cam dor de ea....si parca nu mai are nici un farmec forumul fara ea..
Valuri ? Hmmm...
Nu, nu mi s-a scirbit. Cind stiu ca ceea ce fac, fac pentru mine, pun problema corespunzator
Algele sunt foarte bune, din multe puncte de vedere.
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaa!
gata, de azi pe baricade, foarte determinata sa scap de niste "aripioare".
Senzatia e insa ca fara sport directionat catre zona cu pricina nu o sa reusesc, sa vad cum imi gasesc timp pentru exercitii.
Meniul de azi arata cam asa:
ceai de dimineata
mancarica de varza, o casoleta
3 mere
1 pomelo cam amarui, taman l-am degustat
astea ar trebui sa imi ajunga pana diseara; pentru seara nu m-am gandit ce o sa mananc, ca azi ma duc sa fac aprovizionarea
Pup fetele si revin dupa ce citesc din urma!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Isa_Cris spune:
Neata si de la mine! Eu am luat-o invers April, am citit mai intai!
Duminica am calcat cam stramb, asa ca merit bataie! Nu stiu ce m-a apucat...poate si rusii sunt de vina! Pe langa asta se pare ca m-am pricopsit cu o raceala, iar cu tigarile ... joi si vineri max 4-5, iar de sambata dupamasa pana aseara, 1 pachet jumate!
Zau ca nu stiu ce a fost de capul meu weekend-ul asta! Nici macar apa n-am baut, cred ca 2 l in doua zile.
Cred ca trebuie neaparat sa am o discutie cu mine, ca nu merge asa!
Va doresc o zi buna!
P.S. Azi: mere, portocale, grapfruit, astea pana la 16:30-17. Deseara e posibil sa servesc o salata in oras, daca nu ... "salata" de morcov, telina, patrunjel si poate gasesc si o sfecla micuta (toate crude).
Noi doi...proaspat logoditi!
Anuska spune:
Am venit si eu sa ma spovedesc: in we asta am papat prajituri.... Asa ca astept bataia de rigoare!
Dar dati cu blandete; in apararea mea aduc faptul ca sunt de cursa lunga si ..... asta e, se mai intampla.....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
helllooooooo!
vad ca nu sunteti cuminti!!!! pai se poate????
Eu aici nu dau cu biciul, dau doar floricele, asta daca nu uit, ca uite citii acuma ca am "furat" de la Alina. Repar, promit!
Sa vedem cine vine cu bataitza pentru fetele care nu au fost cuminti.
Breto, mi-i dor de tine, te astept sa vii ...
pana acum am fost cuminte-cuminte, am mancat doar ce mi-am planificat doar ca mi-e cam foame
APRIL
Brigit spune:
Nora, baga detalii legate de algele alea: de unde le iei, cum se consuma, ce gust au
ca sa continui ce am scris mai sus: mi-e o foame de-as manca si alge
va pup pe toate!
APRIL
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by april16
Nora, baga detalii legate de algele alea: de unde le iei, cum se consuma, ce gust au
ca sa continui ce am scris mai sus: mi-e o foame de-as manca si alge
va pup pe toate!
APRIL
Buna seara tuturor
Eu acum am ajuns acasa...asa e intotdeauna pentru mine ziua de luni, plec la 8 fara si ajung la aceasta ora...
Si pot sa va spun ca azi am reusit sa maninc (doar) doua bucati ardei gras rosu (crud) si 4 mere...am avut o zi...brrrrrrrrrrr ...o sa revin cu amanunte !
Raspund ultimului mesaj, ca asa incep cititul.
April, algele sunt tare bune si recomandate si in dietele de slabit. Se gasesc la magazinele gen plafar. Sunt la pungute, deshidratate. Eu le pun la hidratat in apa vreo jumatate de ora, le schimb apa, le spal, sa dispara mirosul de mare...si apoi le poti gati oricum. Cui ii plac, chiar asa crude, dar eu le calesc in putin ulei de masline si le pun verdeturi uscate, ierburi aromate si tot felul, apoi cind nu mai sunt pe foc, pun peste ele zeama de lamaie (proaspata, nu la flacon de plastic). Pun si masline...depinde. Le poti pune si in supe, ciorbe...le poti amesteca si cu orez... Dar eu le consum asa cum v-am spus mai sus. Va spun din experienta mea si a altora ca ajuta la slabit, daca le consumi constant.
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
bretonica spune:
BINE V-AM REGASIT FETIZELE...M-AM INTORS AZI DUPA AMIAZA...MULTUMESC la toate fetizele pentru gindurile voastre bune...si mie mi-a fost dor de voi alyyyyyym-am intorssssssss...aprilussssssssss...vad ca si tu ai avut ceva probleme,ma bucur ca esti mai linistita acumasi la tine m-am gindit,ca ce faci seara fara pine prin forum,dar am vazut ca nu prea ai fost nici tu...isucaaaa...vezi ca se pun fetele cupe tine...nora,ce sa zic vad ca esti tare hotarita,brava continua asa....sa trecem la alge....eu zic ca algele le vei putea minca cind se da dezlegarea la peste,fac parte din categoria lor,iar noi dezlegarea la peste o avem in a doua perioada a curei,daca ai intrat atunci normal ca ai voie alge cite vreile aduni din zboreEU O SA AM O MARE SURPRIZA PTR VOI,M-AM USCAT DE NUMAI...am avut de alergat prin romania si numai timp de mincat nu am mai avut...pe soacra-mea am ingropato joi...dar a fost de umblat inainte si dupa,printre care si grija la toate neamurile care au venit din provincie...asa ca va ginditi ce a fost de capul meu...dar cintarindu-ma astazi dupa atitea zile DOAMNE ce surpriza frumoasa am avut...SINCER NU MA ASTEPTAM...ca sa vezi la ce este bun un pic de sport...la mine a fost alergareneprogramata,dar mi-a ajutat de numai...cu toate probleme m-am gindit mult la voi scumpicilor,mi-ati lipsit mult...asa ca acum pe cai,si va doresc multa forza si rezultate cit mai bune!!!...PUPICEEEEEEEE LA FETIZEEEEEEE...INCA O DATA VREAU SA VA MULTUMESC,CHIAR DACA NU V-AM NOMINAT PE TOATE MULTUMESC CA V-ATI GINDIT LA MINE...KISSSSSSSS
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
NORA....chiar functioneaza insula tineretii?...iti trece foamea?...ca daac o sa ai rezultate(dar sa ne spui adevarul9...si eu as proba,ca doar ce am de pierdut...tare fain ar fi sa fie asa miraculoase cum se aude....kissssss
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"