Durerea unei pierderi de sarcina (66)
Raspunsuri - Pagina 13
consi_s spune:
Mariana, LA MULTI ANI! Sa dea DD sa primesti in viata numai sanatate, bucurii, surprize frumoase de la cei dragi, iubire multa si, atunci cand te vei simti pregatita, un bebe mic si drag.
Primesc felia de tort de la usa, sa nu se ia raceala.
Bobo, esti la subiectul potrivit. Aici scriu in general fete care au trecut prin greaua incercare a pierderii unei sarcini sau a unui bebe mic. Dar toate de aici sunt aspirante la o noua sarcina, si multe dintre ele deja si-au vazut visul implinit. Asteptam ca, atunci cand te simti pregatita, sa ne spui povestea ta. Suntem aici sa ne imbarbatam, sa ne bucuram, sa povestim despre framantarile sau temeririle noastre sau uneori sa vorbim pur si simplu despre nimicuri...
Cristina, inca mai poti spera intr-o minune. Doamne-ajuta! Dar daca nu e sa fie luna asta, sa nu intri in butoi, da?
Pup toate fetele, sa aveti in continuare o duminica excelenta!
ziua in care am spus DA
Ninia81 spune:
Marianna, LA MULTI ANI FERICITI SI CU MULTE IMPLINIRI!!!!VAI CE BUN ESTE TORTUL DE LA TINE!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
irlandeza spune:
Mariana LA MULTI ANI cu sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.
Oana, felicitari pt. cele II liniute . Sarcina usoara.
Bobo , te primim cu mare drag.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
PATRICIA ALEXIA 10 sapt. si 3 zile de viata 03.IAN.2008
Liana30 spune:
Bobo
cam liniste azi
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
oana_oana26 spune:
Liana si Irlandeza, multumesc pentru felicitari
O saptamana usoara va doresc si plina de vesti bune
4+
Teo2rina spune:
Mariana, la multi si fericiti ani! sa ai tot ce iti doresti si niciodata sa nu mai ai neplaceri. te pup!
Oana, felicitaaaaaaaaaaari!!! tare mult ma bucur pentru tine. acum sa le iei si pe celelatlte fete cu tine. pfuuu, ce an super!
Michelle, e cel mai bine sa asculti de dr, eu am facut mereu tratamentul exact cum mi-l dadea si mi-a fost bine de fiecare data. ma pregatesc, sa sti, cu o galerie pentru tine, nu concep sa nu se intample cat mai degraba. multi
Flavia, multi tie, dintisorilor lui David si voinicului Dominic. cum e la gradi?
Ninia, imi pare rau de maselutele tale... sper sa termini mai repede cu tratamentul.
Idaira, , cum esti? nu mai faci o fertilizare inca o data? sau ce ti-a recomandat dr?
Roxanico,nu o afecteaza pe bebelina un picut de pepsi si ciocolata. e mai activa un pic, dar nu's probleme. mamica si burtica
Irene, cat mai dureaza cu adoptia?
Mirelus, pupici si pentru tine, sunt asa bucuroasa ca esti graviduta.
Mcrissa, abia astept sa ne dai vestea buna!!! ma rog pentru tine.
fete dragi, noi suntem bine, fericiti, bebe are 5.500, vineri a facut o lunita, iar dr ni l-a laudat ca demult n-a mai vazut un copil asa reusit si sanatos. papam de la san, dar si completare ca nu ne ajunge. si ne place grozav de mult in masina. va pupam si va dorim sa vi se intample si voua minunea.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
alinushca spune:
mcrissa, sper sa fie vesti bune! curaj!
mariana, la multi ani cu multa sanatate alaturi de frumoasa ta familie!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+
mav spune:
Neatza!
Am primele pete bej spre maro... Nu pot sa cred!
Si sunt singura (doar cu Sebi) toata sapatamana... Nu stiu cum ma voi descurca fara sotul meu....
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ignatica spune:
mav nu poate veni nimeni sa te ajute? Si eu am fost in situatia asta si am ajuns la spital. Nici nu stiu cum sa te incurajez, pentru ca la mine nu a fost de bine.
oana felicitari pentru bebel.
bobo suntem aici oricand simti nevoia sa vorbesti cu cineva, din pacate toate stim cum sta treaba cu durerea asta.
Despre mine nici nu as vorbi acum ca sa nu stric atmosfera optimista. Sunt in continuare foarte foarte daramata si nu stiu de unde sa gasesc forta de a ma ridica. Imi este foarte greu.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David