Durerea unei pierderi de sarcina (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, vreau sa va spun ca maine dimineata la 9 am programarea la dr. sper sa fie totul in regula si sa vin cu vesti bune. Doamne Ajuta !!!

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

maryb, iti tin pumnii, desi stiu ca totul va fi bine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by consi_s

maryb, iti tin pumnii, desi stiu ca totul va fi bine!

si merci frumos, Doamne Ajuta sa fie bine.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Maryb si eu tin pumnii stransi!!!!
Sa nu ma uiti pe maine, ok?

34+ cu Diana

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

kitzy, nu te uit draga mea, merci.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Maryb ,sunt sigura ca totul este foarte bine si o sa ne aduci vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Mav, Doamne-ajuta sa fie totul bine! Draga mea, cred ca esti tare ingrijorata, incearca sa te odihnesti mai mult, nu te poate ajuta nimeni cu Sebi? Ai grija de tine, ma rog sa-ti fie bine!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Irene, tu ce mai faci? In ce stadiu mai sunteti cu adoptia?

Hai ca te bombardez cu intrebari...tu unde ai facut analizele genetice si cam cat te-au costat?

Sper ca te-ai mai linistit de cand ati luat aceasta decizie de adoptie si vara asta sa te gaseasca cu un copilas in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Consi, m-am obisnuit cu ideea si deja ma lupt cu "greutatile" minunate ale sarcinii, adica as dormi toata ziua
Pofte inca nu, desi mi-ar place sa ma alint putintel, doar ca nu prea pot sa pap, iau cate o gura doua si gata, in rest suntem ok, mai doare un pic burtik, ne trezim noaptea pt pipi, dar nu ma plang, sunt in

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav, sa dea DD sa fie bine!
Maryb iti tin pumnii pt. maine.
Eu am fost azi la ecografie. Nu m-am lamurit deloc pt. ca nici dr. nu era lamurita. Nu si-a dat seama daca embrionul are activitate cardiaca pt. ca este prea mic (6 saptamani), poate depinde si de performanta ecografului. De aceea mi-a scris diagnosticul: suspiciune de sarcina oprita in evolutie. Oricum, ideea este ca a scazut hematomul (de la 23,5 mm/6,2 mm la 14,5 mm/ 7,5 mm). Dr. mi-a spus ca nici nu se gandeste la chiuretaj pana nu este sigura ca s-a oprit din evolutie . Mi-a dat sa fac Beta HCG-ul ca sa isi dea seama dupa concentratia de hormoni din sange, care este stadiul de dezvoltare.
Simptome de sarcina nu prea am asa ca nu prea ma simt gravida .
Deci, vineri merg din nou la control si ar trebui sa vada activitatea cardiaca a embrionului (daca va fi).

P.S. ecograful ii dadea varsta gestationala 7 saptamani . Dr. zicea ca e mai bine ca ii da mai mult decat mai putin.

Mergi la inceput