Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 12
Doris-Alina spune:
Neatza, Ela!
Pai ieri ai zis ca vii cu cafeaua aia, si nu ai mai aparut...azi sper ca o bei cu noi, sau te-am speriat?![]()
Katik, pai taxa de prima inmatriculare 600 ron, cu numerele definitive preferentiale si cu comisionul lor, aproape 900 ron.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
ela,pai de ce sa ramii anonima pe aici???????aici nu-i nimeni anonim, deloc!!!!!asa ca, te asteptam la dat din taste!!!!ce-ti mai face jr?
ela03 spune:
Robi al meu e la gradinita, l-a dus sotul. Eu sunt in tura de dupa-amiaza si fac treaba prin casa.
Scriu mai cu usurinta pe-aici ce gandesc cand ma stiu anonima... nu mai am atatea retineri...
ela03 spune:
katik, ce mai face tanti jeni? eu asa-i spuneam cand eram copila... n-am mai vazut-o de mult.
Doris, eu as trece chiar si cu copilul de mana, macar pentru retezat din plete, si restul mai vedem la fata locului... daca vrei te sun...
Doris-Alina spune:
Suna-ma, Ela!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
ela, tanti jeni e bine, a fost sa-si faca ceva analize acum, intr-una din zile. in rest, tare mult o iubeste krisztina, si pe codru la fel. merge asa cu drag la gradi. acum, ca a trebuit sa stea acasa citeva zile, a fost tare trista ca nu merge la copiii ei la gradi.sunt niste femei deosebite, ca niste mamae, ce mai.
ela03 spune:
Doris, te sun imediat.
katik, e un sentiment de nedescris cand un pustiulica din asta te imbratiseaza si-ti spune ca te iubeste. Cand eram invatatoare aveam o eleva lipicioasa care se tot punea pe genunchii mei. Acum e la liceu, cam cu un cap mai inalta decat mine, n-as mai putea s-o tin pe genunchi... s-a oferit sa ma tina ea pe mine
.
ela03 spune:
Spor la treaba tuturor, eu imi beau cafeaua cu lapte si m-apuc din nou de lucru... o zi placuta sa aveti!
katik spune:
ela, am vazut si eu la gradi de citeva ori copii mari, fosti elevi de-ai lor, veniti sa vada numai pe jeni, le povesteau ce fac la scoala, ce au mai citit, erau asa dragutzi!si nu se mai dadeau dusi de acolo! f. frumos!si a mea e destul de lipicioasa dupa ce cunoaste bine persoana. asa face si ea cind merge in vizita la cresa unde a fost(mai greseste usa din cind in cind si intra la cresa
), sa mai spuna ceau la lume![]()
katik spune:
ma duc si eu afara cu robi, ca am vazut ca au anuntat astia ceva ploi mai tirziu.revin dupa plimbarica.