Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 11

katik spune:
neatza bune lume!
haideti la cafea , ceai, altceva nu va dau asa de dimineata!
trebuie sa si fug ca tocmai s-a trezit robi, nici cupilu' asta nu mai are somn

deya spune:
Neatza si de la mine v-am citit aseara da nu am vrut sa va stric buna dispozitie.....sper sa aveti o zi buna
va pup

anda spune:
quote:
Originally posted by deya
Neatza si de la mine v-am citit aseara da nu am vrut sa va stric buna dispozitie.....sper sa aveti o zi buna
va pup
deya
iar te-apuca mama? mai vrei o smotoceala?
hai va tzuc.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

anda spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Deci, e corect asa?
Katik - inginer chimist, ( in sanatate)
Danitin- reporter
Dorisake- hair-stilist
Deya- studenta
Maria- DEX ( director executiv firma amenajari interioare)
Laura- farmacista
astept continuarea...
Deya, la ce studiezi draga? sa completez la tine?
io acuma vad....
ce-i asta bre? faceti ecusoane?
mariaaa, ma amenajezi si pe mine? ca-s cam varza.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Merci de cafa...
Ieri am bagat dosarul la o firma sa inmatriculam masina, achitat iar o carutza de bani, sapt viitoare avem tot rezolvat.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

Doris-Alina spune:
Anda, pai daca tot ai vazut , baga si tu, ca daca nu bagi, te trec softista...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

anda spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Neatza si de la mine...
Merci de cafa...
Ieri am bagat dosarul la o firma sa inmatriculam masina, achitat iar o carutza de bani, sapt viitoare avem tot rezolvat.
vai de noi, scapa radu pe sosele cu pantera.

Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

ela03 spune:
Buna dimineata!
Draga Doris, eu ma gandeam sa raman anonima pe-aici, dar nu stiu daca reusesc...