Durerea unei pierderi de sarcina (66)
Raspunsuri - Pagina 16
Teo2rina spune:
Liana,pfuuuu, ce uituca sunt! si tocmai ce ma gandisem la tine si am uitat sa scriu sa ma ierti!
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Michelle81 spune:
bobo9-imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat!Iti doresc multa putere!Cand te simti pregatita sa vorbesti despre ceea ce simti suntem aici sa te ascultam!Ai grija de tine!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
miha74 spune:
marianaaa - LA MULTI ANI![/b] si sanatae multa!
mcrissa- hai cu vestile bune!
teo2rina - la mai mare sa iti traiasca mancaciosul! si a mea se linistea teribil in masina, ni s-a intamplat in serile agitate sa plecam obligatoriu cu masina...pentru ca o calma
[b]
almiona- doamne ajuta!
http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
almiona spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Ignatica da mana la olteanca..hai ca te trag io.
Micheleee sunt bineeeeee.
mav incearca sa stai linistita daca poti..si baga utrogestane..te puppp..hai ca va fi bineee..trebuieee.
Teoooooooooooo pe mine nu ma pupasi?La multi ani pt o lunita..va pupp
almionate pupp..stai linistita ca va fi binee..
marianaaa multa sanatate..
Lauuuuuuuuuuuuuuu ce faci?
Lauricaaaaaaaaaaa te pupp
Pespsiiii vinooooooooooooo
va pup pe toate..revin..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
LIANA, sarumana pt incurajari
6+
Liana30 spune:
Teoooo lasa mama important e ca te gandisi
mcrissasunt aci cu pumnii stransii..
Micheleee te pupp
almiona tu sculta de sfatul unei babeca stie ea ce stie
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
consi_s spune:
Mav, ce mai faci? Spune-ne ca esti bine!!
Liana, tot la unguri? Ce mai faci?
Ninia, te-ai vindecat?
Michelle, cum e vremea pe acolo? Trimitem berzele?
Flavia, Lau, Stefania, ce mai faceti?
Oana_oana, te obisnuisi cu ideea?
medamaya1 spune:
Marianna, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele
Bobo
OANA, FELICITARI, din suflet, o sarcina usoara dusa la termen si bebe santos si unul ptr fasolica
Almiona si ANES,
va pup pe toate
yubi spune:
toate fetele.Mav ,draga mea ,mergi la medic si ai grija sa nu faci nici un efort.Ne rugam pt. tine sa fie bine Liana ,ce mai faci,draga mea olteanca ?Michelle astept vesti bune .Idaira ,tu mai faci pauza la proiectul bebe ? Eu nu am mai avut rabdare si luna asta m-am riscat un pic ,acum sa vedem daca se prinde Intre celelalte sarcini am lasat sa treaca 3 ,respectiv 2 ani si tot degeaba .
Ignatica spune:
consi desi stiu ca ai dreptate, nu pot inca sa trec evenimentele la capitolul trecut, e totul prea proaspat, sper si eu ca timpul sa le vindece pe toate.
liana iti admir otpmismul, la mine nu a mai ramas nimic in ultima vreme, parca ma afund din ce in ce mai mult in tristete. La voi cum merg lucrurile? Va dau ungurii de capat sau nu ? Te tot vanez pe la fivoase, dar nu gasesc nici un detaliu.
Si mie mi-ar placea sa scrie Pepsi, mai ales ca are o situatie similara cu a mea, o sarcina oprita in evolutie intre 2 sarcini duse pana la capat. Poate gasesc in cuvintele ei o raza de speranta.
Michelle iti multumesc tare mult pentru sustinere. Uneori ma gandesc ca cel mai bine pentru psihic este sa ma multumesc cu ce mi-a dat D-zeu, cu baietelul pe care il avem deja si sa renuntam la visul de a avea o familie cu cel putin 2 copii.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
maryb spune:
mariaana, LA MULTI ANI !!! Iti doresc multa sanatate si anul asta sa-ti aduca un alt sufletel sanatos.
maryb 7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele