Gravidute & Mamici de Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aeperju
auziti, eu as iesi afara dar nu stiu cu ce sa-l imbrac pe andrei. am un sngur costum intreg si mi se pare cam gros chiar daca-l las f subtire imbracat pe dedesupt. Nu ma sfatuiti si pe mine ce sa fac?

Depinde si de cat de mult suporta el caldura sau frugul.Tu stii cum l-ai obisnuit.
Azi la noi au fost 15 grade si am imbracat-o pe Amira cu un body-maieu,bluzita un pic mai grosuta si hanoracul.Pe sub pantaloni o pereche de ciorapei.
Cu Robert am lupte grele de dus sa renunte la fes,obicei bine impamantenit de soacra-mea. Cum simte ca bate un pic vantul incepe sa se vaite ca-i este "frig la cap"

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Diana,inseamna ca si tu te-ai oxigenat destul. O sa mai iesim,ca vad ca ne prieste.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

mi-am adus aminte ca anul trecut la ora asta eram pe masa de operatie- imi scoteam apendicul!!!! in loc sa fiu acasa si sa-i luam din mot raisei!!!

doctorii radeau de mine si spuneau ca prin taietura facuta (au taiat exact pe cezariana) am nascut doua fete si un apendic!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Diana,inseamna ca si tu te-ai oxigenat destul. O sa mai iesim,ca vad ca ne prieste.

da, da... cat mai des! sper sa fie vreme frumoasa sambata sa venim si noi mai devreme si sa stam mai mult...(ca duminica nu avem gradinita si putem sa ne culcam mai tarziu!!!)

Mergi la inceput

Mamica de apendic!

Mergi la inceput

quote:

Mamica de apendic!

cand am nascut fetele mi-au facut anestezie generala, dar la apendic m-au "amortit" doar pe jumatate...deh...eveniment important: sa-mi vad apendicul!!!!
oricum eu deja eram amortita toata cand am vazut ditamai acul care mi l-a infipt in coloana!

Mergi la inceput

Acu vreo 3 ani,dupa ce l-am nascut pe Robert,am fost si am facut o sedinta de biorezonanta. Si mi-a spus atunci ca eu nu am apendice. M-a facut mama cu un matz lipsa. Deci la mine...no chance sa fiu mamica de apendic. Dar nici nu-mi lipseste un asa eveniment.

Mergi la inceput

quote:

Acu vreo 3 ani,dupa ce l-am nascut pe Robert,am fost si am facut o sedinta de biorezonanta. Si mi-a spus atunci ca eu nu am apendice.

niste detalii despre biorezonanta, please!!!

si chiar nu ai apendic???

Mergi la inceput

Diana,nu stiu daca-l am sau nu,dar asa mi-a zis tanti aia de acolo,ca rezonanta in zona era zero. Barat!
Ce detalii sa-ti dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La multi ani, Michelle si Stefan!
Monica imi place prietenia dintre frati! Sunt asa draguti impreuna! Cel mare semana cu tati si mezinul tie! Asa am observat eu din poze!
Addiana, Miha, Cristina fain ca ati iesit impreuna! Faine poze!
Daniela frumos ca te intelegi bine cu soacra!

David e marait! Ii iese al doilea dinte si plange! Noapte se trezeste des si mai plange!
Oana poate Stefan e dificil de la dintisori! Nu s-a umflat gingia?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput