Oltence-poftiti la povestit!(25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Uitati-va, oltencutelor ce primavara frumoasa!Ieri am fost la cules de floricele in parc, la batut mingea, la dat pe tobogan si am plecat de acolo cu promisiunea noastra solemna ca mai mergem!

In rest.....Irinuca se jeleste uneori ca ''sunt micutza, uite, nitzi iumina nu pot sa o apind!Vezi ce micutza sint?''...si ca sa-i mai treaca supararea ca e micuta si nu e la gradi...si nici la ''iectia de engheza'' a Otiliei, de multe ori toate trei ''invatzam'' engleza:
Ieri o intreb pe Oti:
eu: cum spui cind ti-e sete, Oti?
Oti: aaaa...aaa....I am thirssty!
Irina: nu, nu se spune asa.Cind ti-e sete, se spune – da-mi un pahai cu apa!!!!!!!

Uite asa ne distram noi!ceea ce va doresc tuturor...numai clipe fericite!

: Otilia(02.08.2002) si Irina(10.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalimana spune:

Dragele mele, nu sunt olteanca, insa am o mare rugaminte la voi. Insist pe faptul ca ar insemna foarte mult pentru mine ajutorul vostru. Am terminat Literele in Craiova in 2001 si as vrea sa reiau legatura cu o colega si buna prietena. Pot spune ca numele ei este (era)Dinca Adriana si in 2003 preda romana in Poiana Mare. Sora ei mai mare e tot profesoara de geografie in Poiana Mare si o cheama Dani(ela). Ele sunt de fel din Amarasti.
va rog din suflet, ajutati-ma!!!

Mergi la inceput

Imi pare rau, Dalimana, eu nu le cunosc.Poate celelalte fete....Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Va salut, oltence dragi!
Va pupacesc pe toate si pe puiutii vostri mici si scumpi!

Noi suntem bine, doar cu timpul de calculator stau cam prost
Acasa n-apuc nicicum si oricum am fost cam ocupati cu niste schimbari si renovari pe-acolo, iar la serviciu... abia apuc sa respir.

Liana, saru'mana de intrebare, copiii sunt bine, amandoi, cu scoala, cu gradinita, nu mai avem probleme. I-am scos intr-o plimbare la Sinaia in weekend-ul trecut si au fost fff incantati de telecabina. Am urcat pana la cota 2000. Era cam frig, dar a meritat. Nu stiu cand o sa reusesc sa pun si niste poze.

Doris, sunt totale pustoaicele tale!
Ciuf, acum intru sa vad si eu pozicile. Da' oricum, stiu ca sunt superfrumosi.
Zozela, pupam blondutu' si pe mama lui. E un cuminte, din ce spui tu...

, mai vorbim

Mergi la inceput

Vine, vine primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa...va spun sincer, ca pleznesc de fericire cand vad vrema superba de afara.Mai ales ca am programat un sfarsit de saptamana in famile, eu cu copiii si taticu lor, la tzaranoaia.Ne e dor sa ne jucam si atat...fara smotru, fara grija jobului...sa fim doar noi si joaca.

Annita - pentru la vara am programat si noi citeva zile la Sinaia, dupa vacanta pe litoral.Oti, cel putin, e incantata ca va vedea ''un castel adevarat in care au trait printese si regine si regi!''

Ciuf - la voi a ajuns primavara?Ce mai faceti?

Ela - ce face puiul mic si blond?Ii place ''de-a plimbarea?''

Neliana
- ce mai faceti?Cred ca Oana e o adevarata domnisoara acum...abia astept sa ne vedem!

Fetelor?Va prins astenia de primavara?Sunteti bine, toate?

multi pupici la mamici si la pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

No salutare la toata lumea...eu va citi cam mereu dar nu apucai deloc sa va scriu.Vazui ca va inmultirati,salutari la toate fetele noi...nascurati sa va traiasca bebeiii si sa nu aveti batai de cap...
Oana e bine doar ca nu ne-a placut deloc la gradinitza,nu ne place cu copiii de varsta noastra sau mai mici sper sa treaca perioada asta si sa se obisnuiasca,in rest e tot linistita,merge cu rolele,pe bicicleta,ne jucam pe calculator.Am fost bolnavioare o raceala nimic mai mult...
Eu sunt la fel cum ma stiti,putin mai slaba si cu parul multtt mai lung.

sa aveti sanatate si o primavara cat mai calda

www.anunturipro.com
www.anunta.info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
ieri scapai de inca un examen si acum ma simt ca o pasare libera. Am o lista lunga de activitati, propuneri, bla-bla-bla. Saptamana viitoare am vacanta ... yuhuuuu. Insa vremea nu va fi la fel de frumoasa ca asta ce tocmai ce trece, si pe care din pacate nu am reusit sa ma bucur de ea, din motive de intemnitari in dormitorul propriu.
Luca aseara si-a terminat cursul de inot. Nu a fost trecut la urmatorul, mai avansat, pe motiv ca nu face pluta pe spate si nu inoata fiind pe spate. Asa ca trebuie sa mai ia o data cursul asta.
Eva se face o cocheta. Nu iese din casa pana nu isi ia poseta pe mana si ochelarii de soare. Deja cand mergem la magazin si vede rochite de fetite se opreste la ele si spune "iochite". Deci in viitorul apropiat mama si fata vor merge frumusel luate de mana la cumparaturi.
Luca ne tot innebuneste sa ii mai cumparam jucarii ca el nu are nici una. Ieri tata i-a facut ordine in sertarele cu jucarii si numai masinute din alea mici, de le tii in palma, are vreo 80. Uite unde mi s-au dus $80!!! Dar saracu' copil nu are jucarii Si ne tot bate la cap ca vrea nu stiu ce jucarie ca a vazut el la gradinita.
Aseara am fost la cumparaturi cu al meu sot si am gasit oua din popcorn si stropite cu ceva dulce. Yuhuu, imediat mi-am amintit de Baba Rada care venea de undeva de prin Sineasca cu un cos plin de bulgari de floricele roz si striga "Hai, veniti, la Baba Radaaaaaaa". Ieseam din casa de ziceai ca suntem gloante sa cumparam bulgarii aia. Eh, uite ca asta-seara o sa am ce vorbii cu Luca, sa ii povestesc din copilaria mea, cu cata fericire savuram bulgarasul acela roz.
Fetelor, vreau sa dau timpul inapoi. Sa ma bucur de copiii mei cand erau mai mici, sa ma simt tanara, sa fiu in Ro sa culeg floricele de la Breasta sau Leamna, sa o ajut pe bunica in curte. Ma uit in oglinda si vad ca incep sa imbatranesc. Sunt atat de preocupata cu scoala asta ca nici nu mai am timp sa ma uit in oglinda. Numai dimineata cand ma spal pe fata si vad ca fata imi e mai alungita, apar frumusel riduri in zona gurii. Ma uit la taticul meu care a fost o persoana aratoasa, mai mic de statura, dar musculos, de invatai anatomie pe el, si cand il vad acum slabut, pirpiriu imi dau lacrimile. Il vad ca face tot posibilul sa ma ajute cu copiii, cu treburile de prin casa. Offf.
na ca picai in borcanul cu tristete.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare tuturor!
Terminai si eu cu examenele ...a fost ok,fac si chef dau si de baut si papa !
Doris,scumpica foc Irinuca ,sunt tare simpatici cand mai pocesc cuvintele...si Mihaita mai are cateva "scapari" dar apoi zice ca a gresit,asa zicea el cand era mic...acum e mare si vrea la scoala cu sora-sa !
Neliana,bine revenisi printre oltence,nu te mai vede omu' cu lunile, mica domnisorica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

Salutare oltencutze!

Bine v-am regasit si scuzati absenta...

Si acu' sa ma laud si eu...concursul a fost "Scoala cu ceas" la Rm Valcea si puiul meu a luat mentiune la ambele probe ...sunt foarte mindra de ea pt ca primele locuri au fost ocupate exclusiv de copii de la Scoli din Rm Vilcea care au ca profesori pe cei care au facut subiectele de concurs (care au fost fffff dificile pt nivelul clasei a III a)

Si fiindca n-am citit nimic din urma...ma scuzati ma duc sa ma pun la punct cu nouatile...

Mai vin io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Doina,felicitari concurentei si multa bafta in continuare!Si noi saptamana viitoare avem concursul "micul matematician" apoi vine smartul la romana si mate...e f. bine cand copiii ia in serios notiunea de "concurs" pt. ca asa se stimuleaza si ambitioneaza mult mai mult decat la clasa!
Dragelor,ce program v-ati facut pt. zilele de Paste si 1 Mai,noi vrem sa iesim undeva cu gasca,suntem vreo 3 familii si ne tenteaza o escapada cu cortul pt. 2-3 zile,depinde f. mult de vreme,nu am hotarat inca destinatia dar nu vrem nici f. departe!Si acum apelez la oltencele plimbarete si iubitoare de aventura,ce locuri interesante ati gasit,"departe de civilizatie" unde copiii pot zburda si "urla" fara sa deranjeze!

Mergi la inceput