Gravidute & Mamici de Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 8
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by addiana
celia inca nu v-a trecut raceala? offf...insanatosire grabnica! tuturor bolnaviorilor!
fetele vad ca sunt bine, mai au din cand in cand cativa mucisori curgatori, mai mult cand iesim afara (si eu la fel...doar afara, cred ca de la vant!!).
noi am fost in copou cu miha, robert si amira, si cristina, sotul si amalia...o sa pun si poze- bineinteles ca am facut!!!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Vreau si eu in Copou. mai dati cate un semn cand iesiti, sa ne vedem.
Miha, tiu mergi cu autobuzul? Si care e programul de plimbare? de la cat la cat?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Vreau si eu in Copou. mai dati cate un semn cand iesiti, sa ne vedem.
Miha, tiu mergi cu autobuzul? Si care e programul de plimbare? de la cat la cat?
Data viitoare te sun si pe tine. Noi mergem ori cu tati cu masina ori cu Cristina cu masina. Program? Hmmm...Cat mai devreme posibil si plecam cat mai tarziu posibil.Daca n-as fi fost conditionata de programul lui Robert as fi stat si pana diseara,asa a fost de frumos. Si plin de peripetii...Cand am iesit din casa am pierdut un papucel de-al Amirei,pe care slava Domnului l-am gasit la intoarcere
Si alt rand de chei nu mai am...Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
eu merg in copou dupa ce o iau pe denisa de la gradinita adica la 12 si ceva, miha si cristina au ajuns mai devreme (daca n-au copii la gradinita!!!
) cred ca in jur de 10.30 , 11!
si gata si pozele!!!
incepand de aici
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI STEFAN! Sa cresti mare si frumos puiule! 
LA MULTI ANI MICHELLE! Sanatosi si buni! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Simo78 spune:
Diana m-ai speriat cu prima poza...ca o gura galbena
..nici nu-mi dadeam seama ce-i
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
La intoarcere am ratacit cheile in masina si am intors-o pe Cristina din drum sa vina sa mi le aduca...Si alt rand de chei nu mai am...
te-a batut soarele-n cap???!!!
sau ti-ai oxigenat "greierul" prea tare!!!
addiana spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Diana m-ai speriat cu prima poza...ca o gura galbena..nici nu-mi dadeam seama ce-i
e toboganul care mananca copii!!!....
aeperju spune:
frumoase poze....
auziti, eu as iesi afara dar nu stiu cu ce sa-l imbrac pe andrei. am un sngur costum intreg si mi se pare cam gros chiar daca-l las f subtire imbracat pe dedesupt. Nu ma sfatuiti si pe mine ce sa fac?
emma
mariussimiuc spune:
Cateva poze si de la noi. ![]()
Diana,oxigenat sau nu,ce ma faceam eu daca nu gaseam cheile,cu 2 copchii maraiti si flamanzi dupa mine? 
Amira, Robert si mami Miha
addiana spune:
pai emma cred ca ar trebui sa-i cumperi o gecuta pentru vremea asta! de-acum nu cred ca mai merge fasul, eventual doar in serile sau diminetile mai reci!!
miha la fel am patit si eu cu cheile...a trebuit sa astept sotul vreo ora pana a venit sa-mi deschida usa!!!
bine ca nu era plecat mai departe de casa...

si raisa (05.03.2006)