Timisoara, Impreuna! ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Pai katik, daca si eu, de 30 de ani, merg sa o mai pup pe jeni... mi-a fost indrumatoare de practica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Hai fetelor, povestiti mai departe... acu ma simt prost c-am schimbat subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza si de la mine
nah, si-a facut efectul pastila efervescenta de ieri?! bunnn!

ela spor la dat din dejte!
Katik pupam gorobetii si pe matale special
deya tu chiar vrei smotoceala mah!
Anda am io o andrea cu imprumut pentru 3-4 zile, pana-mi descalcesc lana, numai ca andreaua mea e setata sa croseteze model unguresc, nush daca-ti pica bine
Mihi doara nu te-ai rusinat, of,of, mai, mai... de la epuizare la lucru ni se trage mei. nu te panica.
Aida alta socata vino acasa femeie, sa vezi ce-ti dam
Dana gata instalatia? gata 'computeru' ioz?

Mirela mai esti cu noi? nu mai postezi?
trupa vesela, sa aveti o zi faina

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by ela03

Hai fetelor, povestiti mai departe... acu ma simt prost c-am schimbat subiectul.

povestim povestim...mai si muncim. io-s nedumerita si curioasa...cine-i tanti jeni? huh?

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata!

Ela, stai calma, nu schimbarea subiectului le-a amutzit! Chiar nu-i nici o problema, uneori le amestecam de nici noi nu mai stim dca vb de reteta Laurelei (culinara) sau pisica Aidei (am dat doar un ex.) Pur si simblu au ceva de facut in momentul asta, da si cand or intra sa clampane, sa te tii...

Anda, nu facem ecusoane, vrem doar sa vedem pe unde avem pile ... Uite, eu de exemplu, dupa ce-am gaurit peretii cu gazu si nu-mi mai suport designul interior o sa ma dau bine pe langa Maria

Mihi, unde-i dr ala sa-l auzi, ca ai pus pe tine cat pt toata sarcina, da ce crede, ca vrei sa faci defilare de moda in luna a 8-a? Si cu dormitu pe stanga ce are, cine peste cine apasa?

Clau, ce-i cu tine, cam rarutz in ultima vreme? Sau iti pastrezi fortzele pt cand apari in oras.... chiar, noi nu ne vedem cu ocazia asta?

Laurelu, macar tu, ca astealalte or fi ramas blocate pe tzatze de matze, ce parere ai de bulgarasii mei?

Katik, nu o fost cam frig pe afara, ca am scosscurt nasu pe balcon si parca m-a luat asa, un vant taios, mai pe sub poale....

No, gata, plec la munca ... azi inca m-am rasfatat zdravan si am tras chiulul pana acum. Al meu sotz tot mai are dureri fff mari de spate, numa din Nurofen in Nurofen o duce, incerc sa-i fac astazi programare la dr, dar sunt ff ingrijorata. La cat sunt eu de panicarda ma gandesc sa nu fie ceva la plamani?

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

elaaa, la ce gradi esti? sper ca nu-l cunosti pe fii-miu...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatza gagici!
Ma gandesc sa va cer deja vestutza de lana,banuiesc ca pentru mine a-ti crosetat toata noaptea,nuuuu????
M-am trezit azi noapte cu o durere in piept.....nici acum nu mi bine,ma doare,ma apasa ca abia respir,copilul asta nu a mai avut somn de la 7.45,abia si-o baut laptele si acum io mai ramas fo 30 ml de baut.....m-am 'nervat rau ieri ca nu mananca fata asta de fo 3 zile bune,Clau mi-o mai scos fo 200 de fire albe'n cap......mis un butoi cu pulbere.

Merg sa fac paturile dupa care fug pana in zona la noi si ma intorc ca nu mi bine deloc.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Aaaaaa Danutza suna tare fain reteta ta dar tu spuneai acolo ca se pune intr-o cratita ulei si se fierb bulgarasii.
Da cum se fierb/prajesc in ulei sau se mai adauga si apa?
Ca io asta nu pricepui.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by gonghy

M-am trezit azi noapte cu o durere in piept.....nici acum nu mi bine,ma doare,ma apasa ca abia respir...

yeap...cunosc senzatia! Laurelu, asta se cheama stress pur. in cea mai tare doza!
respira adanc, trage aer in piept si incearca sa te calmezi.
incearca sa-ti dai seama care-i sursa exacta care genereaza senzatia asta, adica inainte de a face ce, inainte de a te intalni cu cine incepi sa ai senzatiile astea. o sa reusesti cumva sa le controlezi dupa ce-ti dai seama cine/ce ti le provoaca.
i-ati de curiozitate si pulsul cand simti asa. eu ajung si pe la 200/minut.ai grija de tine

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

quote:
Originally posted by gonghy

'Neatza gagici!

Ma gandesc sa va cer deja vestutza de lana,banuiesc ca pentru mine a-ti crosetat toata noaptea,nuuuu????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput