Gravidute & Mamici de Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Stefan inca nu are iesiti dintii la 4 ani?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Hai mai Miha. E normal sa incurce, eu stau de doua ori la Nonna sa ma gandesc care e Andrei si care Vlad. Si nu uita ca i-am incurcat si eu pe ai mei o data. (A! Stefan are 5 ani, e cavaler mare)

Michelle, cu ce te/ne tratezi?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Hai mai Miha.

Hai mai Oana ca am glumit. Mi-am dat seama ca i-a incurcat,dar stii ca seriozitatea nu ma caracterizeaza.
Alina sper ca nu te-ai suparat.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

noi am mai fost o tura afara, pe langa bloc cu bicicleta, pe la 9 fara un sfert am intrat in casa!!! asa ca fuga mancare si la nani cu fetele ca mami vrea sa vada un film in seara asta!

miha pai nu stiu cu ce se mananca biorezonanta! ce face, ce vede, cat costa, are rost sa fac... impresii...etc!aa si sa nu uiti ce culoare are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Seara buna!
Si noi am avut initial program de Copou dar am renuntat si am tras o fuga pana la tara la aer "fresh" Iustina a avut de furca cu niste gaini care fugeau peste tot prin curte, cu un catel care ii "papa" picioarele si cu pisicile care nu stateau la tras de coada . Din pacate poze nu am reusit sa facem fiinda ne-am grabit . Poate peste doua saptamani cand o sa mai mergem

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
miha pai nu stiu cu ce se mananca biorezonanta! ce face, ce vede, cat costa, are rost sa fac... impresii...etc!aa si sa nu uiti ce culoare are!

La vremea respectiva eu mi-am zis ca nu am ce pierde in afara de cei 500 de mii pe care i-am platit pe sedinta.
M-am simtit tare ciudat,parca eram in Matrix. M-a asezat pe un scaun si mi-a pus un soi de casti pe ureche si o chestie cu laser (parca) direct in frunte. Si a inceput sa ma scaneze ca pe mine,de mi-au mers fulgii. Apoi cand a inceput sa interpreteze tot ce-a vazut ea acolo m-am simtit ca la ghicitoare. Mi-a spus de toate problemele stiute si nestiute,dar banuite.Mi-a spus si de fondul alergic mostenit,si de faptul ca am avut mult de furca cu amigdalele in copilarie... Aaaa...si la vremea respectiva aveam probleme cu capul. Sper ca intre timp m-am vindecat. Totul era din cauza oboselii,te-ai gandit la altceva?
Una peste alta,a fost o experienta interesanta si chiar nu mi-a parut rau dupa bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Gabi - multumesc foarte mult pentru urari. Ce frumos eu nu am iesit azi din casa pt ca Domi inca e bolnavior si pt ca m-am pregatit putin pt musafiri.
Iulia - multumesc foarte frumos.Sanatate multa lui Stefy !

Miha - multumesc foarte frumos .

Diana - de ziua mea ai fost operata?

Alynta - multumesc foarte mult.

Tuscut - ce multa treaba a avut Iustina

Oana - doar cu un tortulet, o sa pun poze imediat.

Va multumesc din suflet tuturor ca m-ati felicitat astazi, m-am simtit super!
Am avut ceva musafiri care s-au autoinvitat si m-am bucurat foarte mult.Am primit cateva cadouase frumoase

Foarte frumos ca ati iesit in Copou, abia astept sa merg si eu, inca nu m-am uitat la poze.

Celia - noi luam unasyn la 12 ore 4ml, eurespal de 3 ori pe zi si calpol de 2 ori pe zi.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora

Diana - de ziua mea ai fost operata?

Celia - noi luam unasyn la 12 ore 4ml, eurespal de 3 ori pe zi si calpol de 2 ori pe zi.

asa se pare?!!!

siminiceanu ti-a recomandat unasyn? din cate stiu e destul de puternic, si ea nu da antibiotic fara hemoleucograma! insanatosire grabnica lui domi!

Mergi la inceput

noapte buna fetelor! sa avem o zi frumoasa maine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

noapte buna fetelor! sa avem o zi frumoasa maine!

Ma miram eu ca te-a prins ora asta prin zona.
Noapte buna!

Mergi la inceput