Oltence-poftiti la povestit!(25)
Raspunsuri - Pagina 3
doibebei spune:
Da, Camelia si noi mergem la Micul Matematician si la Cangurul la romana si la mate...Succes si voua!
Cu cortul nu-mi place nici mie nici sotului, asa ca sfaturile mele sunt nule in aceasta privinta...
Mi-a placut la Rusu (de la Petrosani inca vreo 30 de km) sunt niste cabane la care poti ajunge doar cu telescaunul...super frumos!
Liana30 spune:
felicitarii nepoatei meleam nepoata dashteapta doar seamna cuu matusa nu?
va pup pe toatee..revin
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Liana30 spune:
'neatzaaaaaaa
hai la cafeaaaaaa
marumiha spune:
ciuf--Frumoase amintirile tale si eu am avut o copilarie destul de saraca ėn jucarii aproape ca nu existau dar nu-mi pare rau deloc pt.ca-mi aduc aminte cu placere de jocurile cu ciobul(tancus)sau saritul cu coarda ,pitulusul si multe altele,chiar daca nu aveam mare lucru eram fericiti si nu-mi aduc aminte sa-mi fii dorit altceva decėt sa stau ėmpreuna cu copii de seama mea pėna seara tėrziu.ėn ceea ce priveste trecerea timpului nu-ti face probleme ,gėndeste-te si la ceea ce ai realizat pėna acum ,cel mai imp.e sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta ,timpul trece peste noi toti depinde de noi ėnsa cum ėl folosim si tu nu -mi pari una lipsita de initiative.Succes la scoala.
Doibebei-felicitari pt.baietelul tau,esti o mama fericita! cred ca toti parinti doresc rezultate frumoase de la odraslele lor dar nu toti au astfel de satisfactii.Merita un frumos cadou.
ZOZELA-tu ce mai faci,ce-ti face bebe?
Noi am petrecut SF.Pasti cu vėnt,ploaie si ninsoare,nici de Craciun nu a fost o vreme atėt de urėta ,am fost obigati sa stam ėn casa cu focul aprins toata ziua ,cu mėncare ,prajituri si toate obiceiurile de aici ,adica oul de ciocolata, faimoasele paste ,mai putin dusul la biserica pt.care sėntem ...alergici.
LIANA-mai esti ėn Ungaria? daca da poate faci cėtiva km.ėn plus si vii la un capucino?
Salutari la toate.
Poze
Liana30 spune:
marumiha odrasla lu doibebei adica sor'meae fetita..baiatul e prea mic..dar va fi si el premiant insa mai trebe sa treaca cativa ani
sunt cativa km buninu ma risc ca vazui ca bate vanturaman aci asa ca vinoo tu si dau io cafea si un suc si ce vrei tu
oltencelorrrrrrrrrrr somati nu glumaa
doibebei spune:
quote:
Originally posted by marumiha
......
Doibebei-felicitari pt.baietelul tau,esti o mama fericita! cred ca toti parinti doresc rezultate frumoase de la odraslele lor dar nu toti au astfel de satisfactii.Merita un frumos cadou.
I-am luat breee..un telefon mobil ROZZZZZZZZZZ
Liana30 spune:
cui?baiatului????????
doibebei spune:
Andreei fato!
ce ma -nerveaza ca rozul nu prea se vede...rozzzzzz...eee si asta e prea mov
telefonul e roz bombon, na!
sirod spune:
Vaaaaaaai, fetelor....unde se duse primavara?Mie una, imi trecu fericirea...ma gasii amocu pe frigu' si vantu' de afara!
Andreea - felicitari micutei tale, multe realizari in continuare!Voi ce mai faceti?
Marumiha - noi speram ca de pastele ortodox o sa fie frumos, avand in vedere ca e la sfarsitul lui aprilie!Sper ca trece si la voi valul asta de frig...la noi tocmai e in floare!
multi pupici tuturor....
: Otilia(02.08.2002) si Irina(10.05.2005)