Timisoara, Impreuna! ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey , io finantista , dar pe post de asistent personal

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doris la mine se cheama ca sunt tehnician.
Simona...cu ce sunt,mah ,mortal comab????
Dana,pai da....tu esti fericitul caz in care poti gusta preparatul...La Padureni,iti dai seama,n-am nici o cunostinta.
Kati...deci ati luat pauza de creatie?????Cum sunt gorobetii?Luana tot tuseste ici colo,nu ii dau nimic...dar uneori e chiar enervanta tusea ei de dimineata si seara...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana68
Simona...cu ce sunt,mah ,mortal comab????

Asta ca sa nu mai zici ca esti singura cu pluta....am scris eu mai devreme ca mi se limba plimba-n deshte....da' nu ma crede nime'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ce e alea???

io cand zic...cat e halatu?? cat e halatu??

btw, multzam de companie...ma simteam cam singurica pe taramul 'plutelor' si 'biscuitilor'

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

offff nu mai pot....pur si simpluu...stiu ca trece si astept m-am hotarat sa nu ma mai uit la poze si chestii din aseta ca numai rau imi fac...ieri a fost rau k nu aveam nici cu cine sa ies...pana la urma am iesit cu 2 prieteni care m-au scuturat...aseara am vorbit si cu el si a zis ca a luat decizia asta k sa nu sufar mai mult dar ca NU STIE DACA E BINE,daca e cea mai buna decizie (adica?ce nu stie?nu trebuia sa ne despartim sau?)mi-a zis ca ramane prieteni bla bla bla......
Maria nu stiu cum asa...brusc...duminica m-am bosumflat eu dintro porcarie(capu meu incapanat)luni nu am mai prea vorbit si am intrebat ce tot o lungesti si mi-a zis ca nu stie ce e cu el....nu stie ce se intampla ca poate nu e refacut....nu stiu si gata
Toata lumea zice ca sigur ne impacam nu vreau sa ma imbat cu apa rece...imi e asa greu
A si o alta fraza bomba aseara a fost....daca vrem sa fim impreuna si e sa fie o sa fim sa nu imi fie teama de asta.Cum adica?pai nu pica din cer ori tragem amandoi ori...cum vine asta ia auzi?adica poate ii mai vine pofta odata?
Pana atunci ....mai plang(si plang de rup castiga asta de la servetele bani cu mine au au) mai rad...sa treaca odata ca nu mai pot
Doris studenta la Facultatea de litere istorie si teologie engleza-germana
va pup multumesc pentru sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

io cred ca-s defecta, pe bune...
la mine totu' trebe argumentat si explicat.
nu e refacut dupa ce anume? ca nu pricep.
si cum 'daca e sa fiti impreuna, o sa fiti'?! asta e functie de cum rezolva alte treburi sau?
eu am inteles initial ca v-ati suparat amandoi dintr-o copilarie. inteleg acuma insa ca el ti-a zis pass, dar pe ce motiv? adica asa numa..nu mai am chef de fata ta?
baba marioara

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaa, contribui si eu cu una bucata pictoreasa la noul design al bucatariei tale. macar ca e cu acuarele si se spala usor de pe mobila (de pe trening nu a iesit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Maria refacut dupa despartirea de cealalta fata...da eu i-am zis daca nu faci ceva sa treci peste niciodata nu o sa reusesti degeaba zici ca vrei daca nu faci nimic
si aia cu daca e sa fie ti=am zis ca asa cred si eu...adica?pica din cer nu pica......atata nehotarare nu am vazut domne si eu stau si plang ca proasta..
simt ca vreau sa lupt pentru el...da nu am cum...

Mergi la inceput

Deya....bag sama ca imi dai cu ignore la greu...ori de atata suferinta nu comentezi porcarioarele scrise de mine....
Bay fata draga,tu inca nu ti-ai dat seama ca ala nu mai vrea relatia si nu stie cum sa zica?Ce-o fi fost intre voi ,o fi fost....dar cand un barbat deja se incurca in explicatii,nu stie cum sa se exprime,se contrazice de unul singur,i se pune vorba-n gat si scoate numai purcei din gura si o ia pe aratura cu argumentele....asculta incoace copiluta...ala vrea libertate...nu-i arde de explicatii si argumente si vrea langa el o persoana care sa nu ii ceara nici o socoteala,sa nu il intrebe unde a stat pana la nush ce ora,de ce a baut o bere,doua,trei...de ce nu te-a luat si pe tine cu el,cu cine a fost si ce a discutat...s.a.m.d.Intelegi tu?Daca si prietenii tai te-au scuturat,asa cum zici ....la ce iti mai construiesti castele de nisip in Spania,fata draga....?????
Daca nici acuma nu ma bagi in seama,promit ca e ultimul meu post catre tine...sa mor io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Baaai iara m-ati pierdut pe traseu. cind mumu ati si scris atita???
io credeam ca doar am lipsit cit am facut eclere si am dormit...nu se poaaate ce viteza aveti

asa ca la raport: eclerele or iesit tzatza de matza. nu ia bataie mariuca :) s-au micat pe masura ce le faceam. le-am facut si poze da am uitat sa le iau cu mine la munca.

edi mai bine, incet, incet se drege. ce ma scoate din minti este ca nu poate respira...e varza de muci sau infundat sec, nici nu curg, nici nu poate respira....am luat-o si noi, de dimineata eram cu capul patrat si gatu varza.

deyaaaa, ce te smotocesc. di ce nu asculti tu de gainile astea batrane, huh? du-te fato cit vezi cu okii, fum lasa in urma ta. nu merita nici sa intorci privire. umbla liberi prin oras alti masculi belea de belea, am vazut eu (si ce folos...i'm so married). sa nu te mai aud cu astupati si copii dinastia. hai da-i valea...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput