Durerea unei pierderi de sarcina (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mav, utrogestan rapid. eu am pus 4/zi, nu mi se fixa sarcina. ma rog pentru tine!

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Mav, ma rog la Dumnezeu sa nu fie nimic grav. Pune utrogestan (chiar si 6 ovule pe zi, mi-a zis doctorita mea) si stai cat mai linistita. TREBUIE SA FIE BINE! Ai vorbit cu medicul tau?

Ignatica, oricat ar fi de greu, DD te va intari sa treci si peste acest esec. Iti spun din proprie experienta. Oricum, numai in momentul in care nu vei mai lasa trecutul sa-ti invadeze fiecare clipa din prezent, te vei simti pregatita sa mergi mai departe. La mine asa a functionat. Oricat mi-ar fi de greu, imi impun sa nu ma mai gandesc la ce a fost. Bucura-te de familia ta, acum este cel mai important dar al tau.

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna DIMINEATA, FETELOR!
Multumesc pentru urari si va doresc si voua la fel.
Eu sunt foarte racita!Ieri am stat in casa (in pat) toata ziua!
Am o sinuzita urata si nu stiu cum scap de ea.

Bobo,te cu drag.Poti sa ne povestesti intamplarile tale si te vom sprijini.
Teo,ma bucur ca sunteti bine si va pup.
Mav,asa cum au zis fetele, baga utrogestan.Rau nu are cum sa-ti faca, pana mergi la medic.
Petele nu sunt intotdeaunda semn de alarmare...
Stai linistita, va fi bine!
Va pup tare, tare, pe toate!
Michelle, ce mai faci?
Alinuscha, Oana, ,Ninia,Pepsi,Consi,Irlandeza, Liana, Lau,pup!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mav da, cum spun fetele, cu utrogestanul o sa treaca petele, da Doamne sa fie bine. Incearca sa nu faci efort, daca poti.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mariana, imi pare rau de sinuzita, fa inhalatii in fiecare seara, la 1 litru 30 picaturi de inhalant. daca nu trece, mergi la dr. sotului meu i-a spus ca trebuie operat, i-am facut 42 de injectii o sapt si a scapat!

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mariaanna La multi ani si un an cat mai bun sa ai!

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mav-draga mea nu stiu ce sa iti spun,mergi la spital sa iti dea tratament de sustinere...of te cred ca esti foarte speriata.Te rog sa ramai calma.sper din suflet sa fie totul bine!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Mariaana-cu intraziere iti doresc un calduros LA MULTI ANI,multa sanatate,fericire,noroc si tot ceea ce iti doresti!

Mergi la inceput

Ignatica-te rog sa scrii ceea ce simti,sa nu mai spui ca strici admosfera de aici!Puterea de a te ridica...o gasesti in oamenii din jurul tau care te iubesc,in tine...e greu foarte greu dar nu trebuie sa te lasi batuta.stiu ca doare rau dar nu avem ce face,trebuie sa traim in continuare si sa ne ridicam altfel suntem pierdute.trebuie sa ai grija sa nu cazi in depresie,sa nu fii nevoita sa iei medicamente si alte cele...sanatatea pishica e foart importanta desi e cea mai fragila.ai grija de tine.suntem aici sa te ascultam oricand!

Mergi la inceput

teo2rina-vai deja micutul are o luna??cat de repede trece timpul!ma bucur ca este sanatos si ca esti fericita o meriti din plin la fel ca toate fetele de aici!
Pepsi-ce mai faci???Imi lipsesc atat de mult mesajele tale!!M-am uitat ka pozele tale sunt superbe ai niste baieteii frumosi foc!!

Mergi la inceput