SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*
Raspunsuri - Pagina 19

Brigit spune:
Anuska, si io cu tine chitz-chibitz!
Breto, unde esti dragutza? Vin' degraba ca ti s-a pregatit ceva
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !

bretonica spune:
hop,hop,hop....iaca-ma...ce m-ati pierdut??..isuca,limbarita am avut tot timpul eu,nu cred sa ma fi cunoscut tacuta....dar daca fac prea mare galagie ,iaca tac....imi pare rau de cum te simti,sa stii ca AULINU este un antiinflamator si un antidolorific...contarindicatii are destule...incearca sa iei cit mai putine sau schimba cu un alt antiinflamator...dupa cite stiu eu face rau la stomac si la ficat...daca tot va trebui sa-l iei ,sa ai stomacul plin,nu este de joaca cu medicamentele....DA NORA...stau la duel...de ce nu...care se mai inscriu???APRILUUUUUUUUUUUUS...CE MI-AI PREGATIT BUN?...duelu norei???...hai ca stau!!!
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
hop,hop,hop....iaca-ma...ce m-ati pierdut??..isuca,limbarita am avut tot timpul eu,nu cred sa ma fi cunoscut tacuta....dar daca fac prea mare galagie ,iaca tac....imi pare rau de cum te simti,sa stii ca AULINU este un antiinflamator si un antidolorific...contarindicatii are destule...incearca sa iei cit mai putine sau schimba cu un alt antiinflamator...dupa cite stiu eu face rau la stomac si la ficat...daca tot va trebui sa-l iei ,sa ai stomacul plin,nu este de joaca cu medicamentele....DA NORA...stau la duel...de ce nu...care se mai inscriu???APRILUUUUUUUUUUUUS...CE MI-AI PREGATIT BUN?...duelu norei???...hai ca stau!!!
Breto, en garde

Hai, ca avem si spectatori...

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

nora2005 spune:
Breto, nu raspunzi la provocare ?
Nora

bretonica spune:
sunt in garda,sunt in garda nora...ce trebuie sa fac la ora asta?...eu incerc sa scriu mai putin pe aici..ca se pare ca am limbarita de nu:-(

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
sunt in garda,sunt in garda nora...ce trebuie sa fac la ora asta?...eu incerc sa scriu mai putin pe aici..ca se pare ca am limbarita de nu:-(
Tu chiar ai luat-o in serios? Vorbeste...e farmecul tau. Cit despre duel...he...he...he...Nu strica inca o intrecere.
Nora

bretonica spune:
lumeam si eu....cum sa o iau in serios???s-apai cui nu-i place sa nu ma citeasca..

alyynna21 spune:
breto tu pe cine esti suparata?.....vorbeste gagico ca mie asa imi place ...sa am ce sa citesc de la tine....felicitari pentru kilogramele pierdute iubita ...nu s-au inghesuit fetele sa dea raportul,,,ati vazut?

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by alyynna21
...nu s-au inghesuit fetele sa dea raportul,,,ati vazut?
Oare de ce? Nu-si asuma

Nora

bretonica spune:
nu sunt suparata pe nimeni alynusss..ma bagam si eu in seama..ihiihih...apriluuuuuuuuuuuuuuuuuus...tu unde ai disparut?multumesc frumosde felicitari iubita,dar am de tras si saptamina asta tare..ca nora m-a provocat...si na,sa nu ma fac de ris...n-am avut ce face sa intru in razboi cu nora...(razboiul kilogramelor)