Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 5
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by anda
...umbla liberi prin oras alti masculi belea de belea, am vazut eu (si ce folos...i'm so married).
as mai adauga numa' pe lista: sarmale explodate si eclere tzatza de matza.
io ma duc la poarta la Vaca' sa tin rand. dati bip cand veniti!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Ana68 spune:
Bay....din cate inteleg io acilea din ce se scrie...estem cam asa:ca pe langa masculi aia beton care umbla dezlegati prin oras(subcriu si eu la i'm so married si adaug so fat),prin acest oras circula si sarmalele explodate ,precum si eclerele tzatza de matza????!!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
Deya, puiu, poi zii asa, nu ma lasa sa ard gazu' de pomana cu chestii romantice pe aici, nu de alta da' mi se strepezesc dintii
Next, plss!
Fruncea sus, peptu'nainte!
poi cat ati vorbit voi, frate, o zi? acuma trebe sa-si revina dupa aialalta? pana acuma ce-a facut?
huh!
Andoda poti sa te uiti, nu te ustura ochii!!
Ana, zi mama, zi, io notez tot, nu esti alone
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
deya spune:
Mariaa :biiippppppppppppppppppp! sa tzii loc acolo
Ana am citit si incerc sa bag la cap..stiu ca vrea libertatea si ca am fost cam stresanta...sper sa se trezeasca candva
Anda multumesc unde zici k vazusi masculi aia stai sa ma linistesc acu si dupa mai plec in cautare...
o zi buna v-am pupat
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by silvana75
sa te sunam cand vedem un mascul din ala liber sau cum??
sau un ecler explodat si-o sarma tzata de matza...invers, pardon
pentru Emma
noi, impreuna
Ana68 spune:
Silvana dragule,vrei sa fi sunata sau suni tu pe cineva la telefon?
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by deya
Mariaa :biiippppppppppppppppppp! sa tzii loc acolo
Ana am citit si incerc sa bag la cap..stiu ca vrea libertatea si ca am fost cam stresanta...sper sa se trezeasca candva
Anda multumesc unde zici k vazusi masculi aia stai sa ma linistesc acu si dupa mai plec in cautare...
o zi buna v-am pupat
deya
bei!!! era vorba de gainile batrane!!! tu peste vreo 10 ani poti te ceri la Vaca' !!! pana atunci corzo e al tau!!
tu esti tanara frumoasa, devreme si cu boii acasa...noi nu mai avem nici o sansa...suntem pierdute cu pluta, biscuitele, eclerele si sarmele cu tot!
pentru Emma
noi, impreuna
anda spune:
quote:
Originally posted by Ana68
subcriu si eu la i'm so married si adaug so fat
de asta uitasem. rectific...and so fat.
buuei maria, io ma uit ca nu ma ustura okii, da mi-e ca iau o palma dupa ceafa de-mi sar din orbite definitiv...
ca la cum ma uit io...pun si ochelarii de vedere si ma sterg cu batista la coltzu gurii...
si sa fie cu pardon ecleru era la tava, da acuma dak ieshit tzatza de matza ce sa-i fac...
biiiip, ca sa nu uit.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Ana68 spune:
Deya puiule....cand tu ai sa gasesti un barbat,pe lumea asta,chiar si trezit la realitate(sanchi!ca astia-s adormiti pe vecie) care sa recunoasca c-a gresit si sa-si dea cu tesla in outze pentru prostia pe care a facut-o....sa mor de nu ii tzuc picioarele...pe bune!La cat orgoliu incape in niste capete de masculi si la cat le pluteste creierul in deriva prin testosteron....draguta mea...nu te mai imbata cu iluzia ca se va mai trezi vreodata la realitatea inconjuratoare....astia au trei capete,nu ca noi doar doua,dar degeaba le au daca gandesc numai cu cel de jos....me-ntelegi tu?!Vorba Andei:fugi lasand fum in spate...cand un astfel de om isi imbalmajeste in gura cuvintele si nu stie pe unde sa scoata camasa sa scape mai repejor...pune-ti,scumpa mea,coada pe spinare si fugi cat mai repede,cat mai departe si fara sa privesti inapoi.Te tzuc...curaj si priveste cu incredere in fata...abia ai plecat la drumul vietii,de ce sa nu iti betonezi drumeagul asta asa cum vrea muschii tai si cum iti place mai tare?