Oltence-poftiti la povestit!(25)
Raspunsuri - Pagina 4
Liana30 spune:
rushiniaca!!rushinica!!rushinicaaaaaaaaaaa
pe pag 3??????
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
bertha spune:
Liana, uite, apar si eu timid, dar cu o veste mare: o sa mai am un bebe! Pregatiti-va ca prin noiembrie mai vine un oltean in gasca (sau o olteanca?)
In rest, eu ma simt f bine, fara greturi si pofte, doar cu somnul o duc mai rau, ca as dormi tot timpul Darius a aflat de bb si e ff incantat (cel putin acum, sa vedem mai tarziu)Inca ne straduim sa-i gasim gradi, e o adevarata problema aici, din pacate.
Pup toata gasca de olteni!
Bertha 6+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
bertha spune:
Fetelor, cred ca o sa nasc pana o sa aflati voi ca sunt gravida!!!
Serios, unde v-ati ascuns?
Bertha 6+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
marumiha spune:
Felicitari BERTHA!- nu cred ca-ti mai doresti si altceva dupa ce ai reusit sa-ti schimbi casa,serviciul si peste putin timp soseste si barza ,cred ca iesti destul de multumita , o mamica si sotie fericita si norocoasa, nu?Nu stiu daca ma crezi dar saptamėna trecuta chiar ma gėndeam ca tu si Lorena nu a-ti mai dat nici un semn de viata.Ma bucur pt.tine !
Povesteste-ne cum e ėn Bucuresti ,cum va simtiti ėn casa noua, daca v-ati acomodat sau mai aveti ėnca nostalgie pt.Craiova.Sanatate si numai bine!
Poze
Liana30 spune:
Felicitariii cuculeeeeeeee
ete ca nu nascusi ca aflai si iote puppp
oltencelorrrrrrrrrrrr chiar deloc pe-aci?????????pai se poate????
zuzooooooooooooo ce faci?????????ce face rozalindul???????mie dor de voiiiiiiiiiiiii
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Sonietchka spune:
Buna seara la toata lumea.... Mai primiti 2 oltence? eu si fetita mea de aproape 4 luni... Bine v-am gasit pe toate....
doibebei spune:
Bine ai venit Sonietchka!
Felicitari Bertha!
Salutari si pupici la toate oltencele mele dragi!
sirod spune:
Bertha - superveste, felicitari, o sarcina usoara si frumoasa si un ''Miniplod'' sanatos!Va pup pe toti, sa fiti fericiti s sanatosi.Si sa ne vedem cu bine!
Liana - cresti?dospesti?io iti tin pumnii sa iti implinesti visul.
Sonietckha - bine ai venit printre noi.Povesteste-ne despre voi.Ce face bebica?
multi pupici tuturor
: Otilia(02.08.2002) si Irina(10.05.2005)
camelia72 spune:
Andreea,suuuper veste,felicitari,sa fiti sanatosi toti,sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos...cred ca te simti cu adevarat implinita iar Darius cu siguranta isi asteapta nerabdator tovarasul/a de joaca!Va si te mai astept cu vesti!
Noi am renuntat la gradi cu program prelungit,Mihai e de o incapatanare fantastica si nu l-am putut convinge sa mai facem o incercare cu acomodarea,in schimb l-am inscris vineri la gradinita din spatele blocului unde a mers si Georgi,are program scurt,l-am dus o zi iar in urmatoarele a dormit dimineata pana tarziu,mi-a parut rau sa-l trezesc special pt. gradi...oricum anul asta e compromis,din toamna intram in forta in programul de prescolar!
Sonietchka bine ai venit...asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi!
Va pup pe toate !
Sonietchka spune:
Multumesc tuturor de primirea calduroasaPustoaica mea s-a nascut pe 6 decembrie prin cezariana. Inca alaptez si din cand in cand e de acord cu ceva suc de morcovi. Pediatra mea ma bate la cap cu supa... avand in vedere ca ma voi intoarce la servici in curand. Dar cum o sa am program redus din cauza alaptarii nu as vrea s-o diversific prea tare. Mi-e frica ca poate pe urma nu mai vrea laptele.Voi ce ati facut? Am sarit direct la problemele mele... Va pupam!!!