Timisoara, Impreuna! ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Ela!

Pai ieri ai zis ca vii cu cafeaua aia, si nu ai mai aparut...azi sper ca o bei cu noi, sau te-am speriat?

Katik, pai taxa de prima inmatriculare 600 ron, cu numerele definitive preferentiale si cu comisionul lor, aproape 900 ron.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ela,pai de ce sa ramii anonima pe aici???????aici nu-i nimeni anonim, deloc!!!!!asa ca, te asteptam la dat din taste!!!!ce-ti mai face jr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Robi al meu e la gradinita, l-a dus sotul. Eu sunt in tura de dupa-amiaza si fac treaba prin casa.
Scriu mai cu usurinta pe-aici ce gandesc cand ma stiu anonima... nu mai am atatea retineri...

Mergi la inceput

katik, ce mai face tanti jeni? eu asa-i spuneam cand eram copila... n-am mai vazut-o de mult.
Doris, eu as trece chiar si cu copilul de mana, macar pentru retezat din plete, si restul mai vedem la fata locului... daca vrei te sun...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ela, tanti jeni e bine, a fost sa-si faca ceva analize acum, intr-una din zile. in rest, tare mult o iubeste krisztina, si pe codru la fel. merge asa cu drag la gradi. acum, ca a trebuit sa stea acasa citeva zile, a fost tare trista ca nu merge la copiii ei la gradi.sunt niste femei deosebite, ca niste mamae, ce mai.

Mergi la inceput

Doris, te sun imediat.
katik, e un sentiment de nedescris cand un pustiulica din asta te imbratiseaza si-ti spune ca te iubeste. Cand eram invatatoare aveam o eleva lipicioasa care se tot punea pe genunchii mei. Acum e la liceu, cam cu un cap mai inalta decat mine, n-as mai putea s-o tin pe genunchi... s-a oferit sa ma tina ea pe mine.

Mergi la inceput

Spor la treaba tuturor, eu imi beau cafeaua cu lapte si m-apuc din nou de lucru... o zi placuta sa aveti!

Mergi la inceput

ela, am vazut si eu la gradi de citeva ori copii mari, fosti elevi de-ai lor, veniti sa vada numai pe jeni, le povesteau ce fac la scoala, ce au mai citit, erau asa dragutzi!si nu se mai dadeau dusi de acolo! f. frumos!si a mea e destul de lipicioasa dupa ce cunoaste bine persoana. asa face si ea cind merge in vizita la cresa unde a fost(mai greseste usa din cind in cind si intra la cresa), sa mai spuna ceau la lume

Mergi la inceput

ma duc si eu afara cu robi, ca am vazut ca au anuntat astia ceva ploi mai tirziu.revin dupa plimbarica.

Mergi la inceput